- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не ви ли дразнят хора които
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Мнооооооооооого се дразня на такива говеда, да! Дразня се на хора, които като чуят изобщо да се споменава Еминем и се сещат първо за Lose Yourself [песента е велика, да, но има и други адски добри песни ..защо всички за нея се сещат, защоо ;д ] или някоя песен от relapse или recovery .. Дразня се на псевдо фенчетата му дето са станали такива именно след като излезе релапс и са изслушали 1/4 от старото му творчество [тва е в добрите случеи] едва след като са чули we made u, my mom, love the way u lie или нещо от въпросните два албума .. Дразня се и на хора незапознати с творчеството му, които плюят насам натам.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
it must be the ganja the marijuana...
my mom ??Питай 1О човека кой е автор на тази песен,бас лова че никой няма да каже еминем..повечето такива са слушали we made you,love the way u lie , lose yourself ..
Stand Your Ground
Boy had skillz, could have been a great lyricist and a freedom fighter, but NOOO - he wanted to suck cock blood instead...
пхаха, е кво ще кажат ?
оф, тая тема за многото навъдили се напоследък изобщо не ми се обсъжда по принцип .. само ми се вдига кръвното
Истината я казах във важната тема. Никой , не слушаше емката , докато не излезна relapse.
Само истинските фенове.
Едит - видях, че и ти си едитнал ахах ;д

Да, естествено, че се дразня. Относно за Еминем - четох статия в размер на 2 страници и половина за нелекия му живот. Знам заглавията на 5-6 негови песни, но честно да си призная не съм запозната с него в подробности. Не съм му фенка, но ми харесват текстовете на песните, които той е писал за поп певци.
я ми кажете колко точно песни трябва да слушам на даден изпълнител за да приспадна в графата "фен" ?
щот аз си мисля че мога да стана фен на даден изпълнител ако съм чул само една негова песен (може и от последния му албум)

като си фен на Еминем не значи, че трябва да слушаш само него-аз съм фен на всички певци и певици и слушам всичко-чалга, метъл, хип-хоп, народно, класика, дъбстеп, хаус, рок и други-абсолютно всичко и не се ограничавам само в 1 жанр-тва е тъпо според мен например да си чалгар и да подръжаваш на чалгата или да си метъл и да си пускаш дълга коса и да се обличаш с някви тъпи тениски-това е вманиачаване-тряя да се слуша всяква музика
дразнят ме,изнервят ме,презирам ги,мразя ги,идва ми да ги убия.
Абе хора вие нормални ли сте? Аз например слушам метъл и чалга... Затова в даскало се разхождам с тениска на disturbed, и си тананикам "Русото не е модерно всеки иска нещо черно, иска огнена брюнетка, тя за секса да го светка " така че оставете ме да си слушам и двете.. въпрос на личен избор !!
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
И аз не виждам проблем да се слуша метъл и чалга, и дъбстеп, и трип-хоп, и транс примерно.
Има хубави парчета от всеки стил.
Едно време майка ми беше голяма фенка на Еминем, слушахме постоянно касетките в колата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е повечето от въпросните са малоумни лапетии, кво очаквате?
Старите неща на Еминем ми бяха по-интересни и по-истински. Последните 2-3 албума нещо хич не ме грабват. Пък и той много се разлигави.
Welcome to the Jungle...

Lose Yourself? Е, извинявай, къде ги вкарваш псевдо феновете.. Тая песен никога не са я въртяли по мтв
Чували са No Love и Love the way you lie и затова са му фенове
Ама и кво, по-тру ли сте като знаете повече песни на някой изпълнител?