- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Добре.
Ям си мъфини с кисело мляко и животът е хубав :д
После ще излизам да свърша една бойна задача и на даскало.
Събудиха ме за ебаааси простотията, а си сънувах толкова приятно ..![]()
Неска ме чака якото обикаляне.
А в края мисля да се самозарадвам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Голем съм мързел, ама неска даскалото няма да умре без мен.Сега си направих мекици и тепърва ще закусвам.
![]()
гледам я тази, гледам я, и си мисля как щях да я мразя даже и без да имам повод! как може да има толкова тъпи хора, сириъсли?![]()
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Много ми е студено и скучно, и някво тъжно още от снощи... и аз не знам защо. Принципно няма основателна причина... Има едно момче там дето... абе май заради него ми е тъжно :/ Просто искам нещата най-накрая да се наредят както трябва, както при нормалните хора, но май и този път няма да стане...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ще мастурбираш лиПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
По темата - Пфуу ебаси занимавките, дано поне платят стойностно. След малко залягам над лекциите, че в Петък ми е изпита, god damn it !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много гадно..
От 1-2 години претърсвам къщата да си намеря скъпа за мен верижка и не мога. Писна миии![]()
Скоро не се бях сещала за нея, а сега като прочетох една тема и here we go again.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
sаmе broПървоначално написано от sapa91
![]()
![]()
студено ми еискам вкъщи, писна ми от даскало
![]()
Казва същите неща, които аз бих казала, но по различен начин. Ако не го познавах, бих казала, че е ебаси циникът. Хъм. Ще си ги мерим явно. Интересно ще е.
Казва същите неща, които аз бих казала, но по различен начин. Ако не го познавах, бих казала, че е ебаси циникът. Хъм. Ще си ги мерим явно. Интересно ще е.
Добре съмДнес реших да пропусна две лекции, че до неделята ( то и тогава не се знае ) ми се очертава все рано да ставам ... Е трябваше да си открадна един ден със сън до 1
След 30 минутки излизат от нас за едно семинарно упражнение и пак си се прибирам в къщи
![]()
Утре обаче ще е интересноНай-вероятно пак ще се видя с бившият ми и сигурно накрая пак ще свършим ( и в преносен смисъл и буквално ) в леглото ми
Ама ги върша и аз едни простотии ... Е нищо сега ми се е паднало
![]()
изморена и обнадеждена,че тоя път ако си го поставя за цел ще се наложи да успея.
а това даскало ме изтощава допълнително.пх![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
точно и при мен е същото. толкова е скучно, че и безсмислено. липсват правилни часове и се занимаваме да си губим времето с глупости.Първоначално написано от awesomesheepy
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ела да видиш с Университетите к'во става... Много си е хубаво на даскало, ама ще го разберете като завършите![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
С всеки изминал ден започвам да съжалявам, че започнах работата си. Вярно - имам нужда от пари, а и не му е моментът точно сега да се местя и да търся друга работа.
Но се оказа пълен ташак.
..........
I'm inlove with a criminal...
Офф писна ми от мен саматаНе знам нито какво искам,нито какво чувствам
![]()
В няк'ъв кофти период съм и ми е 'баси сдуханото.
И нямам представа какво да правя с него. Не че това незнание е нещо ново, ама... оф, шит отвсякъде.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ами нормално... подготвям се за утрешния изпит... да стискате палци да е лесно![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Щастливо задоволила капризите си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3