- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет моля / момчета и момичета /
Жена на 30 да е била със 7-8 мъже? За теб това е много?
С какви момичета си бил преди (девствени или не?) Правил ли си секс?
Да много е , поне според мен . Правил съм секс с 1 момиче(девствено) до сега .
Добре де,имаш нещо против с това,че са били с 5 години по големи от нея?! Аз съм на 16,приятелят ми на 21 и сме заедно почти година .. и за мен това не е проблем..Първоначално написано от centurion9090
До сега съм била с повече от 3-ма,така че за мен не е стряскащо,нито пък е за хвалба,но какво да се прави.
Еееее,преди два месеца,си боцкал девствено девойче,и си го заебал.Ся ревеш.Първоначално написано от centurion9090
. Некак си,погледни първо в твойта купичка ,па тогава пискай.А дано си ме разбрал.
![]()
А кой пък ти е казал , че съм я оставил ? Много ми е иннтересно как си отговаряте сами на въпросите. Трябваше да се разделим , защото тя замина да живее в чужбина , но както и да е ...
hondacbr954 - направо се чудя на хората с подобно мислене. На 18 едва ли не е разпрана защото е била с две момчета ?! УОУ !!!
Доста от връзките на тийновете (13-18 годишни) не продължават повече от година-две, а някой не издържат дори и толкова. За две години е нормално момичето да е било с 2-ма.
По дяволите вие какво си мислите, че една жена като се хване с един мъж, трябва да се пенсионира с него ?!
В крайна сметка има връзки и връзки...за две години може да е спала с двама, това не значи, че ще ги сменя всяка година.
Да бе прав си,нема от къде да знам,че си я оставил.Не-знаех,че за тебе е нормално да си имаш няколко приятелки. От писането ти ,с такова впечатление останахПървоначално написано от centurion9090
А ма както и да е.
Тоя факт ако те спира още малко, някой друг ще ти опраши цветето, така че не го мисли толкова ами действай. Малко по - смело и ще видиш, че всичко ще е ток и жица![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Като ти е проблем си хвани някое девствено девойче...... бахти проблема бахти чудотоне знаех, че достойнството се измерва в това колкото по-малко сексуални партньора си имал толкова повече човек с достойнство си
![]()
+Първоначално написано от leadyflame
Я представи си,момиче на 18 ти каже,че е спала само с 1 за 3 години.И ти го приемаш за нормално и исе радваш,че нее е толкова ''омърсена''
А тя те лъже и всъщност е спала с 5-6.И как ще разбереш,че те лъже????( към автора е това .)
Шофирай разумно - стигни жив!
то имаше един такъв лаф, жените делят на 3, мъжете умножават, май има нещо вярно...![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
PinkPan7her Кво ги разпитваш![]()
awerw♥
не целя да те убидя но наистина имаш застаряло мисленеПървоначално написано от centurion9090
за 18годишна 3ма са нещо повече от нормално
![]()
Опитвам се да му схвана мисленето. Само не разбрах той на колко е години.Първоначално написано от sapphire5
Бройката и за сега е повече от идеална.Ако на теб не ти се струва нормална,позаинтересувай се малко от сексуалния живот на една средностатистическа тийнеджърка...
1во: съчувствам му на това момиче.Първоначално написано от centurion9090
и 2ро: 3ма за 18 е "шибане нагоре надолу"?! Това НЕ Е консервативно мислене, а егоизъм и горделивост.. И главно простотия. Щото друго си е да кажеш пичовете от компанията "е*ах девствена п*тка..ОТНОВО!", друго си е момичето да няма идея какво да прави и да те остави да я лашкаш как си искаш. Но грехота просто за 18 години тя да е спала ЦЕЛИ 2ма!
Бахти комплексираните смешници сте!
МИ като искаш да не е спала с мъже, намериси някоя девствена, ама започни да търсиш от 12-13 годишни нагоре, щото иначе няма да намериш таква дет да е спала с един или да е девствена още.Такъв е света сега че от рано се подпукват децата.И какво като е спала с 3-ма а е на 18 мен лично ще ми е странно ако е някоя готина мацка защо е спала само с 3-ма, и да не би да и има нещо.Мен ми се струва че проблема е в тебе не можеш да понесеш че си на 20 години а досега си спал само с 1 момиче а тя е на 18 и вече е спала с 3 ма което за тебе е голям проблем да не вземеш да се изложиш на първия път с нея.Такива са момичетата харесват батковци а батковците не могат да седят на сухо, те знаят че когато се хванат с по голям от тях ще трябва да има секс.
Бате, не може вие мъжете да сте толкова ограничени и егоистични същества...
18 годишно момиче е спало с двама преди теб и ти вече я изкара някъв парцал едва ли не.
Вие какво си мислите бе? Че жените са длъжни да седят девствени, до вашата поява на фронта ли?
Ми я се замисли, момичето като е било на 16 и се е влюбило в първия си, и е решила да му се отдаде, защото го е обичала...нещата не са се получили и после се е появил друг, когото тя също е обичала. Сега обича теб и иска да се отдаде на теб. Това ли означава, да се чу*каш нагоре надолу?
Защо трябва да обвинявате едно момиче, за целите 2 бройки в живота й? Не разбирам, защо ако не е девствена, значи не става? Мислите, че вие сте прекалено велики и трябва всяка една жена да чака вашето появяване? Или да се пази девствена до сватбата?
Разбирам да я бяха порили 10 човека, да си помислиш, че може би има нещо шаврантийско в нея...но двама...
Пич, стегни се, защото от ограничено мислене и егоизъм може да изпуснеш прекрасно момиче!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Това, че е остаряло не значи, че е грешно, НО в случая просто трябва да го преглътнеш!Първоначално написано от centurion9090
Колкото до момичето - пак добре, че не е почнала на 12 ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съвсем нормално си е момичето, за днешните времена.
Чудно ми е как е на 18 и не е спала с поне 5-6 ?
Взимайте се , няма от какво да се притесняваш.
Абе, ало , комплесите на автораа.
Няма значение с колко е спала .
Никакво , ама никакво .
Даже не знам защо ти е казала.
Аз винаги минавам за девица![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби