- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно почистващ продукт за гримът на очите
Попринцип ползвам тоалетно мляко за отстраняване на грима на цялото лице,но не ми харесва,че маха много трудно спиралата,моливът и т.н,интересувам се вие с какво почиствате очите си от грима,аз търся нещо,което наистина хубаво да махне спиралата без да се налага да търкам и да губя мигли какво бихте препоръчали,но не много скъпо![]()
И аз използвам тоалетно мляко, но ми маха всичко. Мии не знам.. Розова вода?
женско
Използвам гел на Гарниер, някво foaming gel се води, доволна съм.
Гледам, че бая от момичетата използват мицеларна (?) вода, може и аз да пробвам.
Мицеларна вода!!!
Няма НИКАКВО търкане-отстранява всичко перфктно. Ама наистина идеално. И е точно като вода-остава кожата хидратирана, почистена, не е мазна, лъщяща, както с тоалетно мляко.
Аз ползвам на Дъглас, цената е 20лв за 400мл. На други марки също има. Маха всичко-водоустойчиви очни линии,спрали,моливи,сенки... абе всичко! Наистина е адски нежна,а същевременно наистина не остава и следа от грим.
Everything changes, but beauty remains ...
а мицеларната вода само за почистване на грима ли служи?
Ми...да, за какво друго ти трябва? Ако имаш проблемна кожа, на Биодерма има почистваща мицеларна вода за проблемна кожа, но наистина е МНОГО изсушаваща.
Мицеларната вода ползвам за почистване на лице. Когато чистя очния грим леко ми дразни и не го почиства много лесно, затова ползвам това http://2.bp.blogspot.com/-RpwNyqhBuy...+remover+1.JPG
Продава се навсякъде, където има Л'Ореал, и е най-добрият дегримьор на който съм попадала, пробвала съм всякакви но винаги се връщам към него.
А този дегримьор за лице на L'Oreal на каква цена е,защото не намерих инфо в нета?![]()
Мицеларна вода!
Няма да ми прави кожата мазна или да ми влиза в очите и да люти, каквито проблеми имах с тоалетното мляко. Всеки път рев и червени очи...
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Ползвам двуфазния дегримьор на Balea и съм много доволна. Маха водоустойчивия грим, което означава, че маха още по-добре нормалнияСега даже ми свършва и пак него ще си взема. Или пък на Alverde - хвърлила съм му око. И той изглежда добър.
Не се съмнявай изобщо- спирала и водоустойчива линия трие без НИКАКЪВ натиск, НИКАКВО търкане. Аз лично разделям едно тампонче на две и го слагам за няколко секунди напоено с вода на двете очи и се маха всичко, не остава грим. Аз всеки ден слагам спирала и това е единственич повистващ продукт, който буквално я разтваря и не остава и следа от нея. Трие и водоустойчива спирала, и водоустойчив коректор, и всичко водоустойчиво. Сериозно, пробвайте, ако не сте. Има едни много малки 50-милилитрови шишенца за 5-6 лв на Дъглас.
Да, бе, чисти супер лесно всичко. Изобщо не е като тоалетно мляко или лосион!
Обаче тази на Дъглас е много по-изгодна, защото е 20лв за 400млТрябва да пробвам и на Биодерма, да видя дали е по-добра.
Аз си взимам кърпички за грим и само 2-3 пъти да си потърка очите и е паднала спиралата.
на биодерма е много хубава не изсушава кожата, напротив освежава я премахва и пъпки (поне тази с зелената капачка). за да почистиш лицето си перфектно ти трябват 2 тампона- 1 за почистване на грима и един за премахване на излишния себум. за нормална кова най-подходяща е с розовата капачка, но са доста скъпички продуктите 22.50 поне на мен ми е доста.
Защото със зелената капачка е ИЗСУЩАВАЩА,за МАЗНА кожа. Уоу.
С червената капачка-не е за мазна кожа,следователно не изсушава.
Аз ползвам тоалетно мляко и пяна за лице. Почиства си идеално.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en