- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически.. всичко за тях на едно място :)
1) започвам от корените и става спираловидно
2) аз ги напръсках с лак и до утре със сигурност ще държат, ама зависи и от коса
Иначе много благодаря! : ))
Живота е рисуване без гума за триене... : )
А към тези, които имат парафинови ролки нали махате бялото (решетчицата) ??
ами махат се, когато ги вариш, но докато взимаш тенджерата и ги държиш и взимаш една по една
mynichkaTanq
станало е много хубаво ! само имай в предвид,че тези ролки са вредни !![]()
да знам, че са вредни, но не са сякаш по-вредни от машата
Аз си направих няколко червени кичура, които между другото не си личат много, затова няма да пусна снимка.D
изобщо не ми хареса как стана след кока.. и я намокрих леко.. косата ми стана до над гърдите и много бухна![]()
Много зависи и от дължината на косата,кока,колко е стегнат,как е навитD (:
За това, че ролките вредят по-малко от машата - не съм съгласна.В случая парафиновите ролки са горещи също като машата, но машата я държиш 10-15 секунди на кичура коса, а е много по-лошо според мен да държиш гореща ролка 30 или повече минути.А дори и обикновените ролки са вредни, колкото пресата и машата, защото развалят структурата на косъма, опитвайки се да я променят!Е...естествено обикновените ролки/тези за студено къдрене и прочие/ не горят косата, защото не се използва топлина, което е един +, но пак вредят малко или много.А специално за парафиновите - много хубаво става с тях, но за мен те са по-вредни от машата.
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
ОО и аз забравих да ви се похваля - спах с два кока и на сутринта...........
Ужас! То така и се предполагаше, че ще стане, тъй като косата ми е къса.. Няма значение, поне беше по-обемна ;дд
BreakingDawn - да.. и от двете,но аз и преди съм се правила (близо преди 2 години) и ставаше добре.. сега явно е от дължината и трябва да правя поне по 2 кока,но нещо се отказах.. както казах не ми хареса много много - преди много се харесвах,дори обем в корените не си правех![]()
kittenella - разбира се,но няма да е скоро ;д.. сега съм във ваканция и няма да си правя косата така че ще е по-натам.. някъде март може да пусна ! извинявай че чак тогава,но гледам да не я тормозя много,а и сега съм решила като ходя да се снимам (искат ни ги за някакви документи в училище) ще съм с леко начупена коса - с маша предполагам така че и така ще пусна снимка,но за пресата по-късничко.. пак извинявай,но така се получи
Djenka - ее поне не се ли снима ?![]()
аз днес пак бях с къдриците
^ браво ! те са много хубави![]()
Можете ли да качите снимки на няколко вида къдрене:с маша,с рокли,с плитки и т.н.Искам да видя разликата.
^ преди имаше тема за къдрене с плитки - можеш да я намериш там има много снимки на момичета от форума,които са показали как им се получава .. в сайта на белисима под белисима креативити има клипче как става с преса.. с маша и преса за къдрене ако искаш къдрене,а не само начупване няма много разлика ,но ето една снимка която според мен е с маша:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...A_IakX6pfl2vhy .. с ролки има по назад в темата дето аз съм пускала.. а сега скоро мисля,че едно момиче беше пуснало с маша - ако искаш върни се и виж![]()
strawberry88 благодаря ти много! :*
titinkaa ето при мен как се получиха къдриците с ролки
http://prikachi.com/images/678/4358678p.jpg
http://prikachi.com/images/679/4358679r.jpg
ох,аз мислех нищо да не си правя,но утре ще излизам с приятели и за това си направих плитки в корените![]()
Ето ме и мен с прическа-къдрава.
http://prikachi.com/images/366/4373366K.jpg![]()
^добре са се получили с маша ли или ролки?
^ дам,и аз това щях да питам ;д
момичета темата замря.. някой да си е правил някаква прическа скоро ?
някой пробвал ли е да си направи кок с плитката,която косата се разделя на две ? нали някой път се плете обикновена плитка и се навива на кок и стои хубаво,но с такава плитка дето се разделя на 2 косата и добавяме от едното към другото кичурчета някой пробвал ли е ?