- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Да осиновим, или да си родим детето.
Мнението ти е много хубаво, но всъщност не е обвързано с темата.
Ясно е, че много жени, които нямат възможност да родят дете, и при факта, че сурогатното майчинство не е позволено със закон, ще изберат да осиновят дете. Въпроса е, би ли осиновила дете, ако можеш да имаш собствено?!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Доста се замислих над тази тема и в крайна сметка стигнах до извода, че не бих осиновила дете, ако физически мога да имам свое.
Лично за мен осиновяването в този случай би било един вид проява на слабост, защото едно е 9 месеца да износиш и след това да родиш дете и съвсем друго да започнеш да отглеждаш вече родено.
Бих се чувствала по-доволна от себе си, ако родя. Но въпрос на убеждения.
"You can't find the truth, you just pick the lie you like the best."
Абе...всички така викате - ще си осинова, ще си осиновя...Ама реално колко биха си осиновили вместо да имат свое? Не повече от 1-5%...
Im back...
Според анкетата-3ма души.Първоначално написано от TheMightyNadenica
И аз не мисля, че има много хора, които биха предпочели да осиновят дете, пред това да си родят собствено...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз малко встрани ще го ударя - ако вече си имам едничко ,даже ще се радвам да си осиновя някое. Но действително ако трябва да избирам между това да ми се роди мое или да взема чуждо ,отговорът мисля е ясен.
Нещо такова е и при мен...Първоначално написано от Auriss
^Това го казвате също от показност...вярно...може и да мислите така...но процента отново е сведен до минимум...
Im back...