Имам една '' позната '', общуваме, но попринцип не споделям почти нищо с нея. Преди няколко месеца, имаше момче (К), с което се запознах във facebook и случайно разбрах, че се познават с тази моя позната (Р). С момчето всичко вървеше добре, харесваше ме, аз също не бях безразлична.. Когато (Р) разбра, че се занимавам с (К) почна да ми говори против него - че бил несериозен, че не бил за мене и още куп други неща, аз не се повлиях особено от това, но изведнъж (К) приключи всякакъв контакт с мен, даже спря и да ме поздравява - така, без някаква причина.. и малко след това (Р) започна да ми разказва как (К) много я харесвал, постоянно и досаждал и тн, все едно аз съм нямала нищо общо с него, стана ми супер тъпо, но вече (К) ми е безразличен, така че спрях изобщо да обръщам внимание. И ето снощи разбрах, че преди няколко месеца, докато съм се занимавала с (К) - тя му е говорила глупости за мен и даже е искала нещо да стане м/у тях.. А сега му се подиграва - колко бил жалък и как постоянно и нахалства..

Стана ми тъпо.. и то доста, не заради момчето, а заради нея.. защото съм превела много неща за нея. И въпреки, че има супер много неща, които ме дразнят в нея - това изобщо не съм го очаквала