- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет моля / момчета и момичета /
На 20 съм и от около 2 месеца си имам нова приятелка , която е на 18. Та нещата стоят по следния начин : аз съм го правил с 1 момиче до сега (малко след като станах на 20) , а тя вече го е правила с двамата , като първия път и е било като е била на 16 ( Казва , че не го е правила често докато е била с предишните 2ма ). Говорим си за секс и двамата искаме да го направим , но мен лично малко ме притеснява факта , че аз ще съм и третия , а тя е едва на 18. Та какво мислите , може би аз съм с остаряло мислене и все си мисля , че за едно момиче скоро навършило 18 бройката е много. Какво бихте ме посъветвали .Какво мислите за самото момиче , защото аз много я харесвам , но този факт винаги ме спира..
Поне ше знае какво да прави и няма да си губиш времето да я учиш. Може и с повече да го е правила, но да не ти казва. Най-вероятно и няма да ти се дърпа, което също е +. Превъзмогни си комплексарската мисъл, че ще спиш с момиче, което има повече опит от теб.
Temet Nosce
벨야카
Викаш бройката няма значение , само че за мен има и не мога да го приема за нормално , защото и 2мата и предишни са били с по 5 години по голями от нея т.е. тя като е била на 16 те на 21.. някак си ми е странно
Е*е му се на момчето, е*е - няма значение от бройката, може!!!
Е*е му се на момичето, е*е се - щом има бройка - не става....
Що за тъпа логика ? Само не ми разправяйте за ключа и ключалката, че е толкова жалко обяснение това, че не е истина...
До автора. Ми ако ти е малка пишката или нямаш идея кво да правиш в леглото и девствена да е, все си е тая.. Не случайно не живеем вечно, живота е кратък, сега сме млади, сега ни се прави секс. Ти кво очакваш? Да си хванеш някоя на 30 девствена ли ? Бем ти и логиката дето имат повече...![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
недей да правиш секс с нея, все пак е на 18 а ти само на 20.
остави я другите да и се радват и си хвани някоя 25 годишна която е правила секс само с двама.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не мога да разбера - хвалиш ли се че ще е6еш, или се оплакваш че си ши6ал малко!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+1Първоначално написано от ubuntureload
2ма преди теб е добре, поне не е от тея дето са се проебали на 12 - 13 и имат по 5 - 6 зад гърба си ...
Каква е разликата между 2ма и 3ма? Пф ... Аз на 16 бях спала с 4ма, а има къде къде по-стряскащи цифри. Да, с остаряло мислене си относно бройката. Не, че е хубаво числото да е голямо, но нещата стоят така. Приеми го.
Ти какво харесваш в нея? Държанието й, тялото й? Защото, ако я смяташ за свястно момиче, ако ти е хубаво с нея и искаш хубава връзка с нея, не гледай толкова миналото й.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Оф, Боже, то бива тъпи оправдания, ама чак пък толкова.
Поне си го признай - чудиш се как ще се представиш спрямо предишните.
На 18 правила секс с 2ма ?! Чудо голямо нали не е 15 и да е минала 3-4ма. Все пак като имаш предразсъдъци не я чукай бе, голям дерт имаш. Дали ти или някой друг все ще има 3ти .
maDamn
брат , тва нищо не е , най добрите ми приятелки са на 19 и имат по 8 зад себе си , тебе 2ма те косят![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
При днешни обстоятелства двама са даже много малко. Може и да те лъже , даже. Но само двама партньора , ако имала наистина е похвално.![]()
Според мен 2ма си е напълно нормалноо о.О.О
Кажи си,че се притесняваш просто...;д
Шофирай разумно - стигни жив!
Проблемът ти е, че тя има повече опит от тебе и се притесняваш. Просто се успокой, няма по-лоша картинка от неуверен мъж в кревата...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най ми е интересно как решихте, че тя има повече опит при положение, че никъде няма описано колко пъти е спала с тези 2мата и автора с предишната си...
Прост пример:
Момичето е спала с 2ма по 5 6 пъти (демек 10-12 пъти е правила секс)
А той е спал с една ама продавачката в аптеката като го види и вече знае за какво идва... ??![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Проблема не ми е кой е по опитен , защото едва ли могат да се правят сравнения , а вашето мнение върху това което съм написал по горе но както и да е . Явно тук само за мерене на пишки става въпрос в тоя форум...
2 ма значи?
Ами, ако те лъже?![]()
awerw♥
На 18 и само с 2ма???!Омг, бройката на повечето 18годишни надминава възрастта им, а ти за някфи 2ма. Ми предлагам ти да потърсиш на малко по-ниско ниво (13-14) ще си намериш доста девствени и навити да ти пуснат
![]()
Но и девствени да са, ти ако си пикл;ьо и в леглото просто забрави да им хареса.![]()
Права си, на който му се прави секс и се чувства готов да си прави. Но това за ключа и ключаката си е много правилно :P. В крайна сметка, за да се изчука момиче, трябва просто да свали гащите си, че даже може и пари да получи за услугата. Докато ако момче си свали гащите, е по вероятно някой да му го бутне отзад, отколкото някоя мацка сама да му се нанижеПървоначално написано от Bozichko
![]()
Споко пич- напълно нормален си! И аз съм от тия с "консервативното мислене"! Не е нормално една жена да се ш*ба нагоре надолу само щото е на 18 и и се ебе- губи се женското в нея, губи се достойството и! Ти си решаваш сам дали можеш да го превъзмогнеш- аз не можах- за мене жената трябва да притежава други качества! Аз искам до себе си жена която да мога да уважавам, да мога да я нацелувам цялата с кеф, а това няма какд а стане ако преди мене са я разцепели от ебане!
hondacbr954, На колко си, колко приятелки си имал, колко от тях са били девствени (блях) и секс правил ли си?
що не се вземете двамата с автора, като гледам и двамата сте чисти и неопетнени ;дПървоначално написано от hondacbr954
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Добре бе брато като нямаш какво да кажеш по темата , какви глупости пишеш обясни ми. Точно и ясно съм написал по горе какво ми и просто искам съвет не някой да ми казва , че пишката ми е била малка и , че едва ли не ме изкарват луд , че намирам това за малко притеснително. Няма значение , все пак имаше и някой коментари , които ми бяха от полза. Но мнението ми е следното , че едно момиче ( както и момче ) трябва да имат своето достойнсво . Може би сега 2-3 не са много , но като стане на 30 и бройката е 7-8 що за жена говорим моля ви се...Първоначално написано от tuzaro