- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит първи сняг софиянци!
Не е много лесно не мога да ти го обясня много точно, тъй като баща ми се занимаваше с това. Значи всеки има право да се откаже от парното, подаваш писмо в топлофикация, с което им обясняваш, че не желаеш да използваш парно вече. Премахваш самия радиатор, но тръбите остават, а на тях им поставяш едни специални тапи. Но ако примерно живееш в блок и на съвета при гласуване те гласуват, че парното остава ти само ще плащаш някакви общи части, а ако решат че не желаят и те вече да им дерат кожата от топлофикация гласуват "За" махането на парното (обясних как става г/д по горе) махате го и никой не плаща общи части и си поставяте примерно конвекторни радиатори, които както казах са много добри с регулируема температура и са икономични или който каквото иска.Първоначално написано от Ewok
Много шантаво го обясних , за което съжалявам, но още ми се спи.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Хихи![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
аз съм с печка на дърва и тук е 35 градусаклиматика нищо не топли, пък и ток хаби само лятото го пускаме, но зимата няя нищо по-хубаво от печка дори като стане и 40 градуса може и гол да си хойш из къщи-супер яко е
![]()
Обикновено след едноседмично присъствие на сняг, всички които се радват на снега просто защото променя обстановката, го проклинат и подсмърчат стиснали опаковка парецетамол надявайки се да подейства възможно най-бързо. Като цяло този излишен спам за нещо което е очевидно е напълно излишен, да кажеш, че се е случило нещо интересно от което да се родят интересни историйки, но не това е сняг, всички си остават по домовете и коментират въодушевени от новата придобивка "Вън има сняг!", при молба тези хора да излязат отговарят отрицателно защото все пак е студено.
и аз искам снягг![]()
![]()
по скоро беше фалшива тревога![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..