- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Препоръчайте ми книга.
Зависи какво ти се чете.
Можеш да си избереш някоя друга на Паулу Куелю. "Единайсет минути" съм я чела и аз.
На Никълъс Спаркс са много хубави книгите. Казаха и преди мен - "С дъх на канела" и "Тетрадката". Много ми харесаха! Ако не си ги чела започвай някоя от тях.
Последно четох "Ако върнеш времето назад..." на Александра Потър. Прочетох я на един дъх. Интересна точка и история в тази книга. И нея ти я препоръчвам.
Здрасти! Аз бих ти препоръчала
Тина и половина на Юлия Спиридонова .. Тази книга май има само 2 части и двете са много увлекателни..![]()
[quote="vampire_girl_"]"Вероника решава да умре"
quote]
Пак на Паулу Коелю
dammit имам я, получих я някъде на 11.....Много е сладурска, не е лоша и е приятно и увлекателно четиво (изчетох я 2 пъти), но не е някяква интелектуална, не от типа, от който доколкот разбрах, ги чете авторката....По-скоро е тийн тип и в нея се описват преживяванията на едно объркано момиче (дебело обърркано момиче) в тийн възраст, но ако иска, да я прочете - може да научи доста неща за безопастността и други...Първоначално написано от music12mims
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Ще си взема "Преди да умра " , а след нея някоя на Никълъс Спаркс.И все пак продължавайте да давате идеи![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
"На изток от Рая" на Стайнбек![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Прочети някоя на Стивън Кинг. Неговите книги са уникални ..