.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Когато имаш много пари завистта става по-голяма от страна на приятелите и затова казват че богаташите нямат приятели(имат обаче по малко).Обаче едно не мога да разбера защо просто не спрете да се изкушавате да спорите с другите.ПРОСТО СИ НАПИШИ ОТГОВОР А И ТВААА Е

Супер фен Аватара на Djuff
    Най-важното след здравето и любовта.

Голям фен Аватара на pofek

Re: За вас парите са ... ?

Цитирай Първоначално написано от Camaro
    Какво са за вас парите ? Ясно е ,че без пари не може да се живее , но примерно бихте ли се оженили/омъжили за човек само заради парите или бихте ли предали приятел заради пари
    Парите за мен са цветни салфетки,които нямат никакво значение за мен,спрямо друг човек.Никога не бих използвал човек с цел,да му употребявам парите или нещо такова,а за женени...още по-малък шанс.
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

парите са хартийки,от които сме зависими за съжаление..живота ни зависи от тях.и не ми казвайте,че щастието не се купува с пари защото лично аз не съм виждала щастлив клошар.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    И кво може да се обличаш с дрехи значително по-евтини от "модните тенденции" и пак да изглеждаш в пъти по-добре от кифлите и другите нещастници, които си мислят че като си купят дънки за 200 лв и са хванали господ за шлифера, а всъщност излгеждат като клошари. Важно е да имаш вкус

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Няма пари - няма живот...

Град
    Русе
    Парите трябва да бъдат средство а не цел
    Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    1-1. Когато имаш пари - обличаш се в маркови яки дрехи, миришеш на маркови хубави парфюми, ОБИКАЛЯШ на хиляди места с възможността да срещнеш ХИЛЯДИ хора, в които да се влюбиш или да ти станат приятели...
    Това ли е най-важното бе мамка му??? Да се обличаш в маркови дрехи...... Нямам думи :X

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Прочетох коментарите от първата страница само, но бяха достатъчни, за да ме хвърлят в джаза.
    Едно дете не може да оцени парите по стойност по ред причини. Когато тези пари ги дават мама и тати е лесно. Можеш да си плямпаш как най-важно е да си обичан и да имаш приятели, защото си финансово зависим от този, който изкарва пари.
    Дреме ми дали на якето ми ще пише NIKE или NICE...през оная работа ми е, важното е да имам дрехи на гърба си. А дали ще са за 100 или за 10лв, значение няма. Дреме ми и дали ще ям октопод и скаради, или леща и черен хляб. Важното е, че имам храна на масата. Дреме ми дали имам интернет или не, важното, е че имам ток, който да използвам, за да мога да сготвя храна на семейството си и, че имам вода, с която да се изкъпя.
    За да се оправя, когато съм болна, трябва да си купя лекарства, а за да си купя лекарства трябва да имам пари. За да мога един ден, когато се пенсионирам да получавам пенсия, трябва да съм внасяла пенсионни осигуровки, а за да съм ги внасяла, трябва да съм работила. И от тук идва всичко, което вие, мили ми деца масово не разбирате.Когато един човек работи, той оценява реалната стойност на една петолевка, която за вас е израз на кутия цигари и едно кафе.
    Не е важното дали ще ходиш по скъпи заведения, кино, дали ще се возиш в смърдящия автобус, или в такси, дали ще имаш маркови дрехи и обувки и ще си център на внимание, дали ще ядеш скъпи храни, или такива, с които просто да можеш да се нахраниш, дали ще имаш спа център, или ще можеш да си позволиш най-обикновени, но доста скъпи лекарства за главоболие, синузит, хрема, болки в корема и прочие-трябват пари. Дори и за да имаш семейство, пак ти трябват пари. На една гола любов не се живее и не се отглежда дете така.
    За това, преди да бълвате как е по-важно да обичаш и да имаш приятели, първо си помисли дали не е важно да си облечен някак, да си се нахранил и да МОЖЕШ да си позволиш да си купиш лекарствата, които са ти необходими, за да оздравееш. И се замислете преди да се размрънкате, че не сте си купили цигари днес, защото мама не ви е дала 5, ами 2 лева, колко дни мама се е блъскала, че да ги изкара.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Най-важното нещо на света!

Парите не са съвсем всичко, но да нямаш пари е опасно за живота.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не всичко е пари,но всичко е с пари!
    Парите са необходимост.

Град
    Stara Zagora
    Според мене парите са много та ако не най-важното нещо защото както казаха отгоре пари=Здраве и Щастие. Не казват че те са всичко наистина живот с пари а без приятели не приятен но е живот.Въпрос към тези които не са съгласни с мен никога ли не сте видяли някое разглезено богато хлапе и не сте му завидили че има всички тези неща.Аз не изкарвам пари малък съм но са ме учили да уважавам парите защото без тях в момента нямаше да четете това(няма да имате комп.). Просто изказвам мнение не го налагам
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Супер фен Аватара на sladkalady
    Парите са най-гадното нещо и в същото време- най-необходимото.В днешно време, за съжаление, парите са преди всичко...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    .
    1. Когато нямаш пари - обличаш се по зле, миришеш на ефтини парфюми, ходиш в кофти кафета( а ако нямаш достатъчно пари даже и не ходиш)
    1-1. Когато имаш пари - обличаш се в маркови яки дрехи, миришеш на маркови хубави парфюми..
    Това ме разбиии !!

И защо, по дяволите, парите винаги да са равни на здраве
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

anonymous708973
    Guest
    Щот като нямаш пари, няма да си купиш витамини, хубави и много плодове и зеленчуци или лекарство, като се разболееш.

Нужда ...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Щот като нямаш пари, няма да си купиш витамини, хубави и много плодове и зеленчуци или лекарство, като се разболееш.
    Не е необходимо да си купуваш допълнително витамини .. плодове и зеленчуци винаги можеш да си отгледаш сам (при нужда), дори така е много по - добре, поне ще знаеш какво ядеш .. Защо се заблуждавате като си мислите, че всеки богат е здрав
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не е необходимо да си купуваш допълнително витамини .. плодове и зеленчуци винаги можеш да си отгледаш сам (при нужда), дори така е много по - добре, поне ще знаеш какво ядеш .. Защо се заблуждавате като си мислите, че всеки богат е здрав
    Ох, котьо...ох, котьо.
    Я се замисли колко болни дечица има, за които има лечение, но пари няма? Я си помсили, ако детето на Сакрози (съвсем свободен пример) е болно от бъбречна недостатъчност да речем и има нужда от трансплантация да речем, дали той ще се обърне към санародниците си за набиране на средства за операция и лечение, или ще си бръкне в джоба и с лекота ще плати всичко, без да се замисли?
    И в същото време, детето на Иван и Пенка, които изкарват общо 800лв, е болно дали могат да бръкнат и да ги дадат тези пари? Те се молят като клошари на българите да отделят по едно левче, за да може да си излекуват детето! Това е елементарно сравнение. Естествено, не означава, че всеки може да се излекува, само защото има пари, но ако е лечима болест, определено шанса му да оздравее зависи на 98% от финансовото му състояние.
    А плодове и зеленчуци в панелката си гледай ти...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм със Щурчо.
    У вас голяма градина било, а? Краставици, домати, марули, репички, портокали, грепфрути, ябълки, сини сливи, грозде ... ехеее...

Супер фен Аватара на gabsit000
    определено са едно нужно зло .. но не бих се оженила за пари и не бих предала за пари

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    всичко
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съгласна съм с всички постове на Щурче в тази тема.
    Много лелеяни представи имате.
    От друга страна аз, примерно, не искам да съм богата в реалния смисъл на думата. Искам да съм с нормални приходи, които да ми стигат да си се погрижа за семейството, да ходим лятото на почивка някъде (не в 5-звездни хотели) и да си живеем в общи линии спокойно без да правим хиляда сметки през ден как ще изкараме до края на месеца. С парите идват стабилност и възможности. С многото пари обаче идват и неприятности.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нареждам ги след здравето.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain