- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Обичам го повече, отколкото мога да опиша. Никой не е измислил думите, които да изразят това чувство на нужда, нежност и болка, преплитащи се в един малък, мощен мехур на любов, в който се намирам. Толкова е незначително за света и за хората, че чак е изумителен парадоксът колко много значи за мен и как целият ми свят се движи само, за да мога да изживея още 5 минутки от всичко това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
фааааааааааааааааааайн![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Добре стана, даже доста добре. Сравнително лесно в интерес на истината, ама не ме ебе. Така като гледам май ще я бъде работата
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
...
Изморено ми е. Като след смяна, как иначе...
Мия се и лягам, че ме чака учене. ;( ...
I'm inlove with a criminal...
въпреки че пак станах адски рано съм доста щастлива и енергична,и нетърпелива,днес е доста натоварен ден,трябва да свърша хиляди неща,но не ме интересува като знам,че са свързани с една цел-утре да заминааааа и цял месец да не се връщамм...нямам търпение да е утре вечееее![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Съсипана съм..... имам огромните кръгове под очите, цялото ми лице е подуто и едва се сдържам да не направя някоя глупост... Не съм и продполагала, че ще се случиЗащо ми го причинява?! Как е възможно за 2 дни да се промени всичко. .
Ооооо е 'тва е сън. Ужас трябва да прегледам някои работи по Количествени, че утре ми е изпита.. СЪКС !
. Нооо първо кафето
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много умряла сутрин.
Спала съм точно 1 час и сега приличам на вампир.
Изгълтах 3 кафета, но още ми идва да забия глава във възглавницата.
Почти 10 е вече, дано се оправя до 1, че с тея очи не ми се излиза пред хора.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Тъпо. Вкиснато...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Пфу. 3 часа писане и учене по география. Лимитът ми за тоя срок е изчерпанПочвам да разбирам що хората имат нужда от кафе
![]()
Снощи беше ... уникално дори не се приближава до това, което имам предвид. Цяла нощ съм го сънувала, баси. Не е честно, нененененененене. Искам си го у нас. Ще си го крия в гардероба. Любув - любув..
I'm going back to 505...
Искам си го!!!! Само за мене.....адски разочарована съм! Приятелките ми се чудят кво му харесвам...и аз нз.. просто си е той и сега ми е адски гадно, че не е мой ;/
Има и рима даже![]()
Ау, отново комплимент, че раните много ми ходели. Луда работа.![]()
Чаааак сега виждам, че PinkPan7her ме е питала за тях.
Котката ми се приземи върху мен от височината на една врата. Не можа да се задържи, подхлъзна се.. и ме украси с три дъъълги прави линийки, които чак днес се затвориха.
А пък вчера 4-5 човека ми казаха, че много хубаво ми стоят.![]()
Да ти кажа, възможно е.
Приятелят ми има разни такива малки неща, не мога да си го представя без тях, зад всяко стои история, която малко или много му е помогнала в развитието му. Е, при теб едва ли е така :Д но сами по себе си белезите могат дори да са красиви.
Естествено, моите са грозни :ДД
Тази дума "белези" сякаш не съм я прочела.
Вече си имам два белега по-надолу от тези, които са ми също от котката. Мисля, че те са ми достатъчни в тази област.
Аз имам само 1 белег, който си харесвам. Супер малък е и ми връща супер много спомени. Не е спомогнал с нищо в израстването ми, но това няма значение.
И ти ми звучиш странно като приятеля ми. Той като ме види с белези и рани и започва да ги изучава с пръсти и да ми се усмихва.
Какво толкова красиво виждате в това, нямам представа.![]()
Мързеливо,толкова много да не ме се ходи на даскало..![]()
Добре,че имам само 4 часа..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дано всичко да се нареди,че да се уредя с превозно средство![]()
>>DjBelev<<
Оле, извинявай! Дано не ти останат белези... плескай с контрактубексПървоначално написано от xoxi
Шегуваш ли се... с часове мога да седя и да ги гледам, целувам и изучавам, страшно ги харесвам..
Ахх не е честно,защо така се притеснявам само щом е наоколо и си гълтам граматикатаПоне пак съм си се постегнала и си уча,даже сериозно си разглеждам и университетите (особено в чужбина).
Супер се чувствам,видяхме се- е за малко , но пак успях да го нацелувам и нагуша![]()
![]()
Иначе денят в у-ще ми мина адски бързо , сега се наплюсках като попско дете на задушница и мисля да легна да къртя следобеден сън
Ще поуча после по история и география и ще видим...каквото звездите подскажат!
maDamn
Бих казала,че се чувствам неотрално .. Некфо никфо ми еИ не знам какво да правя .. и ми се излиза
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много съм добре. Сега чакам гости.. Супер ми е мъчно за Д. искам да се видим, да поговорим..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много ми е гот, много ми е гот![]()
![]()
![]()
Контролното в университета мина много добреСеминарното упражнение след него и то така ( даже пак ни пуснаха по рано )
А когато се прибрах в нас заварих на бюрото си любимият ми парфюм![]()
![]()
Мама ми го е купила ( е то верно от събота и мрънкам за него
), нищо че струваше 65лв. и то с връзки ... без тяхсигурно е поне 100 лева, но го обожавам!!!!
http://fimgs.net/images/perfume/nd.632.jpg![]()
В неделя един много добър приятел се прибира във Варна и най-сетне ще го видяИ цял ден май ще сме заедно
![]()
Като цяло ми е яко кеф, макар и утре пак да имам контролно![]()
Невероятно щастлив, един от поредните дни прекарани целите с нея![]()
Уникална е и я обичам адски много!![]()
![]()