.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Два въпроса за секса

Здравейте моля Ви за отговор. Не, че съм необразована по тази тема просто това не го бях чувала. На 15 ставам съвсем скоро. Имам си приятел, които е водил полов живот. И много се чудя, ако стане сериозна връзка дали да му пусна. Страшно съм объркана. Аз съм девствена, а той не е. Мисля, че съм малко и съм объркана. Нормално ли е на 15. Не искам да сгреша. Естествено, че ако стане нещо ше е с предпаззни мерки. Все пак може би мисля, че е глупаво да го държа без секс повече от 7 месеца. Въпреки, че ако ме обича ще чака. Другия въпрос ми е бях чела някъде, че ок момичето си е бъркало във вагината няколко пъти с пръст няма да го боли толкова. Тоест мастурбирала е. Звучи ми малко като глупост, но незнам. Така било, защото лека-полека се разширявала. Моля без обидни коментари.

Ами глупост е това с пръстите... А ти изчакай, докато не станеш готова. Няма определена възраст, но щом не си сигурна не бързай.
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако почувстваш, че го обичаш и той е човека с който би го направила - давай. Ако не си сигурна в неговите или в свойте чувства, а искаш 1вият ти път да е с човек, с който се обичате, по добре недей. Ние не можем да ти кажем, дали си готова за секс или не, трябва сама да ги почувстваш. А колкото до това пръстите .... пълна глупост ....

Мега фен Аватара на xoxi
    Има голяма разлика между пръст и пенис!
    Ако те обича, ще те чака.. но не вечно. НО това НЕ означава, че трябва да го правиш преди да си готова. Ще си готова, когато спреш да се колебаеш и ясно осъзнаваш какво правиш, какви може да са последствията и т.н.
    Няма точно определена възраст за първия път. Има 14 годишни, които са по-образовани от някои 20 годишни.

Вие сега какво, несериозно ли ходите, та чакаш да стане сериозно?
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    аз имах гадже 1 година,бях на 16 години,не съм правила секс с него и не съм умряла от това,че ти да се оплакваш от 7 месеца,както го чувстваш,но недей по задължение само защото той е на сухо
    |

Направете го само ако се обичат, ь относно маструбацията потготвя момчето/ичето за половия акт.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Щом не си сигурна-не го прави.Първият път трябва да се помни.С добро или лошо...........

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ще си готова, когато спреш да се колебаеш и ясно осъзнаваш какво правиш, какви може да са последствията и т.н.
    Няма точно определена възраст за първия път. Има 14 годишни, които са по-образовани от някои 20 годишни.
    Нда.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Секс се прави не на определена възраст, а когато се чувстваш готова ... Щом питаш по форуми дали да му пускаш явно не си напълно сигурна, за да го направиш ... Изчакай момента в който няма да ти е странно, че си на 15, а ще го искаш, защото ще знаеш, че е с правилния човек И няма да съжаляваш после ..

И на 15 не е толкова странно ... те на по 12 почват някой, ти за 15 се притесняваш ;д ...

Guest
    Ох почва се... Мисля, че след 1вия отговор темата се изчерпа. Друг е въпроса, че е поредната такава.

7 месеца ли трябва да се чака?
    Аз с моя приятел излизах за няма и 2 месеца и го направихме.
    Всичко зависи от чувствата... Не питай по форумите, ти сама ще разбереш кога си готова.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Темата може да се заклюи. Ще изчакам още малко. Мерси. Просто той така ме възбужда.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Темата може да се заклюи. Ще изчакам още малко. Мерси. Просто той така ме възбужда.
    ..Мхм

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Ох почва се... Мисля, че след 1вия отговор темата се изчерпа. Друг е въпроса, че е поредната такава.
    напълно съгласен

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Има разлика между любов и търпение. Той може да те обича много, но ако го разиграваш прекалено дълго време, накрая просто може да му писне да чака и да си намери такава, дето ще му пусне. Това не го казвам, за да те насърчавам да си легнеш с него, а да не се разочароваш един ден.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

споко,той 100% не чука други през тея 7 месеца суша хахахахахах

Ама ние не ходим от 7 месеца.

Голям фен Аватара на magita
    чакай 1-во да стане сериозна връзка... после няма да имаш кво да мислиш щото ще станеш готова и няма да ти пука много
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

ами това за пръстите ако си побъркаш доста за да ти се спука ципата и ти изтече кръфта....предполагам няма да те боли толкова а и щом ти се прави секс прави си не слушай другите дето че си била малка и така нататък...ако си готова даваййййй
    Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
    Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Има разлика между любов и търпение. Той може да те обича много, но ако го разиграваш прекалено дълго време, накрая просто може да му писне да чака и да си намери такава, дето ще му пусне. Това не го казвам, за да те насърчавам да си легнеш с него, а да не се разочароваш един ден.
    Доста точно. Вие , че сте малки, малки сте. Ама 7 месеца... ЛОЛ ... аз от камък да бях , нямаше да го изтърпя. Във връзка се прави секс. Тоест- обвържеш ли се , трябва да си наясно, че ТРЯБВА да се прави секс. Иначе не е ник'ва връзка , а игра от детската градина

anonymous708973
    Guest

Точно. Да няма после "Ма той не ме обичаше, щото ме заряза след цели 6-7 месеца".

Въпреки, че ако ме обича ще чака
    А ти, ако го обичаш, ще го караш ли да чака?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Точно. Да няма после "Ма той не ме обичаше, щото ме заряза след цели 6-7 месеца".

Ахаа..Начи щом го обичаш-разтваряй краката, а?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Ахаа..Начи щом го обичаш-разтваряй краката, а?
    Да.
    Temet Nosce

벨야카

Guest
    Цитирай Първоначално написано от izplu6tqslqk
    Ей ама тва жените сте бати простите същества Пусни му на пича да се не мъчи, постъпвате ИЗКЛЮЧИТЕЛНО гадно по тоя начин Може ли да сте толко задръстени бе - нещо, от което получавате върховен кеф, вие да се дърпате като магаре на мост! Със всяка изчетена тема все повече се убеждавам, че вие жените не знаете никога какво искате, сърби ли ви, боли ли ви, секс ли ви се прави И единствения резултат е че тровите нервите на нещастните балъци, съгласили се да са ви гаджета. Извода е: Жената е като мълнията - красиво природно явление, само да не ти влезе в къщата!
    Я стига си мрънкал и обръщай резбата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си