.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на BrainDamage
    Мнооооооооооого се дразня на такива говеда, да! Дразня се на хора, които като чуят изобщо да се споменава Еминем и се сещат първо за Lose Yourself [песента е велика, да, но има и други адски добри песни ..защо всички за нея се сещат, защоо ;д ] или някоя песен от relapse или recovery .. Дразня се на псевдо фенчетата му дето са станали такива именно след като излезе релапс и са изслушали 1/4 от старото му творчество [тва е в добрите случеи] едва след като са чули we made u, my mom, love the way u lie или нещо от въпросните два албума .. Дразня се и на хора незапознати с творчеството му, които плюят насам натам.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Град
    Green Street
    it must be the ganja the marijuana...
    my mom ??Питай 1О човека кой е автор на тази песен,бас лова че никой няма да каже еминем..повечето такива са слушали we made you,love the way u lie , lose yourself ..
    Stand Your Ground

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Boy had skillz, could have been a great lyricist and a freedom fighter, but NOOO - he wanted to suck cock blood instead...
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

пхаха, е кво ще кажат ?
    оф, тая тема за многото навъдили се напоследък изобщо не ми се обсъжда по принцип .. само ми се вдига кръвното

Истината я казах във важната тема. Никой , не слушаше емката , докато не излезна relapse.

Само истинските фенове.

Едит - видях, че и ти си едитнал ахах ;д

Да, естествено, че се дразня. Относно за Еминем - четох статия в размер на 2 страници и половина за нелекия му живот. Знам заглавията на 5-6 негови песни, но честно да си призная не съм запозната с него в подробности. Не съм му фенка, но ми харесват текстовете на песните, които той е писал за поп певци.

Супер фен Аватара на BadAss
    я ми кажете колко точно песни трябва да слушам на даден изпълнител за да приспадна в графата "фен" ?
    щот аз си мисля че мога да стана фен на даден изпълнител ако съм чул само една негова песен (може и от последния му албум)

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от BadAss Виж мнението
    я ми кажете колко точно песни трябва да слушам на даден изпълнител за да приспадна в графата "фен" ?
    щот аз си мисля че мога да стана фен на даден изпълнител ако съм чул само една негова песен (може и от последния му албум)
    Според общото схващане - трябва да си мега зарибен и дори и да сънуваш звездите, по които си зарибен. Но според мен твоето схващане е по-вярно

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    като си фен на Еминем не значи, че трябва да слушаш само него-аз съм фен на всички певци и певици и слушам всичко-чалга, метъл, хип-хоп, народно, класика, дъбстеп, хаус, рок и други-абсолютно всичко и не се ограничавам само в 1 жанр-тва е тъпо според мен например да си чалгар и да подръжаваш на чалгата или да си метъл и да си пускаш дълга коса и да се обличаш с някви тъпи тениски-това е вманиачаване-тряя да се слуша всяква музика

дразнят ме,изнервят ме,презирам ги,мразя ги,идва ми да ги убия.

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Абе хора вие нормални ли сте? Аз например слушам метъл и чалга... Затова в даскало се разхождам с тениска на disturbed, и си тананикам "Русото не е модерно всеки иска нещо черно, иска огнена брюнетка, тя за секса да го светка " така че оставете ме да си слушам и двете.. въпрос на личен избор !!
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ThatsMe Виж мнението
    Абе хора вие нормални ли сте? Аз например слушам метъл и чалга... Затова в даскало се разхождам с тениска на disturbed, и си тананикам "Русото не е модерно всеки иска нещо черно, иска огнена брюнетка, тя за секса да го светка " така че оставете ме да си слушам и двете.. въпрос на личен избор !!

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    +547454548 :/

Супер фен Аватара на marble

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И аз не виждам проблем да се слуша метъл и чалга, и дъбстеп, и трип-хоп, и транс примерно.
    Има хубави парчета от всеки стил.

Едно време майка ми беше голяма фенка на Еминем, слушахме постоянно касетките в колата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е повечето от въпросните са малоумни лапетии, кво очаквате?

Старите неща на Еминем ми бяха по-интересни и по-истински. Последните 2-3 албума нещо хич не ме грабват. Пък и той много се разлигави.
    Welcome to the Jungle...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BrainDamage Виж мнението
    Мнооооооооооого се дразня на такива говеда, да! Дразня се на хора, които като чуят изобщо да се споменава Еминем и се сещат първо за Lose Yourself [песента е велика, да, но има и други адски добри песни ..защо всички за нея се сещат, защоо ;д ] или някоя песен от relapse или recovery .. Дразня се на псевдо фенчетата му дето са станали такива именно след като излезе релапс и са изслушали 1/4 от старото му творчество [тва е в добрите случеи] едва след като са чули we made u, my mom, love the way u lie или нещо от въпросните два албума .. Дразня се и на хора незапознати с творчеството му, които плюят насам натам.
    +1 .. и да добавя чалга + рап = цигания.. тия хора дето слушат и двете не знам какви са.. да,всеки да слуша каквото си иска,но пък тия двете сравнени и слушани от един и същи човек ми идват в повече...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

Старите неща на Еминем ми бяха по-интересни и по-истински. Последните 2-3 албума нещо хич не ме грабват. Пък и той много се разлигави.
    и не само неговите.. в последно време доста изпълнители станаха така без значение рап,хип-хоп и т.н.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

и не само неговите.. в последно време доста изпълнители станаха така без значение рап,хип-хоп и т.н.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Lose Yourself? Е, извинявай, къде ги вкарваш псевдо феновете.. Тая песен никога не са я въртяли по мтв
    Чували са No Love и Love the way you lie и затова са му фенове

Ама и кво, по-тру ли сте като знаете повече песни на някой изпълнител?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    кУмьерсчИтУ и бездарието вървят ръка за ръка. Гейо Круз, Гейкон и т.н. мъжествени лица са типичният пример.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си