- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Аре махайте ги тия шибани реклами!
Досега беше на ръба, но се траеше.. докато си слушам музика ми тръгваха разни песни, клипове, тулбарове и кви ли не простотии, но вече, където и да натисна ми излизат скапаните обяви на интеграл БГ. Опитваш се да си влезеш в профила или съобщенията и те прехвърля в интеграл... спрете се пиявици такива... Хакайте си колкото си искате от ненужните реклами, но на места, на които, АКО искаш да ги отвориш, а не с такава наглост.
Всяко нещо, което сте рекламирали досега никога не съм го купувал, ако е било за купуване или посещавал, ако е било за посещаване. Дано не тръгнете да рекламирате дурекс или спортекс с тия нахални банери, щото ше зема баща да стана...
Temet Nosce
벨야카
И мен ме дразнят, така че съм блокнал всички линкове водещи към Интеграл с AdBlocker на Мозила...идеално е.![]()
Пробвай.![]()
Opera > Block Content
Много е дразнещоДа знаете откъде се блокират на Google Chrome?
По-горе има написано името на програмата- толкова ли е трудно?Първоначално написано от SunT
AdBlocker
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е ако ги няма рекламите, няма да го има и форума, всичко е пари, а в случая на този форум парите не са малко. Нека да си има рекламите, въпроса е сам да си цъкнеш на тях, а не да искаш да използваш някоя от функциите на форума и да те редиректва, това вече си е прекалено и се постига обратен резултат, като ти навират интеграл в лицето 24/7 по-скоро ще го намразиш, хубаво е от интеграл да си помислят за какво плащат.
Това е бъг в кода, не е нарочно. Проблемът го има не винаги и не при всички браузери. Ще бъде оправено.
Извинявам се за причиненото неудобство.
Не мога да ползвам търсачката, щот като кликна в полето за дума или израз, БАМ - интеграл.
Ще бъде поправено - кога питам аз.
И аз искам да се махне!!!Опитвам се да си прегледам мненията и не мога да вляза в темата от тоя спам!
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
При мен даже има една невидима лента, която покрива ББ кода на URL-то. Ако искам да добавя линк ми се налага да пиша на ръка кода, иначе ако цъкна и право в интеграл...![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
само аз ли не го цъкам , ами го пиша всеки път.Първоначално написано от naksdy
![]()
Мачок не знам къв е тоя бъг в кода,но предлагам да уволните web девелопера дето бърника из сайта.Вчера пак е пипал където не му е работата и ето резултатаПървоначално написано от machoka
http://prikachi.com/images/988/3924988W.jpg
От вчера новините ми излизат една върху друга при всеки рефреш...използвам Opera 11.
И умри и аз бях пускал тема за шибаните реклами,локнаха ми я![]()
От около ден вече и на мен ми се появяват по този начин през мозила. Опитах от друг компютър - пак същата работа.Първоначално написано от Sh@d0w
И Хрома ми беше така вчера,викам да няма нова версия на форума![]()
Иначе тоя интеграл е адски изнервящ.Аз един коментар не мога да напиша,не се трае,по 100 пъти го отварямся ще го блокна ама то баси рекламата,по изнервящо и с оная дето като минеш през нея с мишката и почва да пее
![]()
>>DjBelev<<