.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

ДЗИ и Кандидатстудентски изпити 2011

Здравейте! тук предлагам да споделяме по какво ще държим изпити тая година,в кои ВУЗ-ове. За предварителните изпити,книжки с тестове и всичко около учебната част

Супер фен
    ДЗИ - Математика
    ВУЗ - ТУ

anonymous546178
    Guest
    ДЗИ- Руски език/ Математика (Не съм решил, в крайна сметка ще ги държа и двете)
    ВУЗ- ТУ (резервен вариант ХТМУ)

Мега фен Аватара на vagarious
    ДЗИ - Биология и здр.образование
    Медицински колеж - София

А с ДЗИ по БЕЛ ще кандидатствам в Свищов и Варна.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    ДЗИ - География
    ВУЗ - МУ-София и Варна
    Вафла..

d

ДЗИ-БЕЛ и Английски език
    Кандидатстудентски-Биология и Химия за МУ София

mrtn и gilotinator каква специалност в МУ !?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Фармация.
    Вафла..

Супер, аз се стягам за Помощник-Фармацевт в МУ София.

Имам няколко въпроса дано можете да отоговорите
    1.искам да уча МИО или туризъм в ИУ Варна(Винс) знам,че трябва изпит по английски,но има ли предварителен и има ли такива книжки с тестове както по другите предмети.Бала за специалностите кога се смята? след предварителния изпит ли,защото аз искам да ходя на предварителен с География и БЕЛ и така с колко бала ще стана?Ако на редовния изкарам по-висока оценка нов бал ли ще имам?
    2.Търсех в гуугле за минималните балове в Свищов ,но ми излизат само за 2007/2008 а тогажа мисля,че беше с тема а сега е тест
    3.Интересно,че на Винса още няма изляза информация за КСК 2011/2012

Аз пък искам в Хранително Вкусовия в Пловдив някои случайно да знеа датите за предварителните там , че нещо не мога да ги намеря
    All of my memories keep you near [!]

ДЗИ Математика
    ВУЗ СУ или ТУ София

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    ДЗИ по математика
    Компютърни науки във ВТУ

ДЗИ - Английски език
    1. РУ - Европеистика, МИО ...
    2. ИУ-Варна - Туризъм, Мениджмънт, МИО ...

Някой беше писал за КСК на ИУ-Варна, вече е излязла. За специалностите Туризъм и МИО няма предварителни изпити по езика, има само през юли направо. Виж в сайта и разгледай. Като влезеш и в самата специалност, там пише как се образува бала и т.н. Няма как предварително да си го изчислиш, защото ти трябва да си знаеш оценката от дипломата по БЕЛ и Математика, пък и самите изпити играят основна роля.
    На 31.01. излиза и на Русенския университет.

Аз ли не виждам или наистина няма информация за предварителните изпити във ВИНС-а !? Някой може ли да метне едно рамо ..

Това е самия график
    http://www.ue-varna.bg/bg/templates/.../info/KSP7.pdf

А тук е всичко останало - http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=8007

^Ха точно първи линк търсех .. свалих няколко документа на компа, но точно този съм пропуснала хах .. мерси.

А може ли някой да ми помгне с датите на предварителните изпити в Пловдивския, понеже аз не мога да ги намеря в сайта, пък няма как да не са излезели още? Ще ви бъда благодарна

ДЗИ: Грография
    ВУЗ: УНСС

ДЗИ - Физика
    ВУЗ - ТУ Варна
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Някой може ли да ми каже какъв материал включва ДЗИ-математика и ДЗИ-геофрафия и каква подготовка сте имали вие и колко сте изкарали? Много съм раздвоена и още не мога да реша кое от 2-те да е...

ДЗИ - География
    ВУЗ- СУ или УНСС

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Цитирай Първоначално написано от Koteto0o0o0
    Някой може ли да ми каже какъв материал включва ДЗИ-математика и ДЗИ-геофрафия и каква подготовка сте имали вие и колко сте изкарали? Много съм раздвоена и още не мога да реша кое от 2-те да е...
    По математика само мога да ти кажа как съм се готвил. Взимаш учебниците от 9ти до 11ти клас и започваш да четеш всичко важно - теореми, доказателства и прочее. Много е важно да осмислиш нещата, не само да ги четеш механично. Може да пропуснеш някои материали като схема на Хорнер, теорема на Безу, теореми на Менелай и Чева, вектори, граници... но само ако няма да се явяваш и на друг изпит по математика, освен ДЗИ. Също ти препоръчвам един сборник на ВЕГА74 със всички решени матури през годините. Има 20 теми - реши ги всичките! Аз съм се готвил самостоятелно, без частни учители и уроци, плюс това съм от гимназия в която се учи само 2 часа седмично математика. Времето за подготовка ми отне около месец и половина, а на ДЗИ имам 6,00. Нещата са много прости, няма от какво да се притесняваш, само си припомни материала от миналите години. Изпита е много лесен и се прави за има-няма два часа с проверка на отговорите. В началото като седнеш да решаваш примерни варианти не се притеснявай, че повечето задачи няма да ти се получават. В матурите обичат да слагат много подлъгващи отговори(дистрактори), затова трябва да си наясно с теоремите и методическото решаване на задачите. Аз бях забравил всичко, и при мен ефекта беше такъв... А, и да, където видиш из учебниците ОСНОВНИ ЗАДАЧИ, задължително ги реши!

Според мен матурата по математика е в пъти по-лесна от тази по география, може би защото не си падам по наизустяването. Все пак сама си прецени.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ДЗИ:Биология
    ВУЗ:УНСС
    3 модул:БЕЛ

ще се радвам, ако някой може да сподели мнение за курсоветв в УНСС
    дали е ходил, доволен ли е и такива неща
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор