.
Отговор в тема
Страница 42 от 66 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1647
    Banned Мега фен
    ^ апф май няма да мога ... 1вата е като рибена кост само че до едно положение и после се взима отгоре коса..както като се плете на страни.. ох не мога да обясня.. а другото е.. сплиташ една обикновена плитка от едната страна и една от другата (над ушите) и отзад си правиш кокче и ги завърташ по различен начин и накрая оставяш малко коса и повдигаш леко нагоре ( цялото кокче леко да се повдигне) и захващаш с фибички

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Искам съветче .... Скоро са баловете и на сватба ща ходя и тнт .. Роклята си я имам, обувки всичко ми е 6+... грим още не съм измислила .. Но важна ми е за сега прическата, защото идея си нямам как да си направя косата ;х .. изкам да е нещо хем по-стилно, хем по-разчупено ... Разполагам с преса за изправяне, маша, вафли, ретро преса с 3 вида къдрици ... и тка .. дайте някакви идейки ..и ако може да обясните гд как става ;д

Banned Мега фен
    ^ защо не си накъдриш косата с преса.. т.е. по-отпуснати къдрици и отстрани над едното ухо да я захванеш леко или плитка.. нещо подобно.. нещо такова: http://woman.hotnews.bg/uploads/tiny...322cf76428.jpg но с къдрава коса или там дето са плитките с тия черните фибички можеш да хванеш.. аз нещо такова си представям..

Супер фен
    Марти благодаря за отговора
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ^ няма проблем,само дано нещо си разбрала де

Banned Мега фен
    бтв. бях отдавна обещала на някой да пусна снимка накъдрена с тънка преса.. мисля утре да се къдря и ако стане,защото може и да ме домързи ще пусна

Повече от фен Аватара на yozito
    http://www.flickr.com/photos/barmeng...ream/lightbox/

Ретро преса и скука :Д
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Banned Мега фен
    ^ много хубава коса имаш как не те е жал с тая ретро преса.. и аз все се навивам да се направя ама ме дожалява

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ апф май няма да мога ... 1вата е като рибена кост само че до едно положение и после се взима отгоре коса..както като се плете на страни.. ох не мога да обясня.. а другото е.. сплиташ една обикновена плитка от едната страна и една от другата (над ушите) и отзад си правиш кокче и ги завърташ по различен начин и накрая оставяш малко коса и повдигаш леко нагоре ( цялото кокче леко да се повдигне) и захващаш с фибички
    Според мен първата е съвсем обикновена рибена кост, само че явно момичето е плело до някъде и после е трябвало да си обърне ръцете и за това така се е получило.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ много хубава коса имаш как не те е жал с тая ретро преса.. и аз все се навивам да се направя ама ме дожалява
    Мерси, много рядко ползвам преси и подобни, но когато реша да си накъдря косата или нещо подобно, къдря, изправям, топирам...всичко на макс. :Д Ако не я ползваш редовно не мисля, че ще ти навреди особено.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Според мен първата е съвсем обикновена рибена кост, само че явно момичето е плело до някъде и после е трябвало да си обърне ръцете и за това така се е получило.
    абе т'фа аз съм го плела бе

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аааааа, оф ... ем може... Ивинявам се Щото нали обясняваше..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Banned Мега фен
    ^ аа,ами няма нищо ... лошото е,че не мога да обясня как се прави

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Искам съветче .... Скоро са баловете и на сватба ща ходя и тнт .. Роклята си я имам, обувки всичко ми е 6+... грим още не съм измислила .. Но важна ми е за сега прическата, защото идея си нямам как да си направя косата ;х .. изкам да е нещо хем по-стилно, хем по-разчупено ... Разполагам с преса за изправяне, маша, вафли, ретро преса с 3 вида къдрици ... и тка .. дайте някакви идейки ..и ако може да обясните гд как става ;д
    Иии аз имам същия проблем, само дето съм абитуриентка. За изпращането (което е във вторник) няма да се глася особено, ще си изправя косата и толкоз. Ноо за бала, мислех къдрици направени с маша, отидох на пробна прическа, фризьорката се постара много... ноо това май не е моята прическа.. и се чудя какво да направя... луднах направо!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

marilyn,не знам дали искаш да е спусната коса или вдигната ,но ето няколко прически :

Супер фен
    Аз пак ще кажа правете си плитка венче невероятна е!
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn Виж мнението
    marilyn,не знам дали искаш да е спусната коса или вдигната ,но ето няколко прически :

Благодаря ти за идеите мила, аз искам да съм с пусната коса принципно, вързана хич не ми харесва как ми седи. Иначе тези са страхотни, но моята коса е по-къса ии не е толкова хубаво.. някак си като ги гледам така мн ми харесват, а на себе си... знам ли...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Много ми харесва този вид плитка -> http://prikachi.com/images/570/4787570c.jpg Но си нямам представа как се прави. Търсих клипчета, но не можах да намеря. Ако някой знае как става да каже. ))

Banned Мега фен

Banned Мега фен

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PlayLife09 Виж мнението
    Много ми харесва този вид плитка -> http://prikachi.com/images/570/4787570c.jpg Но си нямам представа как се прави. Търсих клипчета, но не можах да намеря. Ако някой знае как става да каже. ))
    http://www.youtube.com/watch?v=fuPsr...feature=fvwrel
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 05-20-2012 на 08:39

Banned Мега фен

FuCKkK13 благодаря ти! Ето и резултата. -> http://prikachi.com/images/775/4790775Z.jpg

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Това не е ли най-обикновена плитка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си