.
Затворена тема
Страница 77 от 81 ПървиПърви ... 2767737475767778798081 ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2020
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    от тъпо, по-тъпо. все повече се убеждавам, че мястото ми не е тук, просто не е тук. искам да се махна и никога да не се върна.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Малко обезсърчена. Пък и ме боли глава.
    Добре, че поне утре ще си го видя. Имам нужда от едно голямо гуш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    Много съм щастлива, оптимистично и празнично настроена, усмихната... Просто нямам какво повече да искам за момента. Всичко е прекрасно! А той още повече...
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Нормално ....
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Понякога ме е страх да си легна, защото си мисля, че на следващия ден няма да е същото.. Мисля си, че нито емоциите, нито чувствата ще останат.. Дано да греша.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ужасно зле... Ей, тия хора навият ли си на пръста да разбият нечия връзка няма как иначе да бъде. Един досадник ми се лепнал и не разбира, че не му бия шута , просто щото е идиот и не знам кви ще ги извърши и то не спрямо себе си, видиш ли, а той само потвърждава, че е идиот и при тва, че е опасен идиот ии.. уф. С моя кво ли не се опитва да ни раздели.. Накрая, се изнасяме от Земята, отиваме на Луната и ги чакаме да пукнат.
    Наздраве!.. И да вземе да си вдигне телефона......

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Страхотно! Не можах да повярвам колко рано се събудих и колко бодра се чувствам. Определено снощните емоции имат пръст в това

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

anonymous708973
    Guest
    Добре. Наспах се едно хубаво, въпреки че ми беше леко бахър, пък и леко самотно без него. Сега само се надявам да си е взел изпита, за да е в добро настроение...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    по-добре от вчера със сигурност. дори ще изляза да се видя с едни индивиди, не съм ги мяркала от 2 месеца вече май .
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    от тъпо, по-тъпо. все повече се убеждавам, че мястото ми не е тук, просто не е тук. искам да се махна и никога да не се върна.
    same shit.
    в супер, ама супер неизгодна ситуация се намирам. аха потръгват нещата в правилното русло и идва време да си припомня, че "много хубаво не е на хубаво".

Супер фен Аватара на sladkalady
    Имам ужасно главоболие ,а няма причина ...Утре си заминавам,нямам търпение да го видя и да си го нагушкам.
    В последно време нямам настроение за нищо-нито за учене ,нито за излизане,нито за пазаруване:Д Искам само да си мързелувам,само че сега е най-неподходящия момент за това...;[
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    София
    Прекрасно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Заглъхнали са ми ушите някак странно. Сядам да пия за пореден ден ( от 22 до сега ) не сам пропускал ден в който да не сам "леко" замаян , и незнам защо го правя ( може би от липса на нещо ) .

Ядосана.. Кретениииии, кретении, КРЕТЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИ...

Мега фен Аватара на babity
    Малко съм засрамена от себе си пред себе си. Толкова съм отвикнала мъжете на комуникират с мен, че се филмирам дори когато момче ми пише... Лееееейм!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    same shit.
    в супер, ама супер неизгодна ситуация се намирам. аха потръгват нещата в правилното русло и идва време да си припомня, че "много хубаво не е на хубаво".
    И аз съм така в момента, обаче...

Иначе съм окей. Деня ми беше супер як, малко само ми се развали настроението. Искам да пия чайче и да прекарам една спокойна вечер сама или с някоя приятелка и да си дрънкаме цяла вечер на тихичко и топличко. Изпитвам някаква нужда от...спокойствие и абсолютна тишина.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София
    Искам пак. :П
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекрасно
    Видях се с един приятел, после бях на гости в моя, наваксахме си едно хубаво, ударихме му един хубав и дълъъъъг спорт ( така де секс ), който завърши с ядене на принцеси, шоколад и много кола и бира Абе перфе си беше отвсякъде деня ми, няма от какво да се оплача, ако изключим факта, че гастрита ми се обади в най-неподходящият момент, понеже някой си помисли, че не е нужно да изпие всичките 3 блистера лекарства и ще мине по тънката лайсна само с един, да ама не ... Ся ща не ща ще си доизпия останалите 2 ....

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Защо трябва да ги сънувам такива нещаааа ?! :@ ......само да ми се скапва настроението ;х
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Яко циклеж на The Subways и драскам новата ми идея за роман.

Чувствам повече от ужасно. С приятелката ми се отделихме за няколко дена- решихме да не се чуваме и виждаме 3-4 дена. Вече и е писнало с мен, еднообразно и е, дразня я ,но се надявам това да помогне. И не искам да е с мен насила, искам да е просто щастлива, защото го заслужава Иска ми се да променя някои лоши мои черти, но пък и нали хората са заедно не за да се променят, а допълват. Сега, като все едно я няма, всичко ми е сиво, дори и днес да е още 1вия ден, просто знам, че ще има още. Опитвам се да се развличам ,но не се получава. Е, весели празници на всички!

Град
    София
    Искам тарантулата да излезе от кокоса. :Д Само кисне вътре егати. Разбирам, че е зима и и е студено, ама... няма ли да привиква вече? :Д
    Искам да се гушнем с моето човече и да си говорим под одеалото, както вчера. Но чак утре. XD Сега след малко потеглям на работа, а после ще се видя с една от най-добрите ми приятелки, която не бях виждала от месеци.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ужасно...Той няма да се върне поне до утре, а ако и там се забави-до други ден... ;(
    Ще се разсейвам с това, че имам 192837 задачи, които, ако той беше тук, нямаше да успея навреме да свърша..

anonymous708973
    Guest
    Наядена. Мм, вкусноо :д

Мързеливо ми е, ще си пусна музика и ще си оправя стаята, че нашите няма да са никак щастливи от гледката :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си