- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли си фигурата ?
не си го харесвам тялото..не съм дебела...но не съм и слаба ..нормално телосложение,но като всички комплексирани като мен все ще си намеря кусур .. единствено и само харесвам очите и усмивката си ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами аз не си харесвам много фигурата, но си е моя и я приемам. Иначе - 162 см - 52 кг.![]()
Само да махна малко тлъстинки от коремчето и готово. Но и така се харесвам.
това беше много успокоителноПървоначално написано от miminko
![]()
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
Абе един въпрос, защо слагаш една и съща глава на различни момичетаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
] щот е дебелаПървоначално написано от leadyflame
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не е вярно, тя си еПървоначално написано от leadyflame
![]()
Хм.. не особено.
От дупето нагоре съм ок.. но имам големи бедра от волейбола, защото тренирам много време и .. щръкнало дупе![]()
но съм секси![]()
има си различни хора с различни виждания относно фигурите!
Ъх... въобще не я харесвам даже ... намирам си дефекти във всяка една част от тялото .... Може би от кръста на долу само намирам по-малко... но на горе въобще не се харесвам...
И аз имам малки гърди ама това като ме притесни и винаги се сещам за Кейт Мос
http://4.bp.blogspot.com/-ZQzGGhbtXL...ate%2BMoss.jpg
Дали не е секси?!![]()
по темата: Харесвам си тялото и приятеля ми го харесва тай че нямам проблеми![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
краката си ги харесвам ама имам малки гърди и за това не се събличам нагоре хаха![]()
Моето тяло ми харесва много. И моите гърди са малки, но точно такива ми харесват. Не трябва да ви е комплекс, защото много момчета харесват малки гърди.
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
Модераторкее, ако на аватара ти снимката е твоя, нямам думи.., всяка би искала да има такъв задник като твояПървоначално написано от miminko
:P
Относно въпроса по темата - да, доволна съм от структурата на тялото си, макар и да имам съвсем малки недостатъци, ако съм със секси дрехи няма как да не изглеждам така, но и без дрехи съм си секси![]()
![]()
![]()
Харесвам се! Не съм чак пък толкова зле![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Определено си харесвам тялото![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Твърдо НиЕ! Но трябва да има и грозни![]()
Приложете и някъв снимков материал, че така дискусиите са много сухи. Хем ще получите и безпристрастни мнения.![]()
Welcome to the Jungle...
да определено си я харесвам
Живота е рисуване без гума за триене... : )