.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    anonymous708973
    Guest
    Жена на 30 да е била със 7-8 мъже? За теб това е много?

С какви момичета си бил преди (девствени или не?) Правил ли си секс?

Да много е , поне според мен . Правил съм секс с 1 момиче(девствено) до сега .

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от centurion9090
    Викаш бройката няма значение , само че за мен има и не мога да го приема за нормално , защото и 2мата и предишни са били с по 5 години по голями от нея т.е. тя като е била на 16 те на 21.. някак си ми е странно
    Добре де,имаш нещо против с това,че са били с 5 години по големи от нея?! Аз съм на 16,приятелят ми на 21 и сме заедно почти година .. и за мен това не е проблем..

До сега съм била с повече от 3-ма,така че за мен не е стряскащо,нито пък е за хвалба,но какво да се прави.

Еееее,преди два месеца,си боцкал девствено девойче,и си го заебал.Ся ревеш. . Некак си,погледни първо в твойта купичка ,па тогава пискай.А дано си ме разбрал.

А кой пък ти е казал , че съм я оставил ? Много ми е иннтересно как си отговаряте сами на въпросите. Трябваше да се разделим , защото тя замина да живее в чужбина , но както и да е ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    hondacbr954 - направо се чудя на хората с подобно мислене . На 18 едва ли не е разпрана защото е била с две момчета ?! УОУ !!!
    Доста от връзките на тийновете (13-18 годишни) не продължават повече от година-две, а някой не издържат дори и толкова. За две години е нормално момичето да е било с 2-ма.
    По дяволите вие какво си мислите, че една жена като се хване с един мъж, трябва да се пенсионира с него ?!
    В крайна сметка има връзки и връзки...за две години може да е спала с двама, това не значи, че ще ги сменя всяка година.

А кой пък ти е казал , че съм я оставил ? Много ми е иннтересно как си отговаряте сами на въпросите. Трябваше да се разделим , защото тя замина да живее в чужбина , но както и да е ...
    Да бе прав си,нема от къде да знам,че си я оставил.Не-знаех,че за тебе е нормално да си имаш няколко приятелки. От писането ти ,с такова впечатление останах А ма както и да е.

Тоя факт ако те спира още малко, някой друг ще ти опраши цветето, така че не го мисли толкова ами действай. Малко по - смело и ще видиш, че всичко ще е ток и жица
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на leadyflame
    Като ти е проблем си хвани някое девствено девойче...... бахти проблема бахти чудото не знаех, че достойнството се измерва в това колкото по-малко сексуални партньора си имал толкова повече човек с достойнство си

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Като ти е проблем си хвани някое девствено девойче...... бахти проблема бахти чудото не знаех, че достойнството се измерва в това колкото по-малко сексуални партньора си имал толкова повече човек с достойнство си
    +
    Я представи си,момиче на 18 ти каже,че е спала само с 1 за 3 години.И ти го приемаш за нормално и исе радваш,че нее е толкова ''омърсена''
    А тя те лъже и всъщност е спала с 5-6.И как ще разбереш,че те лъже???? ( към автора е това .)
    Шофирай разумно - стигни жив!

то имаше един такъв лаф, жените делят на 3, мъжете умножават, май има нещо вярно...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    PinkPan7her Кво ги разпитваш
    awerw

Re: Съвет моля / момчета и момичета /

На 20 съм и от около 2 месеца си имам нова приятелка , която е на 18. Та нещата стоят по следния начин : аз съм го правил с 1 момиче до сега (малко след като станах на 20) , а тя вече го е правила с двамата , като първия път и е било като е била на 16 ( Казва , че не го е правила често докато е била с предишните 2ма ). Говорим си за секс и двамата искаме да го направим , но мен лично малко ме притеснява факта , че аз ще съм и третия , а тя е едва на 18. Та какво мислите , може би аз съм с остаряло мислене и все си мисля , че за едно момиче скоро навършило 18 бройката е много. Какво бихте ме посъветвали . Какво мислите за самото момиче , защото аз много я харесвам , но този факт винаги ме спира..
    не целя да те убидя но наистина имаш застаряло мислене за 18годишна 3ма са нещо повече от нормално

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    PinkPan7her Кво ги разпитваш
    Опитвам се да му схвана мисленето. Само не разбрах той на колко е години.

Град
    red town
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Не мога да разбера - хвалиш ли се че ще е6еш, или се оплакваш че си ши6ал малко!
    +1

Бройката и за сега е повече от идеална.Ако на теб не ти се струва нормална,позаинтересувай се малко от сексуалния живот на една средностатистическа тийнеджърка...

Guest
    1во: съчувствам му на това момиче.
    и 2ро: 3ма за 18 е "шибане нагоре надолу"?! Това НЕ Е консервативно мислене, а егоизъм и горделивост.. И главно простотия. Щото друго си е да кажеш пичовете от компанията "е*ах девствена п*тка..ОТНОВО! ", друго си е момичето да няма идея какво да прави и да те остави да я лашкаш как си искаш. Но грехота просто за 18 години тя да е спала ЦЕЛИ 2ма!
    Бахти комплексираните смешници сте!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Жена на 30 да е била със 7-8 мъже? За теб това е много?
    Ха,плюс.

Пич,моите приятелки са си напълно нормални момичета,не си лягат с всеки срещнат,едната е на 16 и досега е била с повече от 7-8 момчета.. Просто момичето сменя гаджетата по-често ;д Ти ми говориш за жена на 30 ..

Хвани си китайка.

Голям фен
    Град
    Варна
    МИ като искаш да не е спала с мъже, намериси някоя девствена, ама започни да търсиш от 12-13 годишни нагоре, щото иначе няма да намериш таква дет да е спала с един или да е девствена още.Такъв е света сега че от рано се подпукват децата.И какво като е спала с 3-ма а е на 18 мен лично ще ми е странно ако е някоя готина мацка защо е спала само с 3-ма, и да не би да и има нещо.Мен ми се струва че проблема е в тебе не можеш да понесеш че си на 20 години а досега си спал само с 1 момиче а тя е на 18 и вече е спала с 3 ма което за тебе е голям проблем да не вземеш да се изложиш на първия път с нея.Такива са момичетата харесват батковци а батковците не могат да седят на сухо, те знаят че когато се хванат с по голям от тях ще трябва да има секс.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Бате, не може вие мъжете да сте толкова ограничени и егоистични същества...
    18 годишно момиче е спало с двама преди теб и ти вече я изкара някъв парцал едва ли не.
    Вие какво си мислите бе? Че жените са длъжни да седят девствени, до вашата поява на фронта ли?
    Ми я се замисли, момичето като е било на 16 и се е влюбило в първия си, и е решила да му се отдаде, защото го е обичала...нещата не са се получили и после се е появил друг, когото тя също е обичала. Сега обича теб и иска да се отдаде на теб. Това ли означава, да се чу*каш нагоре надолу?
    Защо трябва да обвинявате едно момиче, за целите 2 бройки в живота й? Не разбирам, защо ако не е девствена, значи не става? Мислите, че вие сте прекалено велики и трябва всяка една жена да чака вашето появяване? Или да се пази девствена до сватбата?
    Разбирам да я бяха порили 10 човека, да си помислиш, че може би има нещо шаврантийско в нея...но двама...
    Пич, стегни се, защото от ограничено мислене и егоизъм може да изпуснеш прекрасно момиче!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Съвет моля / момчета и момичета /

Та какво мислите , може би аз съм с остаряло мислене и все си мисля , че за едно момиче скоро навършило 18 бройката е много. Какво бихте ме посъветвали . Какво мислите за самото момиче , защото аз много я харесвам , но този факт винаги ме спира..
    Това, че е остаряло не значи, че е грешно, НО в случая просто трябва да го преглътнеш!
    Колкото до момичето - пак добре, че не е почнала на 12 ..

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Съвсем нормално си е момичето, за днешните времена.
    Чудно ми е как е на 18 и не е спала с поне 5-6 ?
    Взимайте се , няма от какво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Абе, ало , комплесите на автораа.
    Няма значение с колко е спала .
    Никакво , ама никакво .
    Даже не знам защо ти е казала.
    Аз винаги минавам за девица
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    МИ като искаш да не е спала с мъже, намериси някоя девствена, ама започни да търсиш от 12-13 годишни
    Недей , за него това е педофилско
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми