След като ти сама не искаш да си помогнеш, защо търсиш съвети тук?
Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Аз много си падам по него,но нямам намерение да тръгвам с него,това е проблемът.Някакво объркано е такова,защото хем се харесваме ,хем знаем,че няма смисъл,хем пак се търсим.
Харесваш го, не искаш да тръгваш с него, не спирате да се търсите, въпреки, че няма смисъл.. Извинявай, но това звучи страшно глупаво.
Ето днес пак тъкмо се съсредоточих да уча и получавам смс от него кога ще е на линия и побързах да приключа по-рано,за да го чакам да е онлайн.
Изключваш си звука при получаването на смс-и и не си проверяваш телефона на всяка минута и ще видиш как няма и да се сещаш за него, докато учиш.
лягам си късно заради това и в даскало съм няква неадекватна.Какво да правя?Какво да му кажа,не искам да се обиди???
Той да не би да те връзва или очакваш ние да го правим?! Определяш си някакъв час за лягане, примерно в 11 и всяка вечер по това време бъди в леглото. Не мисли, че той е онлайн, пък ти не можеш да му пишеш. Ако се погледнеш през погледа на страничен наблюдател ще видиш колко смешен и абсурден 'проблем' имаш. То това твоето всъщност и проблем не е, по-скоро липса на воля и разлигавеност.

А на момчето ако му кажеш "Не мога да ти пиша, имам да уча", хич не ми се вярва да се обиди.