- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за каките и малките момчета
Тук говорите за разлики по 1-2 години.Това си е в реда на нещата,не виждам чак каква разлика в мисленето може да има.Познавам момчета на 20-22 години,които не знаят какво искат,даже не могат да мислят сами.Познавам също и 14 годишно момче,което може по супер интригуващ начин да говори за неща,които не съм подозирала,че може да са ми интересни.
Пример от моя клас.Един съученик ходи с приятелката му (година по-голяма) вече 4 години.
Аз пък съм ходила с момче 4 години по-голямо от мен,а не знаеше е*е ли му се,пикае ли му се....
Е,разбира се и аз се чудя на 19 годишни мацки с 14 годишни деца,ама нека се обичат,като искат![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Вчера се запознах с момче на 17, чиято приятелка е на 23. Заедно да от година и само по начина, по който говореше за нея, си личеше колко много я обича.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз се чудя кво може да намери едно момиче на 22-3-6 години в мен, което някой на нейните години не може да и даде...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щом го мислиш и си го приел така, значи най-вероятно е така.Първоначално написано от tuzaro
Единственото нещо, с което може да ме превъзхожда някой по-голям са повечето пари, което не е малко, де..
В някои случаи, когато жената търси нещо определено, тогава в нейната глава по-добрият избор може да не съм аз, но превъзходство.. тва е невъзможно. Поне за мен.
Temet Nosce
벨야카
аз харесах сегашния си приятел без да знам на колко години е, а се оказа, че е с една година по-малък. За някой е проблем за мен... никакъв. Даже един негов приятел ходи с момиче което е +10години. И пак нищо не им пречи. Както казаха за любовта години няма![]()