.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво означава да се влюбиш?

има ли разлика между това да харесваш някого и да си влюбен в него/нея?Дали да харесваш някой означава да симпатизираш на външния му вид и походката дори без да си чул гласа му или да си имал някакъв контакт с него? Ами влюбването?това задължително ли е свързано само с характера на човека или можеш да се влюбиш само във външния му вид?не говоря за това как е облечен, а физическите му черти?(тоест и да го желаеш)
    каква е разликата между това да се влюбиш и да харесваш някой? много ми е интересно какво вие мислите, защото аз не знам как да приемам двете неща.тоест каква е приликата и разликата между двете.

и още нещо - според вас има ли разлика между това как се влюбва мъжа и жената?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не можеш да се влюбиш във външния вид или физическите му черти.Може да ги харесаш,да ти допаднат,което поражда по-нататъшното желание да го опознаеш.Не само външно,но и вътрешно.А когато това стане и харесаш човека и отвътре се влюбваш.Именно това е да се влюбиш.Не може да се опише с думи,но като цяло да го харесваш такъв какъвто е,а не само отделни черти,било то външни или вътрешни.

А за последния въпрос-не мога да ти отговоря.Не съм мислил по тази тема,но мисля че би трябвало да е еднакво.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дай ми определение за "жълто" и "червено" ? Или просто си отвори учебника по философия или етика и право.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Няма обяснение,това е просто магия.Аз например когато съм влюбен започвам по ясно да чувам как птичките пеят навън и да се захласвам,като видя хора да се усмихват започвам да се кикотя,като видя любимия човек ми се надигат адските пеперуди в корема,като ми се усмихне изпитвам висша форма на душевен оргазъм,а като ме докосне просто полудявам от възбуда и нежни чувства.

^ Es #1 Troll. LOL'd

Любов = желание да чукаш една жена повече от веднъж.

Simple ,тъй като не виждам какво друго приложение биха могли да имат жените.

Цитирай Първоначално написано от Lelouch
    ^ Es #1 Troll. LOL'd

Да разбирам,че чукаш и майка си тогава?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    ^ Es #1 Troll. LOL'd

лелелеле, кухи лейки всякакви. Дупки всякакви.

Добре, че има кой да те пере и храни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

^Добре че изкарвам повече от родителите си.

Супер фен Аватара на gabsit000
    ..за мен разликата е единствено в това,че в любовта вече се наместват и чувствата..аз мога да харесвам много неща,но не и да ги обичам ... и разбира се че има разлика при влюбването при мъжете и жените .. не съм запозната много с мъжката природа и как стоят там нещата в истинската им същност...но при нас жените когато някой ни влече,преследваме докрай..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    има ли разлика между това да харесваш някого и да си влюбен в него/нея? Естествено , че има. Дали да харесваш някой означава да симпатизираш на външния му вид и походката дори без да си чул гласа му или да си имал някакъв контакт с него? Да'м. Не можеш да си влюбен само във външността , защото понякога тя лъже адски много. Ами влюбването?това задължително ли е свързано само с характера на човека или можеш да се влюбиш само във външния му вид?не говоря за това как е облечен, а физическите му черти?(тоест и да го желаеш) Възможно е , но най - често двете са на едно място.
    каква е разликата между това да се влюбиш и да харесваш някой? много ми е интересно какво вие мислите, защото аз не знам как да приемам двете неща.тоест каква е приликата и разликата между двете.
    Разликата е , че при едното има чувства-при другото няма. Ти можеш да харесваш 50 момчета наведнъж , но обичаш само един.
    и още нещо - според вас има ли разлика между това как се влюбва мъжа и жената? Може би само в началото , не знам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

аз едното го виждам като по-висша степен на другото
    влюбването ми мяза малко като самовнушение и според мен преспокойно можеш да се влюбиш в някой без да знаеш почти нищо за него
    има разлики според мен
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не можеш да се влюбиш във външния вид или физическите му черти.Може да ги харесаш,да ти допаднат,което поражда по-нататъшното желание да го опознаеш.Не само външно,но и вътрешно.А когато това стане и харесаш човека и отвътре се влюбваш.Именно това е да се влюбиш.Не може да се опише с думи,но като цяло да го харесваш такъв какъвто е,а не само отделни черти,било то външни или вътрешни.

А за последния въпрос-не мога да ти отговоря.Не съм мислил по тази тема,но мисля че би трябвало да е еднакво.
    Напълно съгласна съм!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Напълно съгласна съм!
    Напълно съм НЕсъгласен - лично съм ставал свидетел как хора се влюбват в пари, във власт и в какво ли още не.

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

anonymous708973
    Guest
    ^ Es #1 Troll. LOL'd

Хах. Дано да го откриеш някой ден.

Изкарвай ги и си харчи с кеф тогава, но далеч не си единственият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си