- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не свършвам всеки път
Може ли някой да ми помогне и да ми отговори на въпроса защо не мога да свърша всеки път? На 17г. съм и имам сериозен приятел от година и половина . не съм му изневерявала, хубаво ми е да прая секс с него, но не не свършвам всеки път, а той си мисли че му крашкам.
1 - пише се кръшкам
2 - приятеля ти е тъп
3 - нормално е да не свършваш всеки път
Първоначално написано от gandalfepi4
awerw♥
Няма как да свършваш в 100% от случаите. По-реалистично е около 80-85%. И това при условие, че приятелят ти е добър, знае как да те изцеди и се старае.
Така е и аз не свършвам всеки път.То принципно до много зависи и от мозъка,това как си се настроил и има ли нещо да ми е занимавало акъла.Първоначално написано от badsector
maDamn
Ех <3Първоначално написано от badsector
Мда, приятелят ти не е от най-надарените.. умствено.
Ей, все мъжа виновен бе. А факта, че повечето жени си мълчат по време на секс, не споделят какво искат и обичат и после ходят и бръмчат, че мъжете били смотани... Като станем вундеркини да ви четем мислите, тогава бучете. Все проблема в другия, баси хората...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
И това е вярно , не мисля че винаги момчето е виновно. Все пак казвам много опира до психиката .Първоначално написано от Bozichko
maDamn
Въобще ако не свършваш под 10 пъти, на лекар ходи...
...бахти хората, бе. Не сте централи за пичи сок. ;>
Колко си проста и неграмотна. Повръща ми се като ти чета поста.
Айде стига си я обиждала! Ти пък не знаеше, че не може да си в овулация и менструация едновременно... Форума е за това - да питаме.Първоначално написано от theeye770
Нормално е, да не свършваш всеки път. Има някои момичета, които за година и половина сексуален живот не са свършвали нито един път.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Какво общо има кръшкането с не-свършването? :д
Карай го да не мисли само за себе си,но и да те погалва..
Първоначално написано от badsector
TRUE!!!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Да се подчертае.Първоначално написано от PinkPan7her
То е достатъчно да разчиташ езика на тялото. А пък ако знаеш как, можеш да накараш една жена да прави всичко за теб и да я настройваш според твоите моментни желания. Така можеш и да я накараш да й се иска да прави секс, както на теб ти се иска. И като цяло в живота е така - жените показват непрекъснато какво искат по един или друг начин. Просто мъжете не го забелязват, или се правят, че не са го забелязали.Първоначално написано от Bozichko
Как свършваш клиторно или вагинално?
Ауу къде си бе адвокате. Направо ме затапИ. Ако беше чела достатъчно щеше да разбереш тогавашния ми въпрос.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Много оффтопик, но http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9413526 второто мнение е твое. И си написала точно това.Първоначално написано от theeye770
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Гаджето ти е слаб любовник.Намери си нов.Първоначално написано от starkaaa17
Оф като почнеш и ти. Понякога психиката играе голяма роля,друга работа,че приятелят и е тъпанар и според него тя му кръшка ,щото не свършвала...като изпобретят бутон Press here for Orgasm ,ми се обади.Ако ще и много добър любовник да е с 25 см патка,ако мацата е била ангажирана психически може и да не може да свърши.Пък и къде е казано ,че винаги трябва да свършваме?!Първоначално написано от macromicro
Поне за мен,дори самият секс, дори и без да свърша е удоволствие.
maDamn
Да, защото е вярноПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
http://www.zachatie.org/index.php?op...=665&Itemid=38Първоначално написано от theeye770
И цитирам: Фоликуларна фаза - Продължава от първия ден (първи ден на менструацията) на цикъла до овулацията – средно 10-14 дни.
Как мислиш да е възможно двете фази да съвпаднат?