.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на nyancat
    geek thread.

Супер фен Аватара на cweeet
    ох охо хоохо, хвана ме доста неподготвена.
    Става ли утре или други ден като поразлистя пак страниците на микроикономиката, като поразгледам пак да ти отговоря, защото в момента ми е адски мъгляво

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    няма смисъл
    ще го намеря отнякъде
    мерси все пак
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз малко не ти разбирам въпросите, то така без графика да ми начертаеш не мога да разбера за кой наклон говориш.
    По първия въпрос също не те разбирам какво питаш, но по принцип в научните парадигми в сферата на икономиката се счита винаги максималното използване на ресурсите за най-доброто, има даже цяла дисциплина, свързана със задачи за линейно и нелинейно оптимиране. Счита се, че е най-добре да се използват максимално, защото иначе се нуждаем от складове, съответно разходи, от друга страна може да се наруши ценовото равнище на пазара и това да доведе до загуби за организацията, разбира също така и най-логичното, че не всички ресурси могат да се съхраняват дълго.

Ако искаш ми го начертай, ама с обяснения, защото аз съм ги учила нещата по немски учебници и ще видя дали мога да ти отговоря и за наклона.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си