- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Два въпроса за секса
Здравейте моля Ви за отговор. Не, че съм необразована по тази тема просто това не го бях чувала. На 15 ставам съвсем скоро. Имам си приятел, които е водил полов живот. И много се чудя, ако стане сериозна връзка дали да му пусна. Страшно съм объркана. Аз съм девствена, а той не е. Мисля, че съм малко и съм объркана. Нормално ли е на 15. Не искам да сгреша. Естествено, че ако стане нещо ше е с предпаззни мерки. Все пак може би мисля, че е глупаво да го държа без секс повече от 7 месеца. Въпреки, че ако ме обича ще чака.Другия въпрос ми е бях чела някъде, че ок момичето си е бъркало във вагината няколко пъти с пръст няма да го боли толкова. Тоест мастурбирала е. Звучи ми малко като глупост, но незнам.
Така било, защото лека-полека се разширявала. Моля без обидни коментари.
Ами глупост е това с пръстите... А ти изчакай, докато не станеш готова. Няма определена възраст, но щом не си сигурна не бързай.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Мерси.![]()
Ако почувстваш, че го обичаш и той е човека с който би го направила - давай. Ако не си сигурна в неговите или в свойте чувства, а искаш 1вият ти път да е с човек, с който се обичате, по добре недей. Ние не можем да ти кажем, дали си готова за секс или не, трябва сама да ги почувстваш. А колкото до това пръстите .... пълна глупост ....
Има голяма разлика между пръст и пенис!
Ако те обича, ще те чака.. но не вечно. НО това НЕ означава, че трябва да го правиш преди да си готова. Ще си готова, когато спреш да се колебаеш и ясно осъзнаваш какво правиш, какви може да са последствията и т.н.
Няма точно определена възраст за първия път. Има 14 годишни, които са по-образовани от някои 20 годишни.
Вие сега какво, несериозно ли ходите, та чакаш да стане сериозно?![]()
И спря да се върти за миг земята..
аз имах гадже 1 година,бях на 16 години,не съм правила секс с него и не съм умряла от това,че ти да се оплакваш от 7 месеца,както го чувстваш,но недей по задължение само защото той е на сухо![]()
|
![]()
Направете го само ако се обичат, ь относно маструбацията потготвя момчето/ичето за половия акт.![]()
![]()
![]()
Щом не си сигурна-не го прави.Първият път трябва да се помни.С добро или лошо...........![]()
![]()
![]()
Нда.Първоначално написано от xoxi
Секс се прави не на определена възраст, а когато се чувстваш готова... Щом питаш по форуми дали да му пускаш явно не си напълно сигурна, за да го направиш ... Изчакай момента в който няма да ти е странно, че си на 15, а ще го искаш, защото ще знаеш, че е с правилния човек
И няма да съжаляваш после ..
И на 15 не е толкова странно ... те на по 12 почват някой, ти за 15 се притесняваш ;д ...
Ох почва се... Мисля, че след 1вия отговор темата се изчерпа. Друг е въпроса, че е поредната такава.
7 месеца ли трябва да се чака?
Аз с моя приятел излизах за няма и 2 месеца и го направихме.
Всичко зависи от чувствата... Не питай по форумите, ти сама ще разбереш кога си готова.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Темата може да се заклюи. Ще изчакам още малко. Мерси. Просто той така ме възбужда.![]()
..МхмПървоначално написано от Anonimen05
напълно съгласенПървоначално написано от theeye770
![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Има разлика между любов и търпение. Той може да те обича много, но ако го разиграваш прекалено дълго време, накрая просто може да му писне да чака и да си намери такава, дето ще му пусне. Това не го казвам, за да те насърчавам да си легнеш с него, а да не се разочароваш един ден.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
споко,той 100% не чука други през тея 7 месеца суша хахахахахах
Ама ние не ходим от 7 месеца.![]()
чакай 1-во да стане сериозна връзка... после няма да имаш кво да мислиш щото ще станеш готова и няма да ти пука много![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
ами това за пръстите ако си побъркаш доста за да ти се спука ципата и ти изтече кръфта....предполагам няма да те боли толкова а и щом ти се прави секс прави си не слушай другите дето че си била малка и така нататък...ако си готова даваййййй
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Доста точно. Вие , че сте малки, малки сте. Ама 7 месеца... ЛОЛ ... аз от камък да бях , нямаше да го изтърпя. Във връзка се прави секс. Тоест- обвържеш ли се , трябва да си наясно, че ТРЯБВА да се прави секс. Иначе не е ник'ва връзка , а игра от детската градинаПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
Първоначално написано от MojoJojo88
Точно. Да няма после "Ма той не ме обичаше, щото ме заряза след цели 6-7 месеца".
А ти, ако го обичаш, ще го караш ли да чака?Въпреки, че ако ме обича ще чака![]()
Ахаа..Начи щом го обичаш-разтваряй краката, а?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Да.Първоначално написано от theeye770
Temet Nosce
벨야카
Я стига си мрънкал и обръщай резбата!Първоначално написано от izplu6tqslqk