.
Отговор в тема
Страница 30 от 66 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1647
    Banned Мега фен
    brutaLxxbunny защото не ми се задържа косата .. просто е дълга и тежка и.... не става.. пробвала съм.. и с издърпване нагоре с четката и с наведена глава и с лак/без лак пияна/без пияна и не става.. няма смисъл да пробвам повече

BreakingDawn можеш отгоре да я сплетеш на малки рибени кости като венче или една плитка венче и накъдрена примерно.. аз също съм ЗА по-малко сложните прически,че така или иначе ще се развали.. или може като тази първата прическа,която ти предложи момичето преди мен + някакъв аксесоар,който да върви с тоалета от едната страна над ухото

Дам мерси за линковете ((: Аз по назад в темата писах ,че искам да си купувам маша ама ми е къса косата, затова мноого рядко я къдря с преса и може след малко да пробвам ако ми хареса може да се направя утре така

Мега фен Аватара на koshtramba
    Дайте идеи за къдрене на коса с подръчни материали (нямам ролки). Досега правех някакви фльонги с фуркети, ама става неравномерно къдраво и се дразня! Идеи !?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Дайте идеи за къдрене на коса с подръчни материали (нямам ролки). Досега правех някакви фльонги с фуркети, ама става неравномерно къдраво и се дразня! Идеи !?
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...87%D0%B0%D0%B8!

^ Мерси, ама аз защо попитах, като всъщност ги знам начините.
    Интересува ме за начините с плат/фолио, как да го закрепя на главата си, т.е като навия плата/фолиото на косата си, после как да го вържа. Никога не ми се получава и се отказвам!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    ^ ПАРЦАЛЧЕТА ? навиваш от върха към корена и връзваш 2та края на парцалчето като на панделка/възелче и готово... може на кокчета.. просто правиш малки кокчета и ги завързваш с ластичета... може с плитки.. може самите плитки на кокчета..с фолио можеш след като ги навиеш на фолио да си помогнеш с фуркети,за да ги закрепиш до главата докато изсъхнат .. със сламки по същи начин както с парцалчетата... но има разлика.. ако навиваш от края към корена става много къдраво,а ако сложиш до корена примерно ролката и след това навиваш самата коса с ръка около ролката стават по-отпуснати къдрици..

Мерси, последния път помня, че пробвах с фолиото по метода както си описала с парцалчето, и не стана да се върже!
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    ^ ;д .. с фолио по принцип се къдри косата както с фуркети.. т.е. на зиг-заг

Абе, аз увивах некви фльонги и ги прикрепях с фуркетите и ми ставаха на РАЗПЛЕТЕНА ДАМАДЖАНА! Супер неравномерно.
    Пази моториста !!!

Супер фен
    с парцалчета става сякаш си с ролко
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ^ ами то зависи и какви кичури взимаш и дали стягаш еднакво и т.н. така че...

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ ;д .. с фолио по принцип се къдри косата както с фуркети.. т.е. на зиг-заг
    Не е задължително да е на зиг-заг, сещам се за кой метод говориш, но може и просто да се навива кичура около фолиото. Много пъти съм се къдрдила така и стават хубави къдриците. Говоря за този метод - http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg

^ Точно в тоя клип грам не се вижда как прикрепя фолиото към главата... Завърта крайчето и после ХОП - закрепено на косата
    АМА НЕ СТАВА!
    Пази моториста !!!

Супер фен
    ^то не винаги каквото показва на клипа се прави и ние можем да го направим, защото не показват и най-малката подробност

Banned Мега фен

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Това е интересно, защото мацката е на кичури, иначе би изглеждало гадно, според мен.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Точно в тоя клип грам не се вижда как прикрепя фолиото към главата... Завърта крайчето и после ХОП - закрепено на косата
    АМА НЕ СТАВА!
    Ами аз правя така - увивам крайчето на кичура с края фолиото и след това смачквам фолиото към главата за да не виси. Не знам дали разбра. По едно време доста често си правех косата по този начин и ставаше супер, но ако спя с фолиото на другия ден като го махна и съм... като овца На снимката, която е на аватара ми, съм след къдрене с фолио.

Супер фен
    Марти наистина доста яка идея, но сякаш по-яко ще стои на човек с кичури

Banned Мега фен
    ^ ами дам.. то и една обикновена плитка стои по-добре на човек с кичури... аз си имам естествени кичури и за това наблягам на такива прически повече

Супер фен
    ^ее да то винаги е така

Banned Мега фен
    аз след като се изкъпах си сплетох косата на няколко плитки с 4 кичура,за да видя как става.. като се замислих не съм си я правила цялата на плитки с по 4 кичура..

п.с. тая седмица съм все на плитки,защото реших да не я горя 1 седмица ;д

Banned Мега фен
    ^ много с хубави

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Как парафиновите ролки ще горят косата? Четете някъде, питате и всеки се изказва неподготвен и несигурен. Позаинтересовала съм се, леля ми се занимава с такива неща и с професионална козметика.. Не горят косата.. Все едно като се къпете и от водата да ви е изгоряла косата?! Няма никаква логика нали..
    А сега.. мисля да се правя руса, естествената ми коса е кестенява, но проблема е, че вече доста пъти си сменях цвета.. кестеняво, черно, кестеняво.. и ако може да ми кажете някоя домашна?! маска за подхранване, или за изтощена коса.., коята да мога да си я правя често.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си