Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
Препоръчвам ти това сайтче!
Всичко е обяснено страшно добре и по заинтригуващ начин .По-специално виж уроците на carnophage.Не очаквам да започнеш ученето от някакви си видео уроци ,но все пак ще придобиеш бегла представа за основите и изграждането сайт
+1

Аз от там научих web design. Занимавам се с това от година и половина. Да съм научил HTML и CSS на 80% / а и освен това за да си добър дизайнер трябва добре да работиш с Adobe Photoshop и Illustrator , както и да знаеш Actionscript и Javascript / ... В момента с един мой приятел се подготвяме за състезания и ще участваме с 2 сайта... Единия който е главен, а другия е свързан с дейността на главния и мислим, че ще може да стане нещо. За след 12 клас, не мисля да кандидатсвам с точно това. Мисля да следвам в Германия или Турция, а ако не стане ще си остана в България. В Германия май ще бъде цивилна авиация, в Турция нещо архитектура или пак авияция и за България вече ще изключа авиацията, защото само ще си загубя годините и остава архитектура или нещо с банково обслужване. Сега съм 10 клас и ще видим, но и ИТ не са лоши

П.П.
www.maxamuss.co.cc - първи проект (мой, от сега казвам това няма да е дизайна с който ще участвам. В момента подготвяме нещо с по-голяма палитра от цветове...)
www.psd-codings.co.cc - втори проект (на моя приятел, има още какво да се прави, но от към система е с 100% защита...)