.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мразя това положение..

Такаа, за хората, които са чели предишните ми теми, знаят, че с бившия ми ходехме за кратко преди да замине да учи доста далеч от тук.. Та ние продължихме да си поддържаме някакви отношения, по - скоро приятелски, защото разстоянието е все пак много голямо.. Въпреки това си казахме, че се обичаме и всичко беше наред поне за кратко.. Докато не ми каза, че се е зарибявал с някаква колежка, но не било кой знае какво и т.н.. На мен ми стана изключително кофти от този факт и цяла вечер плаках като идиот.. Знам, че не ходим и така нататък, но това не ми пречи да го обичам и това много ме нарани като ми го каза. Явно изобщо не ме е обичал, а аз най - много мразя да ме лъжат. Просто незнам какво да правя..сега постоянно си ги представям заедно и имам чувството, че ще полудея. Как да преодолея това непоносимо чувство?! Като глупачка вярвах, че има някаква надежда да бъдем отново заедно за в бъдеще. Но както и да е..според вас какво трябва да направя - аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Мразя това положение..

Цитирай Първоначално написано от missmee
    аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..
    Невиждани очи се забравят най-лесно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Просто си намери друг. Това е мазохизъм само да се тормозиш с коя е и какво прави.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Всеки край на едно е начало за друго нещо.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на fenkaaa

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    аз мисля да го игнорирам от сега нататък, просто да огранича всякакъв контакт с него, поне за известно време докато започна поне малко да го възприемам като приятел (много съмнително да стане скоро)..или незнам и аз..
    Невиждани очи се забравят най-лесно
    +++

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цялата работа не ми се връзва. Уж имате "по-скоро" приятелски отношения а си говорите че се обичате и го ревнуваш, уж не обичаш да те лъжат а му се сърдиш дето ти е казал че се е забавлявал с колежката...
    Съвета ми е иа направиш каквото прави и той, живей си живота. Ако е речено да стане нещо ще стане, но ти на този етап неможе да направиш кой знае какво.

Щом сте толкова далеч един от друг, ще го забравиш лесно. Времето лекува всичко.

Далеч един от друг сте и не се виждате- скоро ще го забравиш

Супер фен Аватара на gabsit000
    да определено това разстояние,ще те отърси по-бързо... по-гадно ако е го засичаш постоянно..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен

Като глупачка вярвах...
    спри да си глупачка и да вярваш, в каквото ти се иска. приеми фактите. той е продължил напред, направи го и ти. не за да ''му го върнеш'', а заради себе си. животът си е твой, старай се на теб да ти е добре.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мисля, че е най-добре да поставиш ясни граници в съзнанието ти, относно тази връзка или по-точно за отношенията помежду ви.
    Като сте решили, че вече не сте заедно, наложи си да не навлизаш в подробности относно личния му живот ( да се опитваш да разбереш харесва ли някоя, зарибява ли се и т.н).
    Колкото повече му позволяваш да ти споделя за неща от този сорт, толкова по-наранена ще се чувстваш.
    Главата горе! Всичко ще бъде ОК!
    Sorry you can't define me
    Sorry I break the mold
    Sorry that I speak my mind
    Sorry don't do what I'm told
    Sorry if I don't fake it
    Sorry I come too real
    I will never hide what I really feel.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове