.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Аз не мисля да си сменям оператора, с ваучерче от 10 лева карам половин година
    Хахахах баси и аз имам една такава приятелка - само ми клипва и аз и звъня понеже съм на сметка и плащам 10 лв. на месец а тя като някой и дигне 2 пъти и си купува нов ваучер и псува наглите дето са и вдигнали бахти нарича се ИЗПОЛЗВАЧ и авантаджия тва.

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    ако имаш вивател гледай и него да прекратиш, мамят още повече
    Аз съм на виваком и съм доволна от тях, въпрос на избор, но и с мтел не са ми надписвали само дето много ми взимаха за скайпа като вляза 2-3 пъти и после 3 лева отгоре...

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от annie_v Виж мнението
    Хахахах баси и аз имам една такава приятелка - само ми клипва и аз и звъня понеже съм на сметка и плащам 10 лв. на месец а тя като някой и дигне 2 пъти и си купува нов ваучер и псува наглите дето са и вдигнали бахти нарича се ИЗПОЛЗВАЧ и авантаджия тва.
    Не е вярно, за разговор ми взима по 30-40 стотинки ... звъня само в краен случай, за лаф мохабет ползвам интернет

BOB ne e mobilen operator.
    Vse edno da kazhesh 4e LOOP e mobilen operator.
    Samo kato im vidqh saita i stila na mazniq nadpis 0.12 stotinki na minuta, mi zamirisa na globul.
    Kato napravih spravka v internet - emi tva e nova mrezha na globul, ne mobilen operator.
    az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си