.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Аре махайте ги тия шибани реклами!

Досега беше на ръба, но се траеше.. докато си слушам музика ми тръгваха разни песни, клипове, тулбарове и кви ли не простотии, но вече, където и да натисна ми излизат скапаните обяви на интеграл БГ. Опитваш се да си влезеш в профила или съобщенията и те прехвърля в интеграл... спрете се пиявици такива... Хакайте си колкото си искате от ненужните реклами, но на места, на които, АКО искаш да ги отвориш, а не с такава наглост.

Всяко нещо, което сте рекламирали досега никога не съм го купувал, ако е било за купуване или посещавал, ако е било за посещаване. Дано не тръгнете да рекламирате дурекс или спортекс с тия нахални банери, щото ше зема баща да стана...
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И мен ме дразнят, така че съм блокнал всички линкове водещи към Интеграл с AdBlocker на Мозила...идеално е.

Пробвай.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Opera > Block Content

Много е дразнещо Да знаете откъде се блокират на Google Chrome?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Много е дразнещо Да знаете откъде се блокират на Google Chrome?
    По-горе има написано името на програмата- толкова ли е трудно?
    AdBlocker

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на play23
    Е ако ги няма рекламите, няма да го има и форума, всичко е пари, а в случая на този форум парите не са малко. Нека да си има рекламите, въпроса е сам да си цъкнеш на тях, а не да искаш да използваш някоя от функциите на форума и да те редиректва, това вече си е прекалено и се постига обратен резултат, като ти навират интеграл в лицето 24/7 по-скоро ще го намразиш, хубаво е от интеграл да си помислят за какво плащат.

Мега фен Аватара на machoka
    Това е бъг в кода, не е нарочно. Проблемът го има не винаги и не при всички браузери. Ще бъде оправено.

Извинявам се за причиненото неудобство.

anonymous708973
    Guest
    Не мога да ползвам търсачката, щот като кликна в полето за дума или израз, БАМ - интеграл.
    Ще бъде поправено - кога питам аз.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз искам да се махне!!! Опитвам се да си прегледам мненията и не мога да вляза в темата от тоя спам!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на naksdy
    При мен даже има една невидима лента, която покрива ББ кода на URL-то. Ако искам да добавя линк ми се налага да пиша на ръка кода, иначе ако цъкна и право в интеграл...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    абе тия реклами наистина прекалиха

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    При мен даже има една невидима лента, която покрива ББ кода на URL-то. Ако искам да добавя линк ми се налага да пиша на ръка кода, иначе ако цъкна и право в интеграл...
    само аз ли не го цъкам , ами го пиша всеки път.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Това е бъг в кода, не е нарочно. Проблемът го има не винаги и не при всички браузери. Ще бъде оправено.

Мачок не знам къв е тоя бъг в кода,но предлагам да уволните web девелопера дето бърника из сайта.Вчера пак е пипал където не му е работата и ето резултата

http://prikachi.com/images/988/3924988W.jpg

От вчера новините ми излизат една върху друга при всеки рефреш...използвам Opera 11.

И умри и аз бях пускал тема за шибаните реклами,локнаха ми я

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Мачок не знам къв е тоя бъг в кода,но предлагам да уволните web девелопера дето бърника из сайта.Вчера пак е пипал където не му е работата и ето резултата

http://prikachi.com/images/988/3924988W.jpg

От вчера новините ми излизат една върху друга при всеки рефреш...използвам Opera 11.

И умри и аз бях пускал тема за шибаните реклами,локнаха ми я
    От около ден вече и на мен ми се появяват по този начин през мозила. Опитах от друг компютър - пак същата работа.

Мега фен Аватара на machoka
    Да, в момента с ОК.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    И Хрома ми беше така вчера,викам да няма нова версия на форума

Иначе тоя интеграл е адски изнервящ.Аз един коментар не мога да напиша,не се трае,по 100 пъти го отварям ся ще го блокна ама то баси рекламата,по изнервящо и с оная дето като минеш през нея с мишката и почва да пее
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си