- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
То си седи в терариума с капака отгоре.
По темата: Ох, дописах го тоя протокол по ОНХ, взе ми душата, честно. Но сега мога утре да се видя с него и да се порадвам на малко спокойствие. И секс. И решаване на матрици, ако си намери тетрадките да ми обясни висшата математика. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
днеска ми се случи нещо много странно.
на 2, на 3 пъти (вече не помня) щях да сънувам кошмар, но съзнателно се събудих и беше много неприятно чувство - все едно насила се връщам на земята.. да не кажа "на тази реалност".
и както вярвам във всякакви глупости, май подсъзнанието ми искаше да ми каже нещо, а пък аз отказах да го чуя :Д но наистина мразя да сънувам кошмари, особено със сънна парализа - оня момент, в който се задушаваш насън, или не можеш да извикаш.
пп. добре, това беше странен пост :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сиси, честито ново домашно животинче
По темата: Най-сетне! Почти съм готова с курсовата работа, утре като ходя при моя ще я прегледа и той да я дооформа и в понеделника да я разпечатвам и предавам, че да ми се маха от главата. Направо вече ми писна от нея.
Иначе съм адски щастлива!!! Днеска по едно време като бяхме у тях се чувствах толкова щастлива и влюбена, че направо си лятах в облачетата. Щом буквално зад гърба на майка му ( бяхме седнали 3мата на един ъглов диван, а тя си гледаше телевизия ) се целунахме 3 -4 пъти и си казахме че се обичаме ... А даже като се обърнала към нас, моя си уви ръцете около кръста ми, а аз си сложих ръката върху неговите и грам не се притесняваше от майка си и реакцията и, както и аз не се притесних от това, което си беше по странното в случая. А секса ни беше невероятен!!! Всеки път става все по хубав и по хубавОбаче вече не можем и един ден без да видим. Преди неделя не се виждахме, сега вече просто не издържаме да не се видим един цял ден. Всичко е толкова перфектно, че направо не е истина
![]()
чувствам се самотен.
Предчувствам, че тази нощ няма да се спи много.
Украсих елхата и в очите на котката се появи една голяма играчка, закичена с още много малки играчки. И всички тези играчки завити с друга играчка, която даже и свети. Положих супер много усилия за украсата и много се надявам като се събудя сутринта да я видя в същия вид.
Спи ми се.
Но искам да почета малко. Снощи започнах една страхотна книга и нямам търпение да видя какво става в следващата главата. Акулата ще ги изяде ли тези или не.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Страхотно, а след само два часа, ще бъде още по - страхотно (h)
Засрамена. Не вярвах, че това усещане все още го имам, но се чувствам като детенце в детската градина, което го гаджосват.Имам нужда само от здравия си разум. Ама много ми трябва!!!
Ултимативно, ултимативно тъпо. Да му еба майката, започвам да се ядосвам...
Размаааазана то вчера .. и все още сънена! ;д Като цяло не беше зле .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Предстои умопомрачаващо пилеене на пари през следващата седмица. Очертава се да изчерпам поне 90% от спестяванията си. Хич не ме радва тоя факт. :/
You are broken, I can fix you...
Няма дума, която да опише колко невероятно се чувствам след този ден! (h)
ПП. сега трябва да изчистя![]()
"Не говоря и не слушам вече, лека вечер - и си тръгвам."
Би трябвало да съм вбесена, да съм разочарована, изненадана дори, ама... шанс. Толкова са предвидими, че няма накъде повече. Нямам желание да реагирам даже, безразлично ми е донемайкъде.
Не е зле. След малко излизам.
Искам да видя Франция...
Германия също...
Ами тъпо ми е..утре имам класно, а нищо не знам и не правя нищо по въпроса..уфф и ми закъснява...
Какви подаръци да купувам- не знамм, и какво да обличам- не знам..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Уникално!!!!
И имам сили за още. :d
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тоолкова много планове имах за преди лягане, но.. след дълга разходка с него в студа и едночасов горещ душ не ми се прави абсолютно нищо.
Всичко, от което имам нужда е да потъна между завивките, книгата да ми е в ръцете и котката в краката.
От този рай нямам представа кой ще успее да ме извади утре сутринта в 6:30.
И спря да се върти за миг земята..
Прекрасно! Много хубаво си изкарахме с приятелят ми и ми помогна да звърша вече окончателно курсовата си работа![]()
Малко окъснях с прибирането и утре трябва да се прибера по рано, което означава, че с моя оставаме на сухо, понеже няма да имаме време за секс, а само за кафе след уни ... Нищо, вторника ще имаме поне едно 5 часа, така че ще си наваксваме на макс
А оня кретен бившият ми, пак не ми дига, а ми беше обещал утре да ми оправи старият комп ... Ей голям е идиот значи ...
Време е за сън...дали на коледа се случват чудеса,ще разберем съвсем скорооутре ще е скучен ден сигурно,ама току виж нещо хубаво ме халосало по главата
![]()
>>DjBelev<<
Ахххх, беше мега яката вечер.Просто такива незабравими моменти, толкова ще ми липсват догодина.. Т'ва определено са хората, с които ще ми е най-трудно да се разделя, просто невероятно си изкарахме отново. Искам пак.
![]()
Влюбена , зле ми е , страшно много искам да го видя и да го нагушкам , просто да го усещам до мен...и това ще стане след време...но искам сега ;(
maDamn
влюбен... след 2 дена заминавам за Англия и се чудя дали като излезна на последната среща с момичето да не я целуна за чао(ще се върна след 10 дена)
![]()
чувствам се някак в настроение ^^^^^^^ имам най-хубавото кученце на света *плюшено е ;D*
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."