Цитирай Първоначално написано от minus273dot15
Хм, защо плачете за БДЖ? Не разбирам.
Аз лично не плача за БДЖ ни най-малко. Създадох темата с цел да се коментира проблема като в първия пост не съм вкарвал никакво лично отношение.

Ако искаме в България да имаме нормална железница, като всяка една нормална европейска държава, това нещо може и трябва да стане само след закриването на БДЖ. Защото и да налеят 800 милиона, нищо няма да се случи. Всичко ще продължи по старому.

Проблемът е много голям и в него са намесени изключително много хора - както от ниските етажи, така и от най-високите. Но главните виновници за цялата каша са лицата, които работят на Иван Вазов №3 и които получават тлъсти заплати, но без да вършат работа. Защото 20 години непрестанно се краде от БДЖ, плаща се "на ръка", а целта на ЖП транспорта никога не е била да е в услуга на пътника - а точно обратното - да бъде колкото се може по-неудобен.

Кой ви излъга, че билетите на влак са много евтини и като цяло пътуването е евтино ? Евтино е само за ученици, пенсионери и други социални групи. Редовен билет по направлението София - Варна струва:
БДЖ 1-ва класа: 31,40 лв | БДЖ 2-ра класа: 25,20 лв.
Централна автогара - ГРУП ПЛЮС, ЕТАП АДРЕСС, ЮНИОН ИВКОНИ и др: 29,00 лв.
Времепътуване: БДЖ - средно 8 часа, Автобуси - 7 часа.

Това се редовните цени, както виждаш. Съответно нито един човек, който не влиза в преференциална група, няма да избере да пътува с БДЖ - защото дори и първата класа няма да е първа класа. Да не говорим, че има дестинации, по които 100 км. се изминават средно за около 3 часа. Не ми се коментира и цялата процедура, за да получиш прословутите 50% - ходене по институции и по мъките. Защо автобусните превозвачи могат да правят 20% намаление срещу показване на ученическа книжка, а за БДЖ специално трябва да се тича през три институции, да се вадят карти и т.н. бюрокращина по български.

Мен лично не ме притесняват цените - ако трябва нека се повишат, но да знаеш, че когато плащаш 40 лв. до Варна, пътуваш удобно и приятно и стигаш за 4-5 часа.

Моето мнение за спасение на железницата в България е следното: закриване на Холдинг БДЖ (с всичките му дружества и т.н.), а същевременно DB (Deutche Band) да получи лиценз за пътнически превози. Целият наличен състав на "БДЖ-ТПС Локомотиви", както и вагоните да бъдат нарязани и претопени за скрап, с изключение на модернизираните локомотиви. Условието към DB да е изцяло нов тягов подвижен състав - локомотиви и вагони. Товарните превози има кой да ги поеме - в момента в България оперират с лиценз DB schenker (дъщерно дружество на DB), БЖК (румънците), Railcargo Austria, както и други фирми. За разлика от БДЖ, която има космическата администрация 4000 души, БЖК има администрация от 5 души - в това число самият шеф. Оперират с румънски машини, еквивалент на нашите серия 46. Звучи прекрасно, но уви, едва ли ще се случи. Все пак, ако трябва да се правят реформи, по начало не трябва да се уволнява персонал, а трябва да се уволни цялата администрация.