.
Отговор в тема
Страница 24 от 66 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1647
    Марти (сори ама направо се дразня да ти казвам фък :д (: ) и аз чакам снимкa (: Аз си изправих косата преди малко и я снимах (?) ако искате ще кача снимка не ,че не сте виждали права коса DD

Banned Мега фен
    ето снимката,която обещах : http://www.prikachi.com/images.php?i...3/4330243q.jpg

Banned Мега фен
    ^ качи снимка ! за това е темата.. няма значение как ти е направена косата !

Лелее ква си сладкаа (suuunn) След малко ще кача снимките и ще си обновя поста (:

Banned Мега фен
    ^ мерси чакам снимката

Ето мисля че горе-долу се вижда (:
    http://prikachi.com/images/519/4330519H.jpg
    http://prikachi.com/images/532/4330532k.jpg
    btw виждам ,че не съм си сресала хубаво косата иначе НЕ Е такава : DD

Banned Мега фен
    ^ добре е.. само можеше още малко да я издърпаш (изправиш ;д )

Именно това имах предвид ,че сякаш се е извила а всъщност не е така, идеално права си е гледах я от всички страни
    Последно редактирано от BreakingDawn : 01-30-2012 на 17:48

Banned Мега фен
    ^ аха.. ами добре

ето снимката,която обещах : http://www.prikachi.com/images.php?i...3/4330243q.jpg
    Уникална коса имаш..!! <33

Banned Мега фен
    ^ мерси много

Марти, с какви ролки се правиш?Онези донапреновите ли?Може ли снимка, за да добия представа за размера..?Мерси предварително!Косата ти е много яка!А как я правиш така като я къдриш как я правиш после, че няколко кичура да изглеждат като един?Дясната ти страна е станала точно така, твое дясно..
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ ами не са дунапренови,а тези на които преди бях пуснала снимка.. разрови се по-назад в темата и ще ги видиш.. за студено къдрене ролки ..това не го правя аз ;д;д;д просто явно са по еднакъв начин накъдрени и като стоя и не я разделям с пръсти ми се събира така и стои като една голяма букла.. т.е. не съм го направила нарочно,но винаги така става ;д иначе мерси

Banned Мега фен
    ^ ако искаш може да пусна снимка как е когато ми е разделено (на лично ако искаш) и ако искате да ви пкажа днес в какво състояние са ми къдриците.. по-отпуснати са..

Супер фен
    Марти и аз имам такъв бретон точно като твоя (бтв: много си сладка)
    обаче моята коса е права и тънка, абе да си кажа честно зализана и стой супер смешно и с този бретон. Каква прическа мога да си направя, че да ми стой добре смисъл обемче да с вафличките
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ^ мерси .. иначе аз бритона сама си го подстригвам ;д;д;д .. добре де,щом е права защо не я къдриш с нещо ? примерно с кокчета или нещо др + вафлички в корените,за да стои хем различно хем да не е сплескана.. ?

Супер фен
    аз си правя плитки в корените, обаче държат за ден дори и като си напръскам лак
    а иначе и аз си подстригвам сама косата, обаче аз я правя на пластове

Banned Мега фен
    ^ и моята е на пластове ;д;д; .. имам в предвид цялата коса да я правиш нещо.. примерно ако ти се занимава на няколко плитки и всяка вечер преди да си легнеш я сплитай,за да държи повече.. не знам защо ти издържа толкова малко.. на мен ми издържа по 3-4 дни без лак (лак не ползвам) но явно зависи и колко ти е чуплива косата.. а твоята леко чуплива ли е или е наистина права ? а и сега времето е влажно така че и това е фактор.

Супер фен
    винаги си е права

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ ако искаш може да пусна снимка как е когато ми е разделено (на лично ако искаш) и ако искате да ви пкажа днес в какво състояние са ми къдриците.. по-отпуснати са..
    Да, ако можеш постни още една снимка
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен
    да Марти искам да ти видя къдриците

Мега фен Аватара на strawberry88
    Как да си направя такива къдрици??? <3

еми с маша за къдрене или ако ти е естествено къдрава косата само краищата да си изправиш

С маша за къдрене, но не да правиш масури/т.е. не навивай от връхчетата нагоре с машата/, ами приближаваш колкото прецениш близо до корените и започваш да навиваш..С други думи, ще трябва накрая да държиш връхчетата с пръсти..Не знам дали ме разбра, но в това видео/не обръщай внимание че е за плитка/ http://www.youtube.com/watch?v=OZEsf2uXzZU накрая момичето къдри няколко кичура по този начин, някъде към седмата минута.Естествено, ако искаш като показаната от теб снимка, къдрици ще взимаш по големи кичури.Надявам се да ти помогнах!
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

А и Марти, исках да те питам, ти как си слагаш ролките?Първо краищата и останалата коса отгоре или започваш от корените и навиваш останалото?
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си