- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
от тъпо, по-тъпо. все повече се убеждавам, че мястото ми не е тук, просто не е тук. искам да се махна и никога да не се върна.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Малко обезсърчена. Пък и ме боли глава.
Добре, че поне утре ще си го видя. Имам нужда от едно голямо гуш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много съм щастлива, оптимистично и празнично настроена, усмихната... Просто нямам какво повече да искам за момента. Всичко е прекрасно! А той още повече...
И спря да се върти за миг земята..
Нормално ....
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Понякога ме е страх да си легна, защото си мисля, че на следващия ден няма да е същото.. Мисля си, че нито емоциите, нито чувствата ще останат.. Дано да греша.
Ужасно зле... Ей, тия хора навият ли си на пръста да разбият нечия връзка няма как иначе да бъде. Един досадник ми се лепнал и не разбира, че не му бия шута , просто щото е идиот и не знам кви ще ги извърши и то не спрямо себе си, видиш ли, а той само потвърждава, че е идиот и при тва, че е опасен идиот ии.. уф. С моя кво ли не се опитва да ни раздели.. Накрая, се изнасяме от Земята, отиваме на Луната и ги чакаме да пукнат.
Наздраве!.. И да вземе да си вдигне телефона......
Страхотно! Не можах да повярвам колко рано се събудих и колко бодра се чувствам. Определено снощните емоции имат пръст в това![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре. Наспах се едно хубаво, въпреки че ми беше леко бахър, пък и леко самотно без него. Сега само се надявам да си е взел изпита, за да е в добро настроение...
по-добре от вчера със сигурност. дори ще изляза да се видя с едни индивиди, не съм ги мяркала от 2 месеца вече май.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Имам ужасно главоболие ,а няма причина ...Утре си заминавам,нямам търпение да го видя и да си го нагушкам.
В последно време нямам настроение за нищо-нито за учене ,нито за излизане,нито за пазаруване:Д Искам само да си мързелувам,само че сега е най-неподходящия момент за това...;[
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Прекрасно.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Заглъхнали са ми ушите някак странно. Сядам да пия за пореден ден ( от 22 до сега ) не сам пропускал ден в който да не сам "леко" замаян , и незнам защо го правя ( може би от липса на нещо) .
Малко съм засрамена от себе си пред себе си. Толкова съм отвикнала мъжете на комуникират с мен, че се филмирам дори когато момче ми пише... Лееееейм!
И аз съм така в момента, обаче...
Иначе съм окей. Деня ми беше супер як, малко само ми се развали настроението. Искам да пия чайче и да прекарам една спокойна вечер сама или с някоя приятелка и да си дрънкаме цяла вечер на тихичко и топличко. Изпитвам някаква нужда от...спокойствие и абсолютна тишина.
Everything changes, but beauty remains ...
Искам пак. :П
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Прекрасно
Видях се с един приятел, после бях на гости в моя, наваксахме си едно хубаво, ударихме му един хубав и дълъъъъг спорт ( така де секс ), който завърши с ядене на принцеси, шоколад и много кола и бираАбе перфе си беше отвсякъде деня ми, няма от какво да се оплача, ако изключим факта, че гастрита ми се обади в най-неподходящият момент, понеже някой си помисли, че не е нужно да изпие всичките 3 блистера лекарства и ще мине по тънката лайсна само с един, да ама не ... Ся ща не ща ще си доизпия останалите 2 ....
Защо трябва да ги сънувам такива нещаааа ?! :@ ......само да ми се скапва настроението ;х
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Яко циклеж на The Subways и драскам новата ми идея за роман.
Чувствам повече от ужасно. С приятелката ми се отделихме за няколко дена- решихме да не се чуваме и виждаме 3-4 дена. Вече и е писнало с мен, еднообразно и е, дразня я ,но се надявам това да помогне. И не искам да е с мен насила, искам да е просто щастлива, защото го заслужава Иска ми се да променя някои лоши мои черти, но пък и нали хората са заедно не за да се променят, а допълват. Сега, като все едно я няма, всичко ми е сиво, дори и днес да е още 1вия ден, просто знам, че ще има още. Опитвам се да се развличам ,но не се получава. Е, весели празници на всички!![]()
Искам тарантулата да излезе от кокоса. :Д Само кисне вътре егати. Разбирам, че е зима и и е студено, ама... няма ли да привиква вече? :Д
Искам да се гушнем с моето човече и да си говорим под одеалото, както вчера.Но чак утре. XD Сега след малко потеглям на работа, а после ще се видя с една от най-добрите ми приятелки, която не бях виждала от месеци.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Наядена. Мм, вкусноо :д
Мързеливо ми е, ще си пусна музика и ще си оправя стаята, че нашите няма да са никак щастливи от гледката :Д