- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1вото излизане с момиче
Ако момичето не ще да си говори с теб за компютърни игри, търси друга.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Направо виж ако се съгласи да плати и за себе си и за теб най на далавера ще си.
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Първоначално написано от vesito95
Ем днес ни беше 1вата среща, нищо не се случи, но според мен има надежда разбрахме се за 2ра среща утре не ходихме на кино ми просто седнахме на едни пеики и си говорихме през цялото време за какво ли не.
Обаче се чуда как да я целуна?
А и според вас трябва ли докато си говорим да я гушкам или да си слагам ръката на коляното и или нещо от сорта (не казвам че трябва да я пипам по интимните места)?
Мерси все пак за съдействието![]()
целуни я като се приближаваш лека по-лека с влажен и сигурен поглед към нея така ще разбереш реакцията и
Трябва, да. Каквото чувстваш, че е редно де. Ако чувстваш, че не е приемливо да я хванеш за ръка, да я прегърнеш, да я погалиш, да я целунеш - поработи, че да се почувствате и двамата комфортно за такъв физически контакт.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Попринцип е редно ти да платиш. Ако ще плащаш обаче е редно да внимаваш все пак какво поръчваш... сещаш се, да не стане прекалено голяма сметката.
И само едно изключение: двамата ще си поделите сметката в случай, че поне единия от двамата е от Габрово, България и е кореняк габровец. Казвам го с усмивка, но не на шега.
Много точно казано! Ако момичето не отговаря на minimum requirements, то да се премине към продукт, който да задоволява търсените изисквания.Първоначално написано от Chacho
Може да й целунеш ръката,аз така се влюбих в бившия ;д
За сметката,аз не обичам да ми я плащат,но пък бившия постоянно го правеше и бях свикнала...но не ме интересува дали на 1вата ни среща ще плати сметката или не![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Чакай сега да го измислим....
така първо я хвани за ръката, не бързай да я целуваш![]()
например, докато вървите по улицата , бавно доближи ръката си до нейната и я стисни ... би трябвало и тя да направи същото![]()
![]()
след този етап , но преди целуването , ще е хубаво да я гледаш в устата ... така тя ще разбере,че много ти се иска да я целунеш,но не искаш да насилваш нещата и ще се зарадва ( поглеждай я и от време на време и в очите де)
когато стигнете до момента на целувката ... погали я по бузката първо или по косата ... направи нещата по - нежни и приятни и всичко ще е перфектно![]()
![]()
![]()
УСПЕХ
П.С многУ филми съм гледала![]()
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Не е задължително да я плащаш, но е желателно!![]()
Не си прави предварителни планове, на момента стават нещата.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3