- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прически.. всичко за тях на едно място :)
^ тупираш *
Ах, то и аз дадох една камара пари за преса, въпреки че хич не ми трябва
С тупирането съм много зле... а моята коса на друго начупване, освен къдренето с маша не държи... сплесква се максимум половин час след това.
Иначе 2рата ми допада, даже имах нещо подобно като идея ... Май нещо такова ще е
Пробвала съм.. отгоре се сплесква... кока където е бил иначе стои хубаво
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BF...9,r:4,s:0,i:91 <-- как става това клипче ако може или да ми разясните какво трябва да ползвам
здравейте момичетаисках да попитам къдриците от обикновенна плитка стават ли същите от рибената кост смисъл след като съм разплела
Да, ако има разлика ще е минимална. Но понякога е трудно да правиш обикновена плитка плътно до карените, затова може ми рибената кост е по - добре. Даже някой в темата може да има снимки от двата вида.
Бтв, хубаво е, че вече някой хора търсят тази тема, за да задават въпроси, на правят нови и нови и нови.![]()
на мен къдриците от рибена кост ми стават все едно съм била на ролки и се е разпуснало.. мн са различни при мен
цветелина грахич харесва ли ви помня че по едно време беше обръсната само от едната страна а в новия и клип е обрасната и от двете и само по средата има коса :X ама кефи де според вас как ще си я възвърне в нормалния вид
няма да си я възвърне скоро в нормален вид ще носи перука ;д иначе тази прическа с бръсненето много ми харесва, но не мога да се престраша да се подстрижа така ;д
Аз съм с обръснато,но само от едната страна.Не расте бързо.И е много грозно когато стане около 10-тина см.
Но сега се подстригах и съм с къса коса и си го пускам,мисля,че няма да е толкова фрапиращо.Иначе много си ми харесва,но предпочитам да израсте сега заедно с късата коса,пред това да съм с дълга и да го прикривам.
Това с късата страна е толкова грозно както и с две обръснати страни.Тази "модА" няма да я разбера ,не ми харесва момиче с такава коса,стои грозно ...
Мен ме кефи, ако е от едната, не чак и двете.
Но пък не бих си го направила, защото ще изглежда потресаващо грозно докато расте.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета темата замря... мисля днес след като се изкъпя да си накъдря косата,но се чудя как.. идеи ? (само без с плитки)
^Няма какво да ти казвам начини за къдрене.Ти ги знаеш.Сама избери.Може би с едри ролки би ти стояло яко. :Д![]()
Точно и аз щях да казвам за ролките, косата ти, където се беше направила с ролки е у-н-и-к-а-л-н-ааа ♡
добре... иначе накъдрих се със сламки,да видим какво ще стане![]()
Аз тази вечер ще се къпя и за училище се чудя как да си направя косата.Или май е по-добре да стана утре в 6 и да се изкъпя и да я духна с дифузера преди училище, но от друга страна не мога да я търпяче ми е мазна !
Някой да ми предложи прически за къса коса.Отпред е по- дълга със страничен бретон.Отзад е по - къса.Помагайте,че точно сега съм на етап растеж(рано ми е пак за подстрижка) и не знам какво да я правя.
Виждала съм твоя снимка и ти отива точно такава къса коса според мен.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more