.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Запушен нос и болки в кръста

Здравейте.. От 2 дни ми къркорят червата, днес ми се запуши носа и следователно ме заболя главата, изпитвам болки в раменете и кръста.. Искам да разбера дали някой изпитва същите болки и дали това е поредня грип?

Голям фен Аватара на daru6a1
    Време е да посетиш личния си лекар , тъй като в момента върлуват доста и различни грипове .. : )

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    В момента върлува студ.Щом е студено имунната система отслабва и предразполага риновирусите към заселване.Запушеният нос и болките са типичен симптом за настинка.Упсарин + таблетки за смучене за гърлото и топло местенце и всичко ще е ок до 2-3 дни!
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Иди при лекаря си. И по-горе daru6a1 каза, че в момента върлуват много грипове...
    awerw

Голям фен Аватара на daru6a1
    Според мен трябва да се избягва самолечението , защото понякога нещата не са толкова прости колкото изглеждат .. Например майка ми миналата седмица й беше отпаднало , повръщаше й се и си помислихме , че е грип , но се оказа проблем с вестибуларния апарат . За това е редно първо да посещаваме личния лекар преди приемането на каквито и да било медикаменти и да опитваме да се оправим в домашни условия

Фен
    Град
    near the water

Re: Запушен нос и болки в кръста

Цитирай Първоначално написано от vall97
    Здравейте.. От 2 дни ми къркорят червата, днес ми се запуши носа и следователно ме заболя главата, изпитвам болки в раменете и кръста.. Искам да разбера дали някой изпитва същите болки и дали това е поредня грип?
    Може би е някой вирус, но за да не говорим наизуст точно какво е дали е грип, синозит или бронхит, тичай при джипито. Като ми се запуши носа, пръскам един спрей по препоръка на джипито Мукоплант, който съдържа морска вода, евкалипт и ехинацея. Пръскам 3 пъти на ден 2-3 дни и след 3-я би трябвало да има ефект. Болките в кръста може и да се дължат на цикъла, ако ти идва скоро, може и да е някой вирус... Направи си преглед + изследвания

Оф и аз съм с жестока хрема, немога да спя, немога да дишам, не усещам какво ям - просто нямам думи колко ме изнервя това!Не съм ходила на лекар още ама то пък за една хрема, какво да се редя с бабите.....карам го на парацетамол и капки за нос. Ще взема да пробвам тия Мукоплант ли са какви са, може пък те да ми помогнат, след като нищо друго неуспя
    Nothing Last Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си