- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Повечето неща от, които хората се страхуват
 Отговор в тема
 Отговор в тема

вече са им се случвали
дап
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Мен ни ма е таковало магаре ама пак си ме е страх като видя магаре с ерекция.
Първоначално написано от GregoryHouse
Да, така е.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ

Ква е тая глупост?Тоз фейсбук ви кара дори да не мислите.
Преди него медиите ни изпиват мозъците и нета.Първоначално написано от FeelMyPain

"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
нот фб
>
филм

Ако се страхуваш да не умреш, означава ли, че вече си умрял?
не става въпрос за тия страхове
примерно ако те е страх да не останеш сам, някой да не те нарани
в повечето пъти ти се е случвало веднъж и ти е като обица на ухото, да кажем за любовта, ако имаш страх да обичаш, да показваш чувства, значи някой те е предал, когато си обичал и вече те е страх да го правиш
ох за кво обяснявам
спамя си глупостите, харесало ми е като израз и така
Напротив. Когато човек преживее нещо страхът му отминава, защото е видял, че не се умира.
Сигурно говориш за някви простотии от сорта на "зарязаха ме и сега ме е страх, че пак ще го направят, затова си стоя сама вкъщи и отбягвам хора от мъжки пол"... Това са глупости. Филмите са образователни, ама трябва да отсяваш тъпотиите.
TheShoah

Това е голямата конспирация.Всъщност ние сега сме мъртви,а като дойде нашата така наречена "смърт"всъщност ще започнем да живеем.Първоначално написано от FeelMyPain
Донякъде - да.
Но и много от страховете са на базата на това, на което сме научени от семейството си & обществото
Естествените страхове, с които хората се раждат са 2 : страх от падане и страх от силни звуци, всичко друго е наложено в главите ни още от малки. После се чудим защо хората сме деградирали, изостанали.. истината е, че сме страхливи без да го осъзнаваме дори
Мен ме е страх от паяци, какво значи това? Че паяк ме е набил ли, ддз

хладна историяПървоначално написано от macromicro
Не винаги, в повечето случаи това не е вярноПървоначално написано от TheShoah
Точно това не са глупости, така се формират голяма част от страховете на хората, комплексите им и т.н.Първоначално написано от TheShoah
macromicro, Няма как да знаеш дали е конспирация, това е философско/духовно вярване, но няма как да знаеш напълно дали е така или не, остава само да гадаем. И аз преди време мислех донякъде така за живота, сега малко ми се измени мисленето, вярванията се менят постоянно, не се захващай за тях като удавник за сламка.Първоначално написано от FeelMyPain

а аз като имам дежа ву си мисля, че агентите променят нещо по света
мммм, не съм особено съгласна...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
++111Първоначално написано от FeelMyPain
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
"Страховете обикновено се формират на базата на предишен опит и по своята същност имат защитна функция. Съществуват обаче и такива, които възникват, без индивидът преди това да е попадал в ситуациите, които ги предизвикват, и са плод на фантазията (често са по-интензивни от породените от непосредствения опит)".Първоначално написано от KumchoValcho
Казвам, че това за преживяната любовна мъка, която ти оставя страх от обвързване за цял живот е глупост, защото се случва на много малко хора и според мен си е психологичен проблем, който трябва да се лекува, а не някаква крилата фраза, която важи за всеки.
TheShoah
А ти страховете не ги ли приписваш към психологическите проблеми? Абстрахирай се от това, че е клише и помисли дали наистина е глупост.
Това, което цитира е това, което и аз казвам, страховете се предизвикват от негативните ситуации.
Не смятам, че трябва човек да се страхува от обвързване, защото примерно е бил наранен в предишна връзка. Мен ме е страх от обвързване, а никога не съм страдала, примерно. И не смятам, че всеки страх, специално в любовта, е породен от случка в миналото. Фобиите от паяци, смърт, змии, високо и т.н. са много по-различни от любовните страхове и не е задължително да са бил нараняван, за да те е страх от нараняване.Първоначално написано от KumchoValcho
TheShoah
Кой филм?
От теб отсега нататък ще искам идеи за филми