- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически.. всичко за тях на едно място :)
dolly
къдрава коса с молив + плитка венче пред която ще си оставиш прав бритон ?
бтв. аз съм с ролки.. утре може да пусна снимка
dolly може да си направиш плитката която FuCKkK13 обясни и ти предложи мисля ,че ще стои доста добре,но на такава прическа мисля ,че няма да отива ако се накъдриш (:
^ ами не знам.. тя да си преценибтв. виждала съм момиче с такава плитка само че не накъдрена с молив ми с много широка маша/преса и стоеше много хубаво.. и така може да пробва
![]()
Хорааа, помогнете ми ! Косата ми на дължина е като на dolly първата снимка ;д само, че е на черта. Та ''проблема'' ми е, че абсолютно всеки път съм с права коса и е много.. еднообразно и омръзва. Искам нещо ново да направя с косата си и да не е толкова 'скучна' , моля за съветиПП: Много хубава тема, поздравления за автора :*
^ мерси
иначе.. пробвала ли си да я накъдриш леко с преса ? т.е. не са букли или хубаво очертани къдрици ами нещо такова: http://www.picvalley.net/u/1489/573312569.JPG .. и бре/итон имаш ли ? .. на клечки правила ли си я ? .. или някоя плитка ?
FuCKkK13 мисля че се казваше Мариана нали ? А ако не как ти викат?
много, ама много ти благодаря разбрах къде греша и вече стана утре, ако за училище отново се направя ще пусна снимка
Живота е рисуване без гума за триене... : )
с плитка не се харесвам, имам бритон на една страна ми е, а пресата ми не става за къдрене иначе много искам![]()
mynichkaTanq
;д.. Мартина.. ;д .. молярадвам се,че ти се получи
![]()
Lalalalaa
с молив + преса ? .. с изправена коса и само някой кичури напръскани с лак и отгоре с най-едрите вафлички ? .. иначе си купи.. тънки преси има и за по 25-30лв. които стават за къдрене (не знам как си с парите,но предполагам можеш да ги отделиш)
мхм ще запомня името ти
а защо не станеш фризьорка (сори, че въпроса е извън темата)
ами аз не мога самичка да се правя с молив - направо безнадежден случай ;д .. просто нямам нерви да го чакам единия, после другия, че накрая и цялата коса. направо и при мисълта ;х и Точно сега съм в голяма криза с парите, но в скоро време като се оправя малко ще си купя !
^ ами аз мога и ноктите да си рисувам и мои приятелки ме питат същото.. защо не съм си отворила един салон в който да правя и прически и маникюр.. обаче такива вече в бг. твърде много.. не сигурен бизнес в който изцяло зависиш от клиенти,а това мен не ме влече.. а и зависи къде си.. в София примерно фризьорките взимат за едно подстригване + кичури 130лв. а в по-малки градове по 30-50лв. примерно.. за сега съм се насочила към 2 висшета,а докато уча може и да работя в някой салон.. има време.. все пак сега ще правя 16 ;д
Lalalalaa - добре.. а сега на първо време можеш да направиш така както ти казах.. ако ти харесва.. клечки,права коса + някой кичури с вафлички,може да си навиеш върху пръста голям кичур и да щракнеш в пресата - стават големи къдрички.. можеш докато ти е влажна косата да я сплетеш на плитки,но не знам при къса коса дали ще се получи добре..![]()
сестра ми има къса коса както доли е показала снимката и се прави пресата и с моливчета се прави
а после взима си пресата (правата) и се къдри с нея
др вариант прави си плитки в корените
ахам. Чудя се дали с пияна намачкана ще ми отива, но да си призная на такава дължина никога не съм виждала начуоена, пък и съм чувала, че от пияната по-бързо се омазнява косата , така ли е ?! или просто да пробвам някакъв друг начин.. примерно преди да заспя на кок (на влажна коса) или нещо подобно. В ютуб такова клипче може да има и сутринта да е начупена, как мислиш![]()
^ ами мисля да си начупиш косата,когато следващия ден не си на дскл. за да знаеш какво е дереджето и дали ще ти отива и т.н. ..пробвай няколко варианта и така.. пианата замърсява косата и тя се омазнява по-бързо.. ако не я слагаш в корените може и да няма такова действие,но в повечето случаи.. за това при първа възможност лака и пианата се отмиват от косата.. друг вариант ти казах с плитките на влажна коса.. иначе можеш да слагаш една лента за коса в тон в тоалета..![]()
ами аз съм просто... такъв човек, че ;д НЕ понасям челото ми да бъде открито, за това не се и връзвам, нито фибички, нито диадеми слагам.С плитки съм пробвала, но винаги е ставало много тъпо. От едната страна по-ситни а от другата по-големи и стой супер грозно :/ аммм, Ти знаеш ли за някой клип където някой ;д показва как да прави косата вечерта и на сутринта как става, ако ме разбираш ;д
^имаш бретон ли, а ако да какъв е?
^ поразрови се за клип,но аз ще ти кажа,че няма смисъл да го гледаш.. не става както на клипа,защото твоята коса си е твоя и има различни претенции
оооооо :д ами Добре. mynichkaTanq бритона ми е настраниБлагодаря ви все пак
Ще потърся нещо за плитки даже ;д колко да си направя, как да си ги хвана и резултата.. :Д обаче едва ли ще стане нещо, поне трябва да е рибена коса, че с мойта къса коса..
^
Мисля, че това клипче ще ти е полезно за плитките:
http://www.youtube.com/watch?v=Js7bzNS470s
: ))
аз се снимах днес,но ще кача по-късно снимка![]()
Благодаря ви на всички :* Вчера си бях направила кок и предварително си бях навлажнила косата, на сутринта приличах на плашило и се изправих и така. Днес може би ще пробвам това с плитките ^^
FuCKkK13 качи снимка![]()
чакам да видя FuCKkK13