- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически.. всичко за тях на едно място :)
brutaLxxbunny защото не ми се задържа косата.. просто е дълга и тежка и.... не става.. пробвала съм.. и с издърпване нагоре с четката и с наведена глава и с лак/без лак пияна/без пияна и не става.. няма смисъл да пробвам повече
BreakingDawn можеш отгоре да я сплетеш на малки рибени кости като венче или една плитка венче и накъдрена примерно.. аз също съм ЗА по-малко сложните прически,че така или иначе ще се развали.. или може като тази първата прическа,която ти предложи момичето преди мен + някакъв аксесоар,който да върви с тоалета от едната страна над ухото![]()
Дам мерси за линковете ((: Аз по назад в темата писах ,че искам да си купувам маша ама ми е къса косата, затова мноого рядко я къдря с преса и може след малко да пробвам ако ми хареса може да се направя утре така![]()
Дайте идеи за къдрене на коса с подръчни материали (нямам ролки). Досега правех някакви фльонги с фуркети, ама става неравномерно къдраво и се дразня! Идеи !?
^ Мерси, ама аз защо попитах, като всъщност ги знам начините.
Интересува ме за начините с плат/фолио, как да го закрепя на главата си, т.е като навия плата/фолиото на косата си, после как да го вържа. Никога не ми се получава и се отказвам!
^ ПАРЦАЛЧЕТА ? навиваш от върха към корена и връзваш 2та края на парцалчето като на панделка/възелче и готово... може на кокчета.. просто правиш малки кокчета и ги завързваш с ластичета... може с плитки.. може самите плитки на кокчета..с фолио можеш след като ги навиеш на фолио да си помогнеш с фуркети,за да ги закрепиш до главата докато изсъхнат .. със сламки по същи начин както с парцалчетата... но има разлика.. ако навиваш от края към корена става много къдраво,а ако сложиш до корена примерно ролката и след това навиваш самата коса с ръка около ролката стават по-отпуснати къдрици..
^ ;д .. с фолио по принцип се къдри косата както с фуркети.. т.е. на зиг-заг
с парцалчета става сякаш си с ролко
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ ами то зависи и какви кичури взимаш и дали стягаш еднакво и т.н. така че...
Не е задължително да е на зиг-заг, сещам се за кой метод говориш, но може и просто да се навива кичура около фолиото. Много пъти съм се къдрдила така и стават хубави къдриците. Говоря за този метод - http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg
^то не винаги каквото показва на клипа се прави и ние можем да го направим, защото не показват и най-малката подробност
Ами аз правя така - увивам крайчето на кичура с края фолиото и след това смачквам фолиото към главата за да не виси. Не знам дали разбра. По едно време доста често си правех косата по този начин и ставаше супер, но ако спя с фолиото на другия ден като го махна и съм... като овцаНа снимката, която е на аватара ми, съм след къдрене с фолио.
Марти наистина доста яка идея, но сякаш по-яко ще стои на човек с кичури
^ ами дам.. то и една обикновена плитка стои по-добре на човек с кичури... аз си имам естествени кичури и за това наблягам на такива прически повече![]()
^ее да то винаги е така
аз след като се изкъпах си сплетох косата на няколко плитки с 4 кичура,за да видя как става.. като се замислих не съм си я правила цялата на плитки с по 4 кичура..
п.с. тая седмица съм все на плитки,защото реших да не я горя 1 седмица ;д
хмм отдавна не съм влизала в темата ..
http://prikachi.com/images/462/4407462T.jpg
http://prikachi.com/images/463/4407463H.jpg
http://prikachi.com/images/277/4052277Q.jpg
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ много с хубави![]()
Как парафиновите ролки ще горят косата? Четете някъде, питате и всеки се изказва неподготвен и несигурен. Позаинтересовала съм се, леля ми се занимава с такива неща и с професионална козметика.. Не горят косата.. Все едно като се къпете и от водата да ви е изгоряла косата?! Няма никаква логика нали..
А сега.. мисля да се правя руса, естествената ми коса е кестенява, но проблема е, че вече доста пъти си сменях цвета.. кестеняво, черно, кестеняво.. и ако може да ми кажете някоя домашна?! маска за подхранване, или за изтощена коса.., коята да мога да си я правя често.