- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Направих първата си мусака!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Щом може да готвиш мусака вече си сред списъка ми с момичета които мога да открадна за булка. Може някой ден да те открадна. Бъди щастлива!![]()
ваУ рокс
Grell
Наскоро открих, че мусакта без заливка е нещо по-хубаво от мусаката със заливка.
true story.Първоначално написано от needle
Само , че го знам отдавна.![]()
+++Първоначално написано от NightGuardian
Леденакрасота сега остава да научиш 69 и те зимам за жена![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
\Първоначално написано от BladeDancer
Никой не може да ме краде!
needle, така е! Тази е без кайма дори. Води се зеленчукова.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Честито, печелиш куррр в кутия.
ваще още ли ти нямат доверие, че може да се храниш сама, че сте на мушама ?
n00bs
Честито,вече официално можеш да се наречеш жена!![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
без кайма ли
че това е страхотно
я сподели рецептата![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Честито.Много е хубаво човек да може да готви,независимо дали е мъж или жена.Много вкусно изглежда.
Първоначално написано от fear4o
Това е скучно! Искам Тантра!![]()
мусака без кайма, един от начините да накараш баща ти да се почувства гей докато я яде
n00bs
Мусаката без кайма е грях,
Just sayin'
Respect my authoritah
+1Първоначално написано от needle
![]()
Първоначално написано от yakuza_
Нямаш ли си друга работа, освен само да се заяждаш.![]()
Претенциите и екстрите после ще ги уточнявамеПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
имам, но feelmy отиде да ядеПървоначално написано от ledenakrasota
n00bs
дюнер без месо , мусака без кайма ,тея хора са откачени.
Само с картофи ли е или има и друго? Мен са ме карали да ям с картофи и тиквички/патладжани, ама тия тия вторите печени в тава не ги ям.
Мусака![]()
Изглежда хубава, ама аз не ям домати.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Мдам още малко ще ни накарат да ядем хляб без тесто..Първоначално написано от NightGuardian
2-3 чушки, 2-3 домата( тази е без), патладжан, чесън по желание, 2-3 тиквички, 3-4 картофа. Като се задушат добавих половин кафена чаша ориз, защото патладжанът е много воднист. Може да се сложи копър, пикантина, черен пипер. Заливката си е яйцата + киселото мляко.![]()
Първоначално написано от IWannaBeSedated
Може и без домати!Тази е без.