- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя това положение..
Такаа, за хората, които са чели предишните ми теми, знаят, че с бившия ми ходехме за кратко преди да замине да учи доста далеч от тук.. Та ние продължихме да си поддържаме някакви отношения, по - скоро приятелски, защото разстоянието е все пак много голямо.. Въпреки това си казахме, че се обичаме и всичко беше наред поне за кратко.. Докато не ми каза, че се е зарибявал с някаква колежка, но не било кой знае какво и т.н.. На мен ми стана изключително кофти от този факт и цяла вечер плаках като идиот.. Знам, че не ходим и така нататък, но това не ми пречи да го обичам и това много ме нарани като ми го каза. Явно изобщо не ме е обичал, а аз най - много мразя да ме лъжат. Просто незнам какво да правя..сега постоянно си ги представям заедно и имам чувството, че ще полудея. Как да преодолея това непоносимо чувство?! Като глупачка вярвах, че има някаква надежда да бъдем отново заедно за в бъдеще. Но както и да е..според вас какво трябва да направя - аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..
Невиждани очи се забравят най-лесноПървоначално написано от missmee
![]()
Просто си намери друг. Това е мазохизъм само да се тормозиш с коя е и какво прави.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всеки край на едно е начало за друго нещо.![]()
I'm inlove with a criminal...
Цялата работа не ми се връзва. Уж имате "по-скоро" приятелски отношения а си говорите че се обичате и го ревнуваш, уж не обичаш да те лъжат а му се сърдиш дето ти е казал че се е забавлявал с колежката...
Съвета ми е иа направиш каквото прави и той, живей си живота. Ако е речено да стане нещо ще стане, но ти на този етап неможе да направиш кой знае какво.
Щом сте толкова далеч един от друг, ще го забравиш лесно. Времето лекува всичко.![]()
да определено това разстояние,ще те отърси по-бързо... по-гадно ако е го засичаш постоянно..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
спри да си глупачка и да вярваш, в каквото ти се иска. приеми фактите. той е продължил напред, направи го и ти. не за да ''му го върнеш'', а заради себе си. животът си е твой, старай се на теб да ти е добре.Първоначално написано от missmee
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мисля, че е най-добре да поставиш ясни граници в съзнанието ти, относно тази връзка или по-точно за отношенията помежду ви.
Като сте решили, че вече не сте заедно, наложи си да не навлизаш в подробности относно личния му живот ( да се опитваш да разбереш харесва ли някоя, зарибява ли се и т.н).
Колкото повече му позволяваш да ти споделя за неща от този сорт, толкова по-наранена ще се чувстваш.
Главата горе! Всичко ще бъде ОК!![]()
Sorry you can't define me
Sorry I break the mold
Sorry that I speak my mind
Sorry don't do what I'm told
Sorry if I don't fake it
Sorry I come too real
I will never hide what I really feel.