.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на Chacho
    Ако момичето не ще да си говори с теб за компютърни игри, търси друга.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Направо виж ако се съгласи да плати и за себе си и за теб най на далавера ще си.

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от vesito95
    Абе какво си се панирал толкова... то е същото както когато излизате с момчетата само че без да говорите за футбол,мацки и комп. игри .
    Когато останете насаме , прави и комплименти за косата, дрехите или парфюма й. Всичко ще мине супер, ако си отпуснат и със самочувствие(с покритие ест.)

Айде успех и пиши как е минало )

Ем днес ни беше 1вата среща, нищо не се случи, но според мен има надежда разбрахме се за 2ра среща утре не ходихме на кино ми просто седнахме на едни пеики и си говорихме през цялото време за какво ли не.

Обаче се чуда как да я целуна?

А и според вас трябва ли докато си говорим да я гушкам или да си слагам ръката на коляното и или нещо от сорта (не казвам че трябва да я пипам по интимните места )?
    Мерси все пак за съдействието

Супер фен Аватара на leadyflame
    целуни я като се приближаваш лека по-лека с влажен и сигурен поглед към нея така ще разбереш реакцията и

Мега фен Аватара на Chacho
    Трябва, да. Каквото чувстваш, че е редно де. Ако чувстваш, че не е приемливо да я хванеш за ръка, да я прегърнеш, да я погалиш, да я целунеш - поработи, че да се почувствате и двамата комфортно за такъв физически контакт.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Ти трябва да платиш!

Мега фен
    Попринцип е редно ти да платиш. Ако ще плащаш обаче е редно да внимаваш все пак какво поръчваш... сещаш се, да не стане прекалено голяма сметката.

И само едно изключение: двамата ще си поделите сметката в случай, че поне единия от двамата е от Габрово, България и е кореняк габровец. Казвам го с усмивка, но не на шега.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако момичето не ще да си говори с теб за компютърни игри, търси друга.
    Много точно казано! Ако момичето не отговаря на minimum requirements, то да се премине към продукт, който да задоволява търсените изисквания.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Може да й целунеш ръката,аз така се влюбих в бившия ;д

За сметката,аз не обичам да ми я плащат,но пък бившия постоянно го правеше и бях свикнала...но не ме интересува дали на 1вата ни среща ще плати сметката или не
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Пловдив
    Чакай сега да го измислим....
    така първо я хвани за ръката, не бързай да я целуваш
    например, докато вървите по улицата , бавно доближи ръката си до нейната и я стисни ... би трябвало и тя да направи същото
    след този етап , но преди целуването , ще е хубаво да я гледаш в устата ... така тя ще разбере,че много ти се иска да я целунеш,но не искаш да насилваш нещата и ще се зарадва ( поглеждай я и от време на време и в очите де )
    когато стигнете до момента на целувката ... погали я по бузката първо или по косата ... направи нещата по - нежни и приятни и всичко ще е перфектно
    УСПЕХ

П.С многУ филми съм гледала
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не е задължително да я плащаш, но е желателно!
    Не си прави предварителни планове, на момента стават нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си