- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Запушен нос и болки в кръста
Здравейте.. От 2 дни ми къркорят червата, днес ми се запуши носа и следователно ме заболя главата, изпитвам болки в раменете и кръста.. Искам да разбера дали някой изпитва същите болки и дали това е поредня грип?
В момента върлува студ.Щом е студено имунната система отслабва и предразполага риновирусите към заселване.Запушеният нос и болките са типичен симптом за настинка.Упсарин + таблетки за смучене за гърлото и топло местенце и всичко ще е ок до 2-3 дни!![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Иди при лекаря си. И по-горе daru6a1 каза, че в момента върлуват много грипове...![]()
awerw♥
Според мен трябва да се избягва самолечението , защото понякога нещата не са толкова прости колкото изглеждат .. Например майка ми миналата седмица й беше отпаднало , повръщаше й се и си помислихме , че е грип , но се оказа проблем с вестибуларния апарат . За това е редно първо да посещаваме личния лекар преди приемането на каквито и да било медикаменти и да опитваме да се оправим в домашни условия![]()
Може би е някой вирус, но за да не говорим наизуст точно какво е дали е грип, синозит или бронхит, тичай при джипито. Като ми се запуши носа, пръскам един спрей по препоръка на джипито Мукоплант, който съдържа морска вода, евкалипт и ехинацея. Пръскам 3 пъти на ден 2-3 дни и след 3-я би трябвало да има ефект. Болките в кръста може и да се дължат на цикъла, ако ти идва скоро, може и да е някой вирус... Направи си преглед + изследванияПървоначално написано от vall97
Оф и аз съм с жестока хрема, немога да спя, немога да дишам, не усещам какво ям - просто нямам думи колко ме изнервя това!Не съм ходила на лекар ощеама то пък за една хрема, какво да се редя с бабите.....карам го на парацетамол и капки за нос. Ще взема да пробвам тия Мукоплант ли са какви са, може пък те да ми помогнат, след като нищо друго неуспя
![]()
Nothing Last Forever