.
Отговор в тема
Страница 60 от 66 ПървиПърви ... 1050565758596061626364 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 1647
    Banned Мега фен
    ^ тупираш *

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от bitchezz9 Виж мнението
    Косата ти е страхотна ..колко момичета(даже и аз ) даваме луди пари за преси за изправяне а ако искаш нещо късичко
    http://www.kozmetikata.com/showimg.p...x300_16273.jpg или пък..
    http://lcd.alle.bg/a5605efc-352-467-...o74suaqe9h.jpg и това! Обаче аз те съветвам да не си подстригваш хубавата коса..можеш супер много неща да правиш по нея като
    http://прическата.com/static/gallery...cheski-390.jpg ето така можеш да я тупирваш и да я начупваш леко
    Ах, то и аз дадох една камара пари за преса, въпреки че хич не ми трябва
    С тупирането съм много зле... а моята коса на друго начупване, освен къдренето с маша не държи... сплесква се максимум половин час след това.

Иначе 2рата ми допада, даже имах нещо подобно като идея ... Май нещо такова ще е

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ах, то и аз дадох една камара пари за преса, въпреки че хич не ми трябва
    С тупирането съм много зле... а моята коса на друго начупване, освен къдренето с маша не държи... сплесква се максимум половин час след това.

Иначе 2рата ми допада, даже имах нещо подобно като идея ... Май нещо такова ще е

Ами пробвала ли си да си я начупваш с гел или примерно с пяна да я намачкаш и да я омотаеш на кок и на сутринта като я развържеш ще е страхотна !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Пробвала съм.. отгоре се сплесква... кока където е бил иначе стои хубаво

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Пробвала съм.. отгоре се сплесква... кока където е бил иначе стои хубаво
    а с ролки/парцалчета на мокра коса ? на мен лично така ми стои до следващото къпане,а с маша само до следващия ден т.е. около ден и половина

http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF...9,r:4,s:0,i:91 <-- как става това клипче ако може или да ми разясните какво трябва да ползвам

Супер фен Аватара на wiiwa
    Купи си няколко флакона лак първо.

здравейте момичета исках да попитам къдриците от обикновенна плитка стават ли същите от рибената кост смисъл след като съм разплела

Супер фен Аватара на wiiwa
    Да, ако има разлика ще е минимална. Но понякога е трудно да правиш обикновена плитка плътно до карените, затова може ми рибената кост е по - добре. Даже някой в темата може да има снимки от двата вида.

Бтв, хубаво е, че вече някой хора търсят тази тема, за да задават въпроси, на правят нови и нови и нови.

Banned Мега фен
    на мен къдриците от рибена кост ми стават все едно съм била на ролки и се е разпуснало.. мн са различни при мен

цветелина грахич харесва ли ви помня че по едно време беше обръсната само от едната страна а в новия и клип е обрасната и от двете и само по средата има коса :X ама кефи де според вас как ще си я възвърне в нормалния вид

няма да си я възвърне скоро в нормален вид ще носи перука ;д иначе тази прическа с бръсненето много ми харесва, но не мога да се престраша да се подстрижа така ;д

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Аз съм с обръснато,но само от едната страна.Не расте бързо.И е много грозно когато стане около 10-тина см.
    Но сега се подстригах и съм с къса коса и си го пускам,мисля,че няма да е толкова фрапиращо.Иначе много си ми харесва,но предпочитам да израсте сега заедно с късата коса,пред това да съм с дълга и да го прикривам.

Голям фен Аватара на pepa97
    Това с късата страна е толкова грозно както и с две обръснати страни.Тази "модА" няма да я разбера ,не ми харесва момиче с такава коса,стои грозно ...

Мен ме кефи, ако е от едната, не чак и двете.

Но пък не бих си го направила, защото ще изглежда потресаващо грозно докато расте.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    момичета темата замря... мисля днес след като се изкъпя да си накъдря косата,но се чудя как.. идеи ? (само без с плитки)

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Няма какво да ти казвам начини за къдрене.Ти ги знаеш.Сама избери.Може би с едри ролки би ти стояло яко. :Д

Голям фен Аватара на taamara
    Точно и аз щях да казвам за ролките, косата ти, където се беше направила с ролки е у-н-и-к-а-л-н-ааа ♡

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Няма какво да ти казвам начини за къдрене.Ти ги знаеш.Сама избери.Може би с едри ролки би ти стояло яко. :Д
    и аз мислех... ама може би със сламки ще се накъдря

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Точно и аз щях да казвам за ролките, косата ти, където се беше направила с ролки е у-н-и-к-а-л-н-ааа ♡
    мерси ама все се чудя щото като я правя и къдрава мн се заплита и като нямам време я реша бързо и цъфти.. преди 2 месеца постоянно бях с ролки и дето я реша постоянно и оформям мн цъфтеше... ще видя с какво и ако стане хубаво ще пусна снимки

Мега фен Аватара на strawberry88
    Задължително! :Д

Banned Мега фен
    добре... иначе накъдрих се със сламки,да видим какво ще стане

Аз тази вечер ще се къпя и за училище се чудя как да си направя косата.Или май е по-добре да стана утре в 6 и да се изкъпя и да я духна с дифузера преди училище, но от друга страна не мога да я търпя че ми е мазна !

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Някой да ми предложи прически за къса коса. Отпред е по- дълга със страничен бретон.Отзад е по - къса.Помагайте,че точно сега съм на етап растеж(рано ми е пак за подстрижка) и не знам какво да я правя.

Виждала съм твоя снимка и ти отива точно такава къса коса според мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове