.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Помня детската си любов xD Не, че има как да я забравя - още и още ми го напомня. Двамата се харесвахме в периода от 2-ри до 7-ми клас (като той си ми беше слабост през цялото време, а той ме харесваше от 4 до 7, но казва че и преди това имал симпатии xD ). Помня как си мислех, че ще се омъжа за него на бала xD После, естествено, взехме че пораснахме и нещата не стояха като в детските книжки. После от харесване, всичко това премина в приятелство и в момента, първата ми и детска любов е най-добрия ми приятел xD Радвам се, че не се опитахме да задълбочим нещата в 5-6-7 клас, а решихме да не разваляме приятелството ^^

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Бях

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Окей , за любовта няма граници , ама точно пък на 10 години няма как да сме усетили някаква любов, нищо лично. За любов все още не мога да кажа , макар че съм на 15. Не съм я усетила вътре , че ...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

SmilezZz, не говорим за някакви сериозни любови и сапунени сериали.Тая тема е по-скоро за забавление, поне за мен.Изчетох я с голяма усмивка

Такаа, значи моята "любов" се казваше Петко (да, Петко, точно така си му беше името ) и бяхме на по 3-4 годинки.Той ми беше съседа на село.Понеже бяхме на една възраст и тайфата дружно реши че двамата във всички игри ще сме мъж и жена.Не знам колко сме го играли, но помня как веднъж ме вбеси и за първи път в живота си нападнах човешко същство - хвърлих му пясък в очите Бе добро момче си беше, ама не съм го виждала от има-няма 5 години.Напоследък често се сещам за него, иска ми се да отида до там и да го видя, но нашите продадоха къщата, пък аз не знам дори още ли живее там.. Ех, спомени По цяло лято съм седяла там и сме играли всеки Божи ден пред нашата къща в пясъчника.Помня колко ми беше странно като мине дядо му да го "забира" (аз като градско чедо никога не я бях чувала тая дума ).

Ами само съм била влюбена без гадже то беше в детската (даже си спомням, че една открадна един, дето аз харесвах и я намразих ) ...Бях някъде на 6 или 7 годинки и харесвах един, когото харесваше цялата група и само се целуваха, ама аз реших да не задълбочавам нещата После от 2 до 4 клас и така....

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не съм имала такава любов, бях прекалено стеснително дете, за да мисля дори за такива неща, но в детската градина с братовчед ми бяхме постоянно заедно и май аз му бях детската любов
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, беше в 1 клас, казва(ше) се Венелин. Беше много забавно- подарявахме си подаръци, водеха ни заедно на конната база и сигурно има още но съм забравила. После в 7 клас отново ходихме за малко после в 9 и да. И сега сме си приятели. Както майката на Вени казва- някога ще се оженим
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Охххх още я помня.. беше толкова наивна и невинна. Но всичко свърши по-много груб начин. Изтървах моята любима количка с дистанционно управление Ферари Ф50 през 6тия етаж.. Не заслужавахме такъв край на връзката ни
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Мдааа... помня я. Биричката и до ден днешен се обичаме. На това му викам силна връзка.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    В трета група,та чак до 5.клас се занимавахме с въпросното момче.Голяма любов,голямо нещо беше В детската помня,че се криехме в банята и се цункахме по бузките.Невинни детски години
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Нямала съм такава, поне към настоящия момент не се сещам.
    Кво да кажа друго, освен че от дребосъчка трудно се впечатлявам.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Помня, че се казваше Вальо и че с една приятелка много се карахме за него. Накрая се оказа, че харесвал мен, ама така и никой нищо не предприе, за да "сме заедно" ... Е накрая тръгна с моята приятелка, защото тя поне действа
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Студентки град .. ;d
    Ами в 6клас бях , бях много влюбен в 1 момиче , но беше несподелено .. поне 2 години имаше подаръчета , целуфки по бузката и прегръдки ... помня че ми беше много тежко .. и до ден днешен не мога нормално да говоря с нея , въпреки че 1-2 пъти да се видим .. спомням си детските години ии ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си