.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет

Е, вече не знам к'во да правя, баце.

Бацета, Батета и други кестеноподобни.
    Добре, значи, сега, моето момиче .. бла-бла еди коя си обичка да поддържа пламък на зелено. Но аз не обичам. Вече се изкарва извън релси, защото го прави много често. Опитах се да и натякна, че не трябва, че си създава проблеми ... На сила хубост не става!

Е, някви идей, как да я вкарам в релси ?

постави й ултиматум или теб или ганджата. Друг вариант не виждам аз.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Вредата от тревата не е толкова голяма и не трябва да бъде, чак толкова демонизирана.
    Все пак поговори "по-сериозно" с девойката и нещата би трябвало да се наредят. Аз лично не съм привърженик на ултиматумите, какъвто пример даде Найт, но пък може и да подейства.
    Respect my authoritah

Град
    Не мога с тея ултиматуми, ние вчера точно за това се скарахме жестоко.

И вредата от тревата е голяма, когато се употребява често. Скоро се случи нещо много кофти, стигна се до лудница, няма да обяснявам. И мен от това ме е страх. Никой не иска такива филми.

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Вредата от тревата не е толкова голяма и не трябва да бъде, чак толкова демонизирана.
    Все пак поговори "по-сериозно" с девойката и нещата би трябвало да се наредят. Аз лично не съм привърженик на ултиматумите, какъвто пример даде Найт, но пък може и да подейства.
    подкрепям.. доста 14-15 годишни, които познавам пушат почти всеки ден, просто фаза е според мен обаче, ако с времето не отмине - лошо

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Не мога с тея ултиматуми, ние вчера точно за това се скарахме жестоко.

И вредата от тревата е голяма, когато се употребява често. Скоро се случи нещо много кофти, стигна се до лудница, няма да обяснявам. И мен от това ме е страх. Никой не иска такива филми.
    Страх те е да не избере нея , пред теб ?

Град
    Знам, че няма да го направи. Това не е причина просто.

Ами остави я да пофи тогава. Това , не искаш , онова не искаш.

Град
    Тцтц, колко жалко, че все оставам неразбран.

Няма да я оставя, дори и да пуши.
    Тя няма да ме остави, дори да я натискам да спре.

Въпросът е, че волята си налага самата тя.
    И сега се връщам още от самото начало.
    Как да й натякна да спре?

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    баца - честно казано почти нш не можеш да направиш...
    Такива трябва да се опарят сами, някой път доста брутално... Пък и тогава не е сигурно, че ще си вземе напълно поука.
    Не е толкова страшно, но всеки ден говори за проблеми(нщ, че не е "наркотик"), бил съм там и знам... Поговори с нея какво точно я кара векидневно... Отговори "кефи ме", "всеки ми предлага" и разни такива не се приемат... Обикновенно нш се опитва да бяга от реалността, тегави филми...

Мани ти си добре... Мойта :X
    Беше 24 в РПУ и 74 в ГМ-то, защото се сбила с Ушев, а сега е в пирогов, защото онея копелета не са и били промили раните... Нядявам се да използвам, колкото и да е тегава случката да й налея малко акъл, да си седне на гъза, малко, защото я ' бичам
    Кажи й на твойта, че не е нужно да се стига до разни лайна, но полека, иначе ще го приеме за вмешателство(демек много тежко)...
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    кради и парите за да няма как да си купи и ти се напивай с нейните пари
    n00bs

Град
    Горе на Вишната
    ^ хах, вариант е...
    но може и да почне да си заработва по... шано начини
    БлОГът
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

Град
    Green Street
    5ка или 10ка пафка ?
    Stand Your Ground

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако техните са строги, я репортваш с писмо от класната и, че са я хванали да пуши трева
    n00bs

Град
    Горе на Вишната
    ^^
    ^ брутал
    БлОГът

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    5ка или 10ка пафка ?
    Че и 5ки разфасовки ли имало?

Не я карай да спира, накарай я да пуши по-рядко. Но обикновено човек трябва да нагази в лайната, за да си извади поука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Ох, фък :Д
    Аз съм имала такъв проблем, обаче с моя :Д
    Ама не е било толкова сериозно, пича си пафеше но нормално.

Единствения начин е да я питаш наистина защо го прави толкова често,има ли някъв проблем..щото за да го прави или гъзарее или нещо не е както трябва.

Деа знам, супер гадно е.

Или й е кеф и не вижда защо да се лишава?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Има го и тоя момент, но него го прибавям към гъзареенето :Д
    Щото ако имаш акъл знаеш кво причинява супеп редовната употреба на тва нещо, а както чета щом някви лудници са ставали :/

супер съм за пушенето на трева, но пък не редовното..

Ми аз не знам честно казано какво става от редовното пушене на трева. Бях редовен пушач за период от 7-8 месеца (пушех по 6 дена в седмицата, средно по 2 пъти на ден). След това се откачих без проблеми и сега си пуша достатъчно рядко. (веднъж месечно примерно)

Супер фен Аватара на nyancat
    Tревата не е виновна,всичко зависи от човека и това колко воля има.Също така,дали пуши веднъж или десет пъти в седмицата,няма голямо значение(като изключим финансовата страна).Хората,които допускат тревата да им пречи в живота,то по-добре да я спрат,но недейте коментирайте наизуст,че ''weed is bad,mkay".Почти всичко в нашето ежедневие ни вреди(храни,напитки етц) и зависи изцяло от нас,дали ако ни вредят да ги спрем или не.Тревата има прекалено много полезни приложения(освен това да си я пушиш за кефа),но за съжаление,живеем в общество с промит мозък,благодарение на медиите.

Аз лично я ползвам главно заради мигрената си.Преди,когато не пуших взимах какви ли не конски дози болкоуспокояващи.Правих си миксове от прахчета,разтворими хапчета и таблетки-не помага,стигал съм до 3 Аулина-не помага.Месеци наред,всеки божи ден имах огромни главоболия и гадения,които ми съсипваха,не само психически,а и физически.

Много се радвам,че намерих тревата,защото сигурно до сега да бях в лудница или без черен дроб от химикали в тялото.Погледнете в по-развитите държави,където полицията и мафията не управляват и ще видите,че там ганджата се предписва на хората,като лекарство и можеш да си я купуваш свободно от специални места.

^съгласна съм много .
    иначе наистина си е хипер до воля..

а имах в предвид,че съм виждала хора пушещи от 8 клас всеки ден по няколко пъти и сега са 12 и ..не че са нещо, ама не могат да разсъждават правилно..и някакви такива работи.

До човека си е. И в мойта компания са такива, но нямат отклонения.

Цитирай Първоначално написано от nyancat
    Tревата не е виновна,всичко зависи от човека и това колко воля има.Също така,дали пуши веднъж или десет пъти в седмицата,няма голямо значение(като изключим финансовата страна).Хората,които допускат тревата да им пречи в живота,то по-добре да я спрат,но недейте коментирайте наизуст,че ''weed is bad,mkay".Почти всичко в нашето ежедневие ни вреди(храни,напитки етц) и зависи изцяло от нас,дали ако ни вредят да ги спрем или не.Тревата има прекалено много полезни приложения(освен това да си я пушиш за кефа),но за съжаление,живеем в общество с промит мозък,благодарение на медиите.

Аз лично я ползвам главно заради мигрената си.Преди,когато не пуших взимах какви ли не конски дози болкоуспокояващи.Правих си миксове от прахчета,разтворими хапчета и таблетки-не помага,стигал съм до 3 Аулина-не помага.Месеци наред,всеки божи ден имах огромни главоболия и гадения,които ми съсипваха,не само психически,а и физически.

Много се радвам,че намерих тревата,защото сигурно до сега да бях в лудница или без черен дроб от химикали в тялото.Погледнете в по-развитите държави,където полицията и мафията не управляват и ще видите,че там ганджата се предписва на хората,като лекарство и можеш да си я купуваш свободно от специални места.
    Най-дългия ти пост до сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си