- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се процедира в следната ситуация?
Каква е процедурата след като момичето по време на анален секс е избомбило фекални обеми:
1. Спирате секса и почвате да перете и чистите?
2. Местите се в другата стая?
3. Продължавате с още по-голяма възбуда секса?
4. Мажете се и двамата с фекалните обеми на мацката.
И още нещо ми е интересно - дали мъжът трябва да помогне на жената да сe почисти?
Пребиваш я от бой, кучката долна.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ето още едни, които правят секс без никакво образование по темата.... Тя не знае ли че трябва да си направи клизма бе или ви е по-хубаво да се мажете с лайна и да ви мерише......
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Темата буквално намирисва на фейк!
maDamn
1. - Иу
2. - Ако се случи нещо подобно не само мацката е виновна... редно е да се подходи с разбиране
Съгласен съмПървоначално написано от dream1707
Случват се и такива неща,кви мъже ще сме ако избягаме от там с викове![]()
>>DjBelev<<
Защо реши, че клизмата е задължителна? И защо реши, че ако не си е направила клизма, задължително ще се омажат с лайна и ще им мирише?Първоначално написано от bebeemalko
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първоначално написано от FuckedUp
смееееееееех![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
+1. Много ме кефят "компетентните" по темата с тяхната клизмаПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
А и защо реши, че клизмата означава, че 100% нищо няма да стане?
джизъс, ако ми се случи това ще умра от срам.
и няма да излизам от на с 10 години/ ще имигрирам на някой остров.
и все пак, не мисля че някой от вас ще подходи с разбиране, квото и да става![]()
дапПървоначално написано от dirtyyy
![]()
Аз винаги съм се чудил едно нещо, а то е слодното:
Защо мацките вадят такова голямо самочуствие? Гласят си външния вид, парфюмирват, гримират, вирнат главата до небесата и все едно не серат. Много ми е интересно какви лайна изкарват, дали са като мъжките или сапо различни. Чувал съм, че са по-миризливи така, че ако има някоя мацка може да заповяда да тествам на место и после ще напиша във форума отговора на въпорса, защото съм сигурен, че има и други хора във форума, които се интересуват от тази тема.
А аз се чудя дали другите мъже са по-нормални от теб...Първоначално написано от sevdaka1
![]()
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...