.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Голям фен

Никво бъдеще

Какво бихте направили,ако сте с някой с който много се обичате и сте дълго време заедно,но нямате никакво бъдеще заедно(наистина просто няма как да сте заедно след 1-2-3 години) бихте ли останали до края и ли ще си тръгнете защото после ще е много болезнено ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Уточни какви са обстоятелствата. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пуу, твърде много драма.
    Млади сте, за да си гледате толкова напред в една връзка. Радвайте се на това, което ви се случва в момента.
    Никога не съм се замисляла, когато съм с някого, дали след година-две-три, още ще бъдем заедно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на LeprikonA
    за учене после на различни места става въпрос нали? предполагам това не би ми попречило, ако чувствата са силни, дълго време сме заедно, нещата си вървят нормално. плюс това за толкова години може да стане какво ли не.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Дай конкретен пример за "нямате никакво бъдеще заедно".

Каквито и пречки да има,могат да бъдат преодоляни стига да има желание и любов.

Супер фен Аватара на gabsit000
    какво значи че нямате бъдеще?защо?

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Е какво бъдеще искаш толкова? - деца, сватба, любов до гроб?
    Глупости! Гледайте си връзката и живейте ден за ден!
    Кой знае какво може да стане утре.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен
    Еми голяма разлика във възможностите ... Баща й никога няма да даде да сме заедно ... и поради други обстоятелства неможем да ходим заедно примерно на мой или нейн бал,рожден ден... но тва е друго тоест просто всичко е за сега докато тя не направи 18 след 1 година някъде и до там просто ... на мен ми е мн гадно и нз какво да права
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Какво значение има какво иска баща й? Тя иска ли да сте заедно? Ти искаш ли го? Бъдете си заедно, пък каквото стане. А и никой не може да ви забрани да се виждате, нищо, че тя е непълнолетна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    точно като направи 18 ще е свободна. и баща и няма думата.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Никога не съм се замисляла, когато съм с някого, дали след година-две-три, още ще бъдем заедно.
    Странно. Аз мога да си представя целия си живот с този човек.

Била съм в такава ситуация с предишния си приятел. Знаеше се, че ще замине за чужбина след известно време, но и през ум не ми е минало да си тръгна заради това.

Голям фен
    Нещата не седат така... питам ви вие ако знаете че с дадения човек след 1 година няма да сте заедно,защото той/тя така поиска какво ще направите ?

anonymous708973
    Guest
    Няма как да знаеш какво ще поиска той/тя след една година.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Няма как да знаеш какво ще поиска той/тя след една година.
    Знам какво ще стане повярвай ми !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Моя си мечтае за дете-момченце с неговата фамилия , което да възпитава като едно морално и интелигентно дете, абе негово копие, да е як пич , да е умен и бла бла бла бла...

Сега , моля ви се , ама ви е лесно да се сетите това как аз ще го позволя. Само на сила и през трупа ми .

Аз пък искам да живея сама, да имам момиче, което да не бъде възпитавано като другите, защото стереотипа не ми харесва.

Ама въпреки всичко сме заедно с човека, той преди малко , след като се скарахме ( за дето от 10 пъти дето кихнах, не си сложих ръката на устата всеки път, аз му обясних , че се старая, ама понякога не реагирам бързо, та се стигна до там, че никога не давам дума да ми се каже , теглих му майната , че си отивам , защото не ми е никакъв да ми казва какво да правя, той ми каза , че съм дете, аз му казах , че няма право да ми говори така, защото той на моите години не е бил по-зрял от мен , като е пушел трева и пиел, но той ми каза, че е бил по-зрял, а мама му мръсна, преподавам му , преподавах му в курсове по мрежи , но не, аз съм дете, защото съм се инатяла и съм казвала- никой няма да ми казва какво да правя , ама имам право , защото сама си изкарвам пари и сама се гледам, но според него ината ми е детски , а той би зрял на моите години , защото чувал какво му говорят другите хора , а аз му казах, че за дето ги слуша е на тва дередже, той се зачуди на кво дередже, щото си мисли , че е прекрасен и невероятен , ама не е , аз съм по-яка) , нещо се разплаках ( тежко пмс) и после се гушкахме , и ми каза за кой ли път, че иска да е с мен даже и в близките 10 години ( защото аз почнах да откачам и да си събирам нещата , почнах да тегля майни наляво-надясно).

Та.
    Повярвай ми , животът е прекрасен, не мислете за бъдещето, не знаете какво ще се случи .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Милата.
    Имате интересни взаимоотношения. В най-добрия смисъл на думата.

Милата.
    Имате интересни взаимоотношения. В най-добрия смисъл на думата.
    Хаххаха, то беше от страната на майтапа <3
    Не се бяхме заяждали така от доста време, ама просто съм болна и изнервена , а той си изтри всичките бекъпи на всичко , без да иска, и букавлно откачи, беше много забавно , накрая ревях и се смеех
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варна

Била съм в такава ситуация с предишния си приятел. Знаеше се, че ще замине за чужбина след известно време, но и през ум не ми е минало да си тръгна заради това.
    Аз също мога да си го представя. Просто не го правя. Не ми е необходимо да си навличам разочарования преди действително да са дошли.
    Ами ако ми изневери? Ами ако след 2 години не ме намира достатъчна? Ами ако..? Ами...? Pointless...

Голям фен
    Тя не го е осъзнала още или просто неиска да го мисли сега ... добре според вас да повдигна ли темата ? Да чуя и нейната теза ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Тя не го е осъзнала още или просто неиска да го мисли сега ... добре според вас да повдигна ли темата ? Да чуя и нейната теза ?
    Ти да не би да мислиш вече и от нейно име,та си толкова сигурен?Сериозно с този стил на мислене,до никъде няма да я докараш.Как очакваш тя да повярва във връзката ви,като ти самия не вярваш?При първата трудност и веднага даваш заден ход...

По-добре не мисли за бъдещето,явно не ти се отдава,живей си ден за ден и се радвай.Като дойде времето ще видиш какво ще стане,колко вода има още да изтече.

Град
    Варна
    Не, действай си на своя отговорност.
    Естествено, че ще я питаш. Такива решения не можеш да взимаш сам. Все пак в тая връзка има две страни.

Лейди, каквото и да става , ти винаги ще си в сърцата ни !

Опа, ли това се казваше по други поводи ... нищо , идеята е ясна <3

Иначе, аз гледам да правя сметки дали с някого може да сме още дълго време, дали ще имам повече неприятности от хубави моменти и гледам дробта да е < 1 , защото иначе няма голям смисъл.

Ама интересно, при нашият човек защо се знае, че няма да са заедно ?

Та аз мислех да кандидатствам в друга държава , и бяхме направили план той за магистратурата да дойде след 1г. , та винаги има начин.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ти да не би да мислиш вече и от нейно име,та си толкова сигурен?Сериозно с този стил на мислене,до никъде няма да я докараш.Как очакваш тя да повярва във връзката ви,като ти самия не вярваш?При първата трудност и веднага даваш заден ход...

По-добре не мисли за бъдещето,явно не ти се отдава,живей си ден за ден и се радвай.Като дойде времето ще видиш какво ще стане,колко вода има още да изтече.
    Са ако разкажа цялата история и вие ще се на мойто мнение,но неискам просто сметнете,че е така ! 3-4 години продължава всичко и всичко е срещу нас се нещо ни пречи да сме заедно...но пак успяваме,но след 1 година няма да е така ...

Супер фен Аватара на gabsit000

Аз също мога да си го представя. Просто не го правя. Не ми е необходимо да си навличам разочарования преди действително да са дошли.
    Ами ако ми изневери? Ами ако след 2 години не ме намира достатъчна? Ами ако..? Ами...? Pointless...

..точно..ами ти ако постоянно се запитваш какво ще стане след 2-5-10-15-20 години .. със този човек,дали пак така ще се обичате,дали той пак ще те гледа със същия поглед както в началото...и куп още въпроси които ти идват на главата .. ще дойде момент в който ще се запиташ въобще защо си с този човек щом връзката ви е предначертана и че нямате бъдеще .. мисля че не си прав в случая и да се отказва толкова бързо,защото си убеден,че нещата няма да продължат ..независимо дали заради баща й или други външни фактори които ще се намесят...ако искаш да си с нея,бъди със нея не мисля че някой може да ви повлияе ако се обичате и искате да продължите занапред ..не е лошо да я попиташ и за нейното мнение без да изпадате в големи подробности да не стане така от един разговор за вашето бъдеше да сложите край на връзката ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Варна
    RoCkSpOt, що ни мъчиш с догадки? Или си разкажи цялата история или си взимай решенията сам. Ние няма как да знаем кое, как, защо, освен ако ти не ни разкажеш. Ама да "приемем", че е така, няма как да стане, защото за нас винаги има начин и шанс.
    След като си толкова твърдо убеден, че ще се случи точно както си го мислиш в този твой сценарий, късай с момичето и не й губи времето. Дай й възможност да си намери друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си