.
Отговор в тема
Страница 29 от 66 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1647
    Аз сега ще се намажа за 40 минути някъде със Стимуланта и ще се къпя..После мисля да пробвам парафиновите ролки като mynichkaTanq Да видим дали ще станат и ще се снимам, да постна една снимчица
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ добре,ще чакам

Супер фен
    ^и аз ще чакам : ))
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...PA_592x888.jpg някои знае ли как се прави?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ^ връзваш косата високо.. отделяш една част за плитката,а другата част я тупираш,оформяш кока,заглаждаш тупираното,правиш плитката и я завиваш около кока

Ето как станаха, иска ми се да се правя по-честичко така, но едва ли...наистина сравнително бързо е, но пък вреди доста на косата.Изправена съм пред дилема, но наистина ми харесаха и виждам, че скоро пак ще се правя:
    http://prikachi.com/images/11/4383011w.jpg
    http://prikachi.com/images/12/4383012e.jpg
    http://prikachi.com/images/110/4383110p.jpg
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ да,много хубаво е станало,но няма как да не вреди на косата.. ако искаш да се правиш по-често след всяко правене ще трябва да си правиш някоя възстановяваща маска

Голям фен Аватара на taamara
    И на мен много ми харесва как ти се е получило.
    Щом уврежда защо не си навивате косата с обикновени ролки, вярно - трябва повече време да се чака, но поне не уврежда.

Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    И на мен много ми харесва как ти се е получило.
    Щом уврежда защо не си навивате косата с обикновени ролки, вярно - трябва повече време да се чака, но поне не уврежда.
    Мерси и на двете ви - FuCKkK13 и taamara
    Е, нямам намерение често да се правя, наистина ми хареса, но както казах доста вреди, а лятото като си спомня каква ми беше...оттогава насам всеки втори, който срещна и не съм била виждала отдавна, ми казва, че ми е много по-хубава и здрава косата, а тогава/миналата година/ е била много зле, аз тогава пресата почти всеки ден я ползвах, без да съм чувала нито за термо - спрей, нито за кристали, нито за каквото и да е било.Та нямам намерение да се връщам там.
    П.С. taamara по принцип и обикновените ролки вредят на косата, вярно - не я горят, но променят структурата на косъма.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ само че трябва доста дълго да ги използваш,за да навредят някак на косата.. т.е. от 1-2 пъти ролки в годината на косата нищо няма да и стане,но от парафинови ролки и от 1 път се уврежда малко или много косата

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ само че трябва доста дълго да ги използваш,за да навредят някак на косата.. т.е. от 1-2 пъти ролки в годината на косата нищо няма да и стане,но от парафинови ролки и от 1 път се уврежда малко или много косата
    Cъгласна съм, говоря за редовното ползване на обикновени ролки, за което стана дума по-горе
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ ами да.. но по сравнение т.е. едните ползвани редовно и другите.. пак обикновените са по-малко вредни но няма само къдрави да ходим де.. трябва и разнообразие

Супер фен
    Марти благодаря ти : ))

Киттинелла(ако може и да си кажеш името) много добре ти се получили къдриците

е, то по тази логика... нищо не трябва да си правим косите - да променят структурата, това според мен е пресилено...чак пък толкова, тогава да не си я сплитаме, да не я връзваме и т.н. .. но да ви кажа, коагто косата ми е спусната, имам чувството, че от самото търкане с дрехите се накъсва косъма..

Banned Мега фен
    ^ говорим за постоянно... ако примерно 2 години си правиш косата нон стоп с обикновени ролки няма как да не и навреди.. това е като с ластика на косата... не случайно хората казват ако ходиш вързан всеки ден да сменяш височината,за да може ластика да не стои само на едно и също място защото така ще навреди

Да, аз по едно време много често вързана на една опашка ходех и не знам от това ли беше или не, косата ми стана по-тънка и нежива в корените.И когато казах на фризьорката си, тя ми каза, че е от това и оттогава съм спряла често с ластика.Същото се отнася и за сплитането, но отново повтарям - ГОВОРИМ ЗА РЕДОВНО СПЛИТАНЕ, ВРЪЗВАНЕ И Т.Н. , което ще рече в седмицата не знам си по колко пъти...Ако по-рядко, като например няколко пъти в месеца естествено, че нищо няма да й има!
    mynichkaTanq благодаря ти
    П.С. Казвам се Кари
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ през ден примерно

Уфф..косата ми сега е в пълна почивка, не я третирам по никакъв начин, във ваканция съм, но скоро свършва и като се сетя пак - постоянно вафли в корените : ((( направоо...

Супер фен
    таамара: аз изобщо не съм ползвала тривитаминол и т.н. , но пък през 2-3 дена все съм с пресата, защото косата ми е зализана и правя обем

Кари, моля! И на теб доста симпатични са ти станали

аз два пъти в седмицата си правя вафли : ((

Banned Мега фен
    ^ и аз понякога 2,но повечето случаи само 1 път в седмицата.. и като я подхранвам от време на време е добре,но пак ме е жал.. и мен ме е яд точно за това,че сега на училище все я тормозя но пък лятото ще си почине ! ..

Супер фен
    ^моята лятото ще вземе да си почина и да поспи "зимен сън" от многото третиране през учебно време, но няма много да си почине, защото тренирам и пак ще я опъвам(връзвам)

Явно само аз съм различна... зимата толкова ме мързи като стана да я правя нещо ,че или я изправям набързо или я връзвам,а лятото дори и на училище винаги я сплитам и ѝ обръщам повече внимание ,щото е топличко и ми се занимава сутрин повече, отколкото в тия студове..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Момичета, вместо вафли, защо не пробвате да я сушите в корените, като я повдигате с пръсти?(пфф, да си имам обясненията...) Или да си наведете главата надолу, като сушите в корените. Има спрей за обем на Нивеа, знам, че също върши работа.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Утре имам рожден ден и нямам никакви идеи..вие да ми предложите нещо ((:

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^ Аз по рождени дни гледам да е нещо удобно и не много сложни, смисъл да не се разваля лесно (естествено гледам и да е хубава прическата, но избягвам кокове или нещо сложно, защото развалили се и отиде). Най-често просто я къдря с маша или я изправям с малко обем.
    http://styletips101.com/wp-content/u.../wavy-hair.jpg
    Може да прибереш няколко кичура или да ги сплетеш
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...q6rn6EIGoMh7-j
    http://styletips101.com/wp-content/u.../wavy-hair.jpg
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...UdYlqXxBxjYx57
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...K2Nvt0jofJFHWO
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си