- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Отношението ви към алтернативните сексуални ориентации
За хомо и бисексуалните ми е все тая. Не ми влиза в работата кой кого чука. Дразни ме това, че някои от тях парадират безкрайно с това, че са "различни" и едва ли не искат целият свят да го знае и да се съобразява с това. Такива не ги понасям.
Другото вече (педофили, зоофили...) не го приемам. Всеки акт, който се извършва със съгласие само от едната страна е нереден.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ефективен е този, който по някакъв начин се опитва да предотврати подобни неща, а не просто да мисли върху тях.Първоначално написано от NomNomNom
И аз познавам такива хора, но не са станали нито едно от гореизброените.Първоначално написано от NomNomNom
защото е пасивно и тези хора имат проблеми нататък.
някои се справят и по друг начин с подтискането, не съм написала че всички мачкани са такива, а че всички такива са мачкани за нещо. и некрофил е човек който има фантазии с мъртви тела, педофил -с деца. може никога да не осъществят контакт, но желанията им се осъзнават все повече с напредването на възрастта.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ще се подсерете от дърдорене на глупости
Попринцип не може да ги съдим, защото от глобална гледна точка не е ясно кое е правилно! Погледнато от човешка гледна точка е извратено!
Но за мен е противно! Само лесбийските връзки допускам, защото жените са природно би...и нЕмам нищо против тях.
Im back...
всяко дело чрез което(всяка дейност чрез която) се причинява зло/вреда/повреда/страдание на друг човек и дори на друго одушевено е против Божията Воля, а всяка сексуалност която не е Естествената/Нормалната между мъж и жена е най-малкото душевно(психично) отклонение/болестно състояние/душевно(психично) заболяване, сиреч, хомосексуалистите се нуждаят от лечение, а педофилите са дори извършители на престъпление - за съжаление причината за всичките беди е именно човешката религия, или казано с по-разбираеми думи, верческото/духовното беззаконие
"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница(т.е. на великата човешка религия), която седи на много води(т.е. която има много течения/деноминации/секти/вероизповедания); с която блудствуваха(т.е. с която беззаконстваха) земните царе(т.е. неправедните/лошите духовници), и земните жители(т.е. и неправедните/лошите вярващи/религиозни) се опиха от виното(т.е. с благодатта) на нейното блудствуване(т.е. на нейното верческо/духовно беззаконие). И тъй, той ме заведе духом в една пустиня(т.е. той ме заведе на мястото на "запустението"), гдето видях жена(т.е. верческа/духовна/религиозна дейност), седяща(т.е. основана) на червен звяр(т.е. на/върху духа на верческото/духовното беззаконие), пълен с богохулни имена(т.е. с лъжепророчества и верчески/духовни неправди), който имаше седем глави(т.е. седем чакри) и десет рога(т.е. и множество духовници). Жената бе облечена в багреница(т.е. с власт от вселенски мащаб) и червено(т.е. и с велика благодат) и украсена със злато(т.е. с велика човешка/сатанинска слава), със скъпоценни камъни(т.е. с множество мъдри заповеди) и с бисери(т.е. и с велики (мъдри) учения), и държеше в ръката си златна чаша(т.е. велика съдба/велико съдене), пълна с мръсотии(т.е. пълна с беззакония) и с нечистотиите(т.е. и с неправди) от нейното блудствуване(т.е. от нейното верческо/духовно беззаконие). И на челото й имаше написано това име: Тайна(т.е. мистицизъм/окултизъм/духовност, верческо/духовно беззаконие); великий Вавилон(т.е. великата човешка религия/вяра/духовност, сиреч неправедната), майка на блудниците(т.е. майка на неправедните/лошите духовници/вярващи/религиозни) и на гнусотиите(т.е. и на злините/неправдите/страданията/мъките по лицето) на земята. И видях, че жената се беше опила от(т.е. и видях че тя паразитираше от/проливаше) кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много(т.е. учудването ми беше как е възможно считаната от човеците за най-голяма светиня да бъде причина за/източник на злините по света)." Откровение 17:1-6,
"Не всеки(т.е. не всеки духовник/вярващ), който Ми казва: Господи! Господи! ще влезе в небесното царство(т.е. ще стане част от небесното "правителство" на Бога), но който върши волята на Отца Ми, Който е на небесата. В онзи ден мнозина(т.е. мнозина духовници/вярващи) ще Ми рекат: Господи! Господи! не в Твоето ли име пророкувахме, не в Твоето ли име бесове изгонвахме, и не в Твоето ли име направихме много велики дела? Но тогава ще им заявя: Аз никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършите беззаконие(т.е. верческо/духовно беззаконие). И тъй, всеки(т.е. всеки духовник/вярващ), който чуе тия Мои думи и ги изпълнява, ще се оприличи на разумен човек, който е построил къщата си на канара; и заваля дъждът, придойдоха реките, духнаха ветровете, и устремиха се върху тая къща; но тя не падна, защото бе основана на канара. И всеки(т.е. и всеки духовник/вярващ), който чуе тези Мои думи и не ги изпълнява, ще се оприличи на неразумен човек, който построи къщата си на пясък; и заваля дъждът, придойдоха реките и духнаха ветровете, и устремиха се върху тая къща; и тя падна, и падането й бе голямо. И когато свърши Исус тия думи, народът се чудеше на учението Му; защото ги поучаваше като един, който има власт, а не като техните книжници." Матей 7:21-29,
"Никой да ви не отнема наградата с измама, чрез самоволно смиреномъдрие(т.е. духовност/възвишеност) и ангелослужение(т.е. и свещеннослужене), като наднича в неща(т.е. в невидими(-те) за човешките възприятия духовни неща), които не е видял(т.е. които в сравнение с истинският Бог няма как да (ги) види и знае) и напразно се надува с плътския си ум(т.е. с окултният си ум), а не държи главата Христа, от Когото цялото тяло, снабдявано и сплотено чрез ставите и жилите си, расте с нарастване, дадено от Бога. Ако сте умрели с Христа относно първоначалните учения на света(т.е. относно несъвършенните/неправедните верчески/духовни учения), то защо, като че живеете на света, се подчинявате на постановления, като, "Не похващай"(примерно: не върши физически дейности), "Не вкусвай"(прим. не яж месо), "Не пипай"(прим. не прави секс), (които всички се развалят от употреба), по човешки заповеди и учения(т.е. по пътят на човешката религия, сиреч неправедната)? Тия неща наистина имат вид на мъдрост в произволно богослужение и смирение и в нещадене на тялото, но не струват за нищо в борбата против угождаването на тялото(т.е. в борбата против угаждането на сатана, която е и борба за истинското насищане на тялото)." Колосяни 2:18-23
^Ти вярваш ли си, че някой ще чете тези измислици?
Im back...
Елементарни познания по биология могат да ти покажат какви безсмислици дрънкаш.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Я кати си на ти с материала, я ми обясни къде дрънкам глупости, и защо?Първоначално написано от RagioL
Im back...
1.Не съм биолог.Първоначално написано от TheMightyNadenica
2.Казах елементарни познания по биология.
3.Голяма част, да не кажа всички сложни организми на тая планета са двуполови
4.Да си чул за животни проявяващи некрофилия, педофилия и тем подобни.
5.От глобална гледна точка, както ти се изрази тия отклонения са грешка.
Колкото и да се опитвам не мога да разбера с какво един труп е по добър от здрав, прав и корав си човек. За останалите няма да коментирам..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
1.Ти с сам се надпяваш...Първоначално написано от RagioL
2.Не схванах за кое?
3.Говорим за ориентация на вече доминиращ...
4.Всъщност дори съм виждал!
5.Ти не знаеш човешката гледна точка, па камо ли глобалната...
Im back...
^Виждам, че ербаплъка ти идва в повече, но акъла ти е допирателна с нулата...
Im back...
старото ми куче беше гей !
Не ги толерирам. Обеснявам и защо, немога да кажа точно към коя част на медицината се отнасят тези прояви на сексуални привличания и дали въобще се отнасят към медицината, но определено според мен има нещо сбъркано и нередно. Реално погледанато единствената сексуална ориентация която може да потдържа естесвения начин на продължаване на рода е хетероссексуалноста, следователно дугите нямаики тази възможност са едни, можеби думата е грешки, а грешките трябва да бъдат поправяни. И да различни са, дали са равноправни граждани обаче се съмнявам.Особено педофилите, към които вярвам, че по-голямата част от обществото има малко по-специлно отношение. Никои да не се обижда, мнението си е мое.
П.П. Има такива и на коли кадето скачат маи, така че ако утре видите някои да е натиснал съседския казан да не се чудите.
П.П. 2 Еи така от любопитство, ScarlettS на аватара ти ли си.
Това че не можеш да видиш елементарната логика не прави мен идиот.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Еми обясни...какво ми слагаш емотиконки, поради факта, че не можеш да ми отговориш...Първоначално написано от RagioL
То и аз ако не мога да отговоря и аз ще спамя -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Im back...
На кой въпрос по точно не мога да ти отговоря?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не съм видял конкретен въпрос, а само виждам че ми се правиш на много разсъдлив, спамът не е от моя страна.
Еми това "Първоначално написано от RagioL
" показва твоето незнание...по-добре да не се беше обаждал! Поне нямаше да доказваш празнотата на тиквата си......и има въпрос...
Im back...
Ей смешник, я вземи си раздвижи двете мозъчни клетки в главата а не ми се напъвай да обиждаш, едно изречение без правописни грешки не можеш да скърпиш и наричаш мен идиот.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не смятам за нужно да продължавам да ти отговарям, покрай теб и аз оспамих темата.
Някъде дълбоко в тяхното детство нещо се е объркало. Имам една позната, която не яде риба, защото като малка е щяла да се задави с кост. Така си обяснявам и тези индивиди.
Забелязали ли сте, че повечето които имат такива отклонения са мъже ? Замисляли ли сте се защо ?
RagioL, понеже не можеш да ме обориш, стреляш на посоки...цитираш неволно добавено "с", което самият ти знаеш, че дори не може да се нарече правописна грешка...типична проява на слабост!
LunaTriCk, на къде биеш...?
Im back...