.
Отговор в тема
Страница 51 от 66 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1647

Hybrid View

FAV и аз да пусна малко, много са лесни всички ;р

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    FAV и аз да пусна малко, много са лесни всички ;р
    как се прави това <3 плитка водопад е или се бъркам ?

Супер фен
    Да плитка водопад е!
    Ето ти и линк към видео http://vbox7.com/play:mb4924d377
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    Да плитка водопад е!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    Да плитка водопад е!
    благодаря ти :*

Голям фен Аватара на shaunaa
    Някой може ли да ми предложи каква прическа да си направя на 17-ти. Косата ми е малко над раменете и е на пластове и имам бритон, който е малко под носа ми ! Предложете ми нещо, защото единственото, което се сещам е да си изправя косата ! ;(
    Вярвай в мечтите си !

Banned Мега фен
    ^ е погледни нагоре и последните 3-4 страници има достатъчно прически

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ е погледни нагоре и последните 3-4 страници има достатъчно прически
    Не съм видяла прическа като за моята коса, за това реших да ви попитам в темата за прически, вместо да създавам нова и пак да мрънкате, че имало такива теми и да пиша в тази. И ето пиша в тази и пак никой не ми помага !!!!

Много ви благодаря за вниманието ))))
    Вярвай в мечтите си !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Не съм видяла прическа като за моята коса, за това реших да ви попитам в темата за прически, вместо да създавам нова и пак да мрънкате, че имало такива теми и да пиша в тази. И ето пиша в тази и пак никой не ми помага !!!!

Много ви благодаря за вниманието ))))
    а ние от къде да знаем каква е твоята коса,извинявай ?!
    мислете малко като пишете бе хора.. и си задавайте въпросите правилно... да си казала каква ти е косата ? да си казала,че в темата не си намерила полезни прически ? - за първия пост говоря - не нали ? сега тогава без оплакване !

а ние от къде да знаем каква е твоята коса,извинявай ?!
    мислете малко като пишете бе хора.. и си задавайте въпросите правилно... да си казала каква ти е косата ? да си казала,че в темата не си намерила полезни прически ? - за първия пост говоря - не нали ? сега тогава без оплакване !
    Точно съм описала каква ми е косата. Забравих да кажа само, че е съвсем леко чуплива. И щом пиша тук явно не съм намерила нищо, не е ли ясно ?????
    Вярвай в мечтите си !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Точно съм описала каква ми е косата. Забравих да кажа само, че е съвсем леко чуплива. И щом пиша тук явно не съм намерила нищо, не е ли ясно ?????
    не си написала доста важни неща - дали се поддава на обработка и дали искаш да е нещо с права/чуплива/къдрава коса...
    не е ! повечето цъкат на последната страница и питат нещо !

Супер фен Аватара на wiiwa
    С дебели ролки не стават точно къдрици ами някакво начупено просто. ;д strawberry88, виж в темата за косата имаше видео какви къдрици стават с дебели ролки.

И не се възпирайте да качвате снимки, полезни са и хората може да ги разглеждат и да си избират, после да питат как се прави еди коя си, вместо да се прави нова тема .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    С дебели ролки не стават точно къдрици ами някакво начупено просто. ;д strawberry88, виж в темата за косата имаше видео какви къдрици стават с дебели ролки.

И не се възпирайте да качвате снимки, полезни са и хората може да ги разглеждат и да си избират, после да питат как се прави еди коя си, вместо да се прави нова тема .
    аз нямах предвид толкова големи.. нещо между големи и средни имах предвид...

Супер фен Аватара на wiiwa
    аз нямах предвид толкова големи.. нещо между големи и средни имах предвид...
    Ясно. Моя грешка.

Banned Мега фен
    те и така си правят 10 теми...

Голям фен Аватара на pepa97
    img]http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8&hl=b g&sa=X&biw=1366&bih=643&tbm=isch&prmd=imvns&tbni d= oYGGgfMVUuuH_M:&imgrefurl=http://biskvitka.net/%3Fnewsid%3D10592&docid=7E8uKIm5HlxUgM&imgurl=http ://biskvitka.net/uploads/posts/thumbs/1273522482_1.jpg&w=429&h=600&ei=MGhVUPaTMOHi4QSmoo HwBg&zoom=1&iact=hc&vpx=1047&vpy=266&dur=733&hovh= 266&hovw=190&tx=72&ty=246&sig=10538263891924636540 8&page=2&tbnh=145&tbnw=100&start=26&ndsp=29&ved= 1t :429,r:6,s:26,i:237[/img]

Banned Мега фен
    ^ на предната страница обясних как точно...

Banned Мега фен

Banned Мега фен
    3тата снимка от долу на горе - адски много харесвам коси накъдрени/начупени по този начин

Banned Мега фен
    аз сега се сплетох в корените стегнато,а продължението на плитките хлабаво като ги комбинирах по 2 т.е. от продължението на 2 плитки в корените правех една хлабава... сега да видим утре какво ще стане

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте наскоро се направих цветни (лилави) кичури които са такъв тип, че са извадени кичури от "опашка" ии като се вържеш изглежда супер якото (забравих им името ако някой се сеща да ми го каже) :* та се питам освен с вързана коса какви други прически мога да си правя ?? .. някакви плитки, нещо къдрене. Инфо за косата- не искам да я горя, имам ролки обаче не винаги ми се получава, малко над гърдите ми е ако още нещо трябва да кажа, за да ме разберете- пишете. и ако може кацвайте от онея яките снимки дето обясняват или видео :**
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Здравейте наскоро се направих цветни (лилави) кичури които са такъв тип, че са извадени кичури от "опашка" ии като се вържеш изглежда супер якото (забравих им името ако някой се сеща да ми го каже) :* та се питам освен с вързана коса какви други прически мога да си правя ?? .. някакви плитки, нещо къдрене. Инфо за косата- не искам да я горя, имам ролки обаче не винаги ми се получава, малко над гърдите ми е ако още нещо трябва да кажа, за да ме разберете- пишете. и ако може кацвайте от онея яките снимки дето обясняват или видео :**
    на коса с кичури винаги съм харесвала как стои рибената кост.. можеш да си направиш странична - т.е. да се започне от малко над едното ухо вместо отпред както си е по принцип

Banned Мега фен

Banned Мега фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си