.

Виж резултатите на анкетата: Да осиновим, или да си родим детето?

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да си родим.

16 84,21%
  • Да осиновим

3 15,79%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Мнението ти е много хубаво, но всъщност не е обвързано с темата.
    Ясно е, че много жени, които нямат възможност да родят дете, и при факта, че сурогатното майчинство не е позволено със закон, ще изберат да осиновят дете. Въпроса е, би ли осиновила дете, ако можеш да имаш собствено?!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Доста се замислих над тази тема и в крайна сметка стигнах до извода, че не бих осиновила дете, ако физически мога да имам свое.
    Лично за мен осиновяването в този случай би било един вид проява на слабост, защото едно е 9 месеца да износиш и след това да родиш дете и съвсем друго да започнеш да отглеждаш вече родено.
    Бих се чувствала по-доволна от себе си, ако родя. Но въпрос на убеждения.
    "You can't find the truth, you just pick the lie you like the best."

Бих осиновила . Защо да раждам като има толкова захвърлени и изоставени деца .

Абе...всички така викате - ще си осинова, ще си осиновя...Ама реално колко биха си осиновили вместо да имат свое? Не повече от 1-5%...
    Im back...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Абе...всички така викате - ще си осинова, ще си осиновя...Ама реално колко биха си осиновили вместо да имат свое? Не повече от 1-5%...
    Според анкетата-3ма души.
    И аз не мисля, че има много хора, които биха предпочели да осиновят дете, пред това да си родят собствено...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен
    Аз малко встрани ще го ударя - ако вече си имам едничко ,даже ще се радвам да си осиновя някое. Но действително ако трябва да избирам между това да ми се роди мое или да взема чуждо ,отговорът мисля е ясен.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Аз малко встрани ще го ударя - ако вече си имам едничко ,даже ще се радвам да си осиновя някое. Но действително ако трябва да избирам между това да ми се роди мое или да взема чуждо ,отговорът мисля е ясен.
    Нещо такова е и при мен...

^Това го казвате също от показност...вярно...може и да мислите така...но процента отново е сведен до минимум...
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си