- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Случайно да върлува такъв вирус сега?
Здравейте, от седмица някъде имам болки в стомаха и корема, главоболие, разтройство, лека температура, която минава от самосебе си, по-малък апетит и схващане/болки във врата(гърба). Случайно някой да има представа дали има такъв вирус в момента, защото много отдавна не ми се беше случвало да ме боли стомаха и главата.![]()
Аз имам същите симптоми сега , с изключение на болката във врата . Явно наистина има някакъв вирус.Те отдавна говореха нещо за него
Има! Определено има! И разбира се мен ме хвана![]()
Отиди на преглед .. ще ти изпишат леки лекарства и ще отмине след няколко дни!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Странното е ,че ти пари на очите , а температурата ти е 37*Поне при мен е така.
И аз го изкарах тоя вирус - настинка, отпадналост, температура, болки в корема ... само дето не повръщах... Мина ми за няколко дена. Веднага отидох при джипито и той ми предписа едно немско л-во Умкалор.
Kolkoto poveche, tolkova poveche
Рино вирус или e. coli.До 2-3 дни ще мине.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
и мен ме е хванал подобен ;д![]()
awerw♥
При мен беше с повръщане. Вече май го преминах, въпреки, че все още не ми е много добре.
NOH8
ухх мене ме държа цяла седмица![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Явно има такъв вирус,защото и при мен ги има някои симптоми!
maDamn
Аз съм така в момента като изключим разтройството.Първоначално написано от EJIu
Nulla
Аз бях чула за друг - гърло, уши, глава, лека температура. Досега го карах и макар да беше много гадно, радвам се, че не повръщах :P
И аз се разболях от същото, умирам от болки в ушите. Ти как се оправи?Първоначално написано от gorska
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
Антибиотик. Не бях на лекар, но ми каза за него по телефона. Взех го без рецепта - Аугментин. по 2 на ден, на 12 часа. Задължително витамин Б комплекс. И имах и капки за уши Отипакс, но те почти не действаха, пак си ме боляха целодневно ушите, в продължение на поне 3 дена, и то на антибиотик!Първоначално написано от Echo
На мен майка ми ми е взела антибиотик "Бисептол" и капки "Фуроталгин", добре ли е? Ако знаеш де, не си лекар, но все пак.. На мен ми остават 2 дни от адската болка.. Значи в."Б комплекс" и антибиотика, и ще се оправя? А ти преди болката в ушите беше ли като настинала? Темп, гърло, нос.. Защото аз г/д една седмица си подсмърчах.Първоначално написано от gorska
А някой знае ли как му е името? Защото като е в мен, искам поне да се познаваме..
"We are so accustomed to disguise ourselves to others that in the end we become disguised to ourselves."
Ами Бисептола не мисля, че е антибиотик, най-много да ти помогне временно с главата, но докато не започнеш да третираш причините няма как да се оправиш.Първоначално написано от Echo
Б комплекса е само, за да не възникнат проблеми със стомаха при приема на антибиотика, като че ли, или нещо подобно, общо взето да не реагира зле организма ти на ант.
Преди това и аз бях настинала, но си мислех, че ще мине и смело карах и правех всичко, което не трябва...
Прави си и гаргари и инхалации с лайка и изобщо пий чай!
Пък най-добре иди на лекар или най-малкото майка ти да й се обади!![]()
Бисептола е за такива настинки поптинцип. Но ще последвам съвета ти и утре ще и се обадя. Пия чай, ще си взема и лайка. Но с тия болки просто не ми се мърда на никъде, най-вероятно ще мина само с обаждане.
Благодаря ти много!
Дам има за жалост ... доста мой познати ( дори и преподаватели в университета ) ги е пипнал вируса. Така, че пази се народе, поредният вирус броди из страната.
Мацки, Бисептола не е антибиотик, а обикновено л-во. Иначе идеята за чайовете и гаргарата с лайка е добра. Ако имате запушен нос, инхалации с лайка, заставате на котлона с една кърпа, слагате в малка тенджера малко лайка и вода и докато ври лайката седите с кърпата над котлона. Друго, което на мен ми помага, чай от липа или билков чай с много мед и лимон; друго фрешове от грейпфрут, лимон, портокал, съдържат адски много витамини, ударна витаминна бомба... И тва ако не помогне си купувам спрей Мукоплант с морска вода и евкалипт, пръскам по 3 пъти на ден и след 2-3 дни ми се оптушва носа... а за гърлото има едно яко сиропче с екстракт от живовлек май пак беше на същата фирма Мукоплант ...
Kolkoto poveche, tolkova poveche
Да, но майка ми ми каза, че съм алергична към Аугментина и групата му - за мое щастие, защото пуша, а пък и давал много странични ефекти.
Хубавото е, че ушите ме боляха само един ден, но продължават да са ми заглъхнали.
На мен ми е така, но също така ми каркорят червата... На вас каркорят ли ви![]()