.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на bloodymirror

Относно почистващ продукт за гримът на очите

Попринцип ползвам тоалетно мляко за отстраняване на грима на цялото лице,но не ми харесва,че маха много трудно спиралата,моливът и т.н,интересувам се вие с какво почиствате очите си от грима,аз търся нещо,което наистина хубаво да махне спиралата без да се налага да търкам и да губя мигли какво бихте препоръчали,но не много скъпо

Голям фен Аватара на an0nimn0
    И аз използвам тоалетно мляко, но ми маха всичко. Мии не знам.. Розова вода?
    женско

anonymous708973
    Guest
    Използвам гел на Гарниер, някво foaming gel се води, доволна съм.
    Гледам, че бая от момичетата използват мицеларна (?) вода, може и аз да пробвам.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мицеларна вода!!!
    Няма НИКАКВО търкане-отстранява всичко перфктно. Ама наистина идеално. И е точно като вода-остава кожата хидратирана, почистена, не е мазна, лъщяща, както с тоалетно мляко.
    Аз ползвам на Дъглас, цената е 20лв за 400мл. На други марки също има. Маха всичко-водоустойчиви очни линии,спрали,моливи,сенки... абе всичко! Наистина е адски нежна,а същевременно наистина не остава и следа от грим.
    Everything changes, but beauty remains ...

а мицеларната вода само за почистване на грима ли служи?

Ми...да, за какво друго ти трябва? Ако имаш проблемна кожа, на Биодерма има почистваща мицеларна вода за проблемна кожа, но наистина е МНОГО изсушаваща.

Мицеларната вода ползвам за почистване на лице. Когато чистя очния грим леко ми дразни и не го почиства много лесно, затова ползвам това http://2.bp.blogspot.com/-RpwNyqhBuy...+remover+1.JPG
    Продава се навсякъде, където има Л'Ореал, и е най-добрият дегримьор на който съм попадала, пробвала съм всякакви но винаги се връщам към него.

А този дегримьор за лице на L'Oreal на каква цена е,защото не намерих инфо в нета?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Мицеларна вода!
    Няма да ми прави кожата мазна или да ми влиза в очите и да люти, каквито проблеми имах с тоалетното мляко. Всеки път рев и червени очи...

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    А този дегримьор за лице на L'Oreal на каква цена е,защото не намерих инфо в нета?
    Мисля, че беше около осем, но ти трябва много малко количество за да почисти целия грим и една опаковка ми стига за ок. 6 месеца ежедневно гримиране.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Около 8 лв /8 и нещо/ и аз съм много доволна от него, но сега разнообразих малко с розова вода. Но ако грима е по-тежък си го махам с Лореала.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Ползвам двуфазния дегримьор на Balea и съм много доволна. Маха водоустойчивия грим, което означава, че маха още по-добре нормалния Сега даже ми свършва и пак него ще си взема. Или пък на Alverde - хвърлила съм му око. И той изглежда добър.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Poivre Виж мнението
    Мицеларната вода ползвам за почистване на лице. Когато чистя очния грим леко ми дразни и не го почиства много лесно, затова ползвам това http://2.bp.blogspot.com/-RpwNyqhBuy...+remover+1.JPG
    Продава се навсякъде, където има Л'Ореал, и е най-добрият дегримьор на който съм попадала, пробвала съм всякакви но винаги се връщам към него.
    И мен това ме притеснява за мицеларната вода - спиралата. Дълбоко се съмнявам, че може да я изтрие без никакъв натиск. Това на Лореал изтрива ли водоустойчив грим?

Не се съмнявай изобщо- спирала и водоустойчива линия трие без НИКАКЪВ натиск, НИКАКВО търкане. Аз лично разделям едно тампонче на две и го слагам за няколко секунди напоено с вода на двете очи и се маха всичко, не остава грим. Аз всеки ден слагам спирала и това е единственич повистващ продукт, който буквално я разтваря и не остава и следа от нея. Трие и водоустойчива спирала, и водоустойчив коректор, и всичко водоустойчиво. Сериозно, пробвайте, ако не сте. Има едни много малки 50-милилитрови шишенца за 5-6 лв на Дъглас.

Мицеларна вода ! Много добре ми почиства грима,без търкане,без нищо.Страшно съм доволна.Имам тази на Биодерма - взех си я за 20 лв. - 250 мл.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Да, бе, чисти супер лесно всичко. Изобщо не е като тоалетно мляко или лосион!

Обаче тази на Дъглас е много по-изгодна, защото е 20лв за 400мл Трябва да пробвам и на Биодерма, да видя дали е по-добра.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Към авторката - научи се да членуваш.
    Мицеларната вода става и за почистване на лицето от градската/селската мръсотия, дори да нямаш грим.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз си взимам кърпички за грим и само 2-3 пъти да си потърка очите и е паднала спиралата.

на биодерма е много хубава не изсушава кожата, напротив освежава я премахва и пъпки (поне тази с зелената капачка). за да почистиш лицето си перфектно ти трябват 2 тампона- 1 за почистване на грима и един за премахване на излишния себум. за нормална кова най-подходяща е с розовата капачка, но са доста скъпички продуктите 22.50 поне на мен ми е доста.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тежък грим-сенки, моливи и прочие с мицеларна вода
    ако съм някъде на гости или нещо друго-кърпички за махане на грим
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    на биодерма е много хубава не изсушава кожата, напротив освежава я премахва и пъпки (поне тази с зелената капачка). за да почистиш лицето си перфектно ти трябват 2 тампона- 1 за почистване на грима и един за премахване на излишния себум. за нормална кова най-подходяща е с розовата капачка, но са доста скъпички продуктите 22.50 поне на мен ми е доста.
    Не съм съгласна!Ползвала съм точно тази на Биодерма със зелената капачка и мога да кажа,че изсушава МНОГО!Иначе сега използвам продукта на Лореал който посочиха по-горе.

Защото със зелената капачка е ИЗСУЩАВАЩА,за МАЗНА кожа. Уоу.
    С червената капачка-не е за мазна кожа,следователно не изсушава.

Аз ползвам тоалетно мляко и пяна за лице. Почиства си идеално.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Защото със зелената капачка е ИЗСУЩАВАЩА,за МАЗНА кожа. Уоу.
    С червената капачка-не е за мазна кожа,следователно не изсушава.
    Дам това вече го разбрах в последствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си