- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Айде, момци, махам се от форона
за дълго време, вероятно. Доста научих от вас, за което благодаря. Успех!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Успех ти пожелавам
И само да кажа, че си ми един от любимите форумни герои![]()
Дано някой ден се срещнем в истинския живот, не само във виртуалния![]()
така е, направи 6к мнение и ни напусна![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Успех и от мен! С теб повече сме говорили на тематика различна от спорта и ми помогна многоСвържи се някой път с мен за по някоя бира в Студентски
![]()
Успех и от мен! И все пак няма да е излишно тук-таме някое мнениеD
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Е ти пък поне последната тема да беше написал с правилно заглавие.
Успех в живота!
;( И ме оставяш сама бременна в деветия месец?!?
Сего кой ще се грижи за детето?!?![]()
![]()
ааа не ! кой ще помага за задачите по математика ?![]()
На къде заминаваш, бек ту студентски град ли![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Не ти вярвам,ама щом казваш.Айде много успех.
П.С.:В тоя раздел ептен не останахме.![]()
.Един от малкото,който пишеше смислени неща...Жалко останахме 1 по-малко в раздела.Както и да е.Успех и от мене
![]()
"Останахме" викаДобре,че имаш голяма мнение за себе си хехехе.,.
Успех във всичко с което се захванеш!![]()
Аз ще продължа делото на Чачо и ще помагам на начинаещите![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
СИЛАТА на раздела![]()
sapphire5![]()
Защоооооооооооооооооооо?
Защоооооооооооооооооооо?П иятен живот.
След твойта помощ начинаещите ше прогресират с изключителна бързина !!!Първоначално написано от awerw
Даже и сайт като на СТАМЕНОВ ще си направяПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
Абе Чачо спадна с 300 мнения, модовете трият яко теми.
sapphire5![]()
Ти докарай неговия релеф и може и 2 сайта да си направиш.Може да не разбира много много и все пак нали се сещаш,че ако наистина си се заел сериозно с тялото си няма да почнеш да тренираш по написаното в сайт,а ше си отидеш при човек,който разбира а.к.а треньор.В превод ти казвам,че по-добре да гледат неговите съвети отколкот да ми муат чипсове и да пият коли.
В гръцкият форум има доста образовани хора :P Материал са изчели,всичко са опитвали ,и между модераторите има дъртаци по около 50 години,дето имат тяло на култулистА и може и да ги видиш лично,защото често се събират ,сега на 15ти ноември мисля,че беше има Atlas Challange ,състезание огранизирано от форума по силов трибой,де да бях там :P Ама кво ли ви пука на вас,че ги разправям
![]()
аз мога да се регна, ще си превеждам с гугъл![]()
sapphire5![]()