- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Да осиновим, или да си родим детето.
ххаха Ти ровиш , не азПървоначално написано от ScarlettS
Аз само си спомних , защото не беше много отдавна
Явно ти сега си се разровила в темите мипреди 1, 2 години
![]()
Да бе, сериозно, как се усети?![]()
Спирам да се занимавам с тебе, въпреки че си ми много смешен..няма да спамя повече.
Мммм питаше там дали е възможно да има извънземни , дали звездите са по-големи от нашето слънце и всякякви такиваПървоначално написано от ScarlettS
![]()
Ох добре наистина за последно: ти твърдиш, че звездите са по-малки от слънцето ли?
http://coolcosmos.ipac.caltech.edu/c...nlargest.shtml
Първоначално написано от ScarlettS
Не извъртвай всичко..
Ти твърдеше това ..
Не аз..
Не твърдеше , а питаше!
Да се поправя.
Ох добре, не си мисля или твърдя това успокой се и тогава също не съм. И сериозно спирам да се занимавам с тебе, не ми е интересно.
е мислила или не си знаела...?
Както и да спирам да споря зя глупости..
Мамка му, защо оспамихте темата с глупости? Нямате ли си ЛС за тая работа![]()
А за сурогатното майчинство-не е само със спермата на мъжа ти и яйцеклетката на носачката, ами се слага твоята оплодена с на мъжа ти спермата яйцеклетка в сурогатната майка и практически тя само износва вашето дете. Това, е ако сте напълно здрави и двамата де....
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Искам да родя. Не мисля, че бих осиновила дете, освен ако нямам някакви проблеми, но дори и в такъв случай едва ли бих.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В този развой на събитията(тоест моя живот) - разбира се, че мое! Трабва да има естествен прираст на БЪЛГАРСКОТО(а не циганското) население! А и в домовете са кажи-речи почти всички са циглета! Само бих взел само материалите на дома, за да измрат циганите вътре! Независимо на каква възраст са! Жал за тях няма!!!
Im back...
Бих родила и осиновила.
always late but worth the wait!
при всички случаи децата са същински ангелчета
"В същото време учениците дойдоха при Исуса и казаха: Кой е по-голям в небесното царство? А Той повика едно детенце, постави го посред тях, и рече: Истина ви казвам; ако се не обърнете като дечицата, никак няма да влезете в небесното царство. И тъй, който смири себе си като това детенце, той е по-голям в небесното царство. И който приеме едно такова детенце в Мое име, Мене приема." Матей 18:1-5,
"Тогава доведоха при Него дечица, за да възложи ръце на тях и да се помоли; а учениците ги смъмриха. А Исус рече: Оставете дечицата, и не ги възпирайте да дойдат при Мене, защото на такива е небесното царство. И възложи ръце на тях, и замина оттам." Матей 19:13-15
Много просто, ако можете да си направите, ще си направите. Ако не можете ще си осиновите българче, ако поне малко акъл имате в главата, а не изоставено чаве от братята роми. Защото те ги правят по 3-пъти на ден и ги раждат по 3 наведнъж.![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Братя роми!?! Те не заслужават такива похвали тези боклуци долни!Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
Im back...
Прав си аз го казвам, с подигравка и насмешка, и в същото време се опитвам да бъда учтив с тези "боклуци долни"Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
циганите като цяло са долна зган и мизерни отрепки с изключение на някой индивиди
Докато има цигани ще живеем в лайна и фъшкии !
ТЕ НЕ МОГАТ ДА ЕВОЛЮИРАТ !
И въпреки това и те са хора - не може да ги правим на сапун !
Мисля,че има хляб в това,да се осиновявят циганета.Помислете какви добри яничари може да излезе от тях.![]()
Ако става на въпрос за годин`- 17...Защо?Първоначално написано от gandalfepi4
Иначе циганите само едно нещо има, което става за нещо - техния имунитет! Ама нормално - от малки да се ровят из мизериите...
Im back...
Добре де, сериозно-толкова ли е трудно да говорите ПО темата?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Еее, излагаш се де го виде тоя имунитет у циглетата, бе? Колкото циглета съм видял все са били болни, сополиви, и с голямо самочувствиеПървоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
Еее при сравнение е много известно да кажеш - с имунитет на мангал(е по скоро циганин)...ама нормално...от малки да се ровят в боклука и мизерията...така е...Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
Im back...
Ааам, сега те разбрах, не масовите болести, които всички ги влачимПървоначално написано от TheMightyNadenica
. А иначе да прав си, не съм ги виждал, да страдат от нещо по сериозно циглетата.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
Единствената причина да осиновя дете би била да не мога да имам свое собствено. Нямам предубеждения че няма да е с мойте гени и т.н., просто искам да усетя и изживея всяка минута от майчинството един ден. Но ако не мога бих осиновила, не бих платила за сурогатна майка която да износи мойте яйца и сперма на мъжа ми. Просто няма смисъл - ако не мога аз да си го родя по-добре да помогна на някоя сираче.
Ааа и ако някой от вас по някаква случайност е ходил в дом за деца ще знае, че не всички там са цигането - а това е жалко.....![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...