- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли си фигурата ?
Искам да попитам момичетата дали харесват своята външност ( тялото).Аз лично си го харесвам не съм много слаба 170 съм висока и тежа 52 кг , но имам проблеми със самочувствието си заради гърдите ми защото са ми малки има ли и други като мен ? моля без обиди![]()
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
^ на колко си години ?
а иначе аз си харесвам тялото![]()
Ако е от значение на 16 съм![]()
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
Да, харесвам я. Знам, че не е перфектна, но за момента като пропорции се харесвам много.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Имам си недостатъци. Не харесвам всичко в себе си, но се приемам на 100%.
И спря да се върти за миг земята..
Не, но ще работя по въпроса...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ами питах,защото каза,че не си харесваш гърдите и били малки.. а си на 16.. има момичета,които на 15-16 год. нямат нищо,а на 17-18 не можеш да ги познаеш (относно бюста говоря) така че може след годинка-две това да не те притеснява във фигурата тиПървоначално написано от eveto0o0o
![]()
същата история като при тебе съм аз ;д
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Aз съм на 15 - 170 см - 54 кг ... и не не си харесвам тялото .. казват ми ,че съм слаба , но мисля че имам нужда да сваля два три килограма .. и авторке не се притеснявай за гърдите .. и моите са малки ,но всичко е до организма .. : )))
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Не се оплаквам.![]()
Харесвам си я.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Има неща, върху които трябва да поработя. Една идея по-слаби крака и малко в областта на талията и ще съм много доволна.
Искам и по-голям бюст, ама шанс.
Малко килца отгоре имам, но не е фрапиращо, така че се чувствам добре в кожата си. Най-много харесвам дупето, а напоследък и гърдите (понеже прогресивно растат). Краката ми са малко нестандартни и не ги харесвам много, но няма да умираме. Както каза miminko, поне нищо не виси.
![]()
Аз си се харесвам на 100 %Каквато съм такава,не мога да го променя, по-добре да се харесвам такава каквато съм,отколкото да си представям,ами ако бях такава или онакава!
maDamn
Като цяло да, трябва още малко да си стегна бедрата, но иначе смятам, че изглеждам добре![]()
Харесвам си я, въпреки, че има още какво да се желае в областта на бюста.
И аз така, но и да не станат по-големи, не ми е от голямо значение.Първоначално написано от DragonLady
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Влюбена съм в тялото си!
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Ами като изключим това колко съм ощетена в бюста, останалотоо...бива.![]()
Харесвам си тялото такова, каквото е.. така трябва.. не е по-добре да започна да си избивам комплексите защо това ми е така, пък другото еди-как-си..
Ами .. не много, но усилено работя над това. Иначе за килограмите, 52 за 170 см дори мисля са под нормата.. а гърдите.. има още време, но ти все пак опитай да не се комплексираш .. според мен едни малки и стегнати гърди са много-хубави от големи, но отпуснати .. така че..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Не я харесвам. Все още искам да ги сваля тия досадни 2 килограма, 1 см от талията, 1 от ханша, а циците...Те непрекъснато се променят така че бих искала да ги стабилизирам на 88! Не на 85, не на 87, 88!!!
Преди бяха такива..Сега... 85..Накрая ще станат 80 и съвсем ще заприличам на сомалийско сираче в бюста![]()
Много се харесвам. И ми се иска да кача някой друг килограм, за да се харесвам още повече.
Първоначално написано от antifashionshit
За грижите,който полагам за него ДА.
Но определено има какво да се желае,но трябва да спря да ям постоянно.![]()
Инъче съм 175 - 59
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.