.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Равнозакъснително движение

Така днеск госпожата по химия зададе следната задача,която никой от класа не реши и аз имам 2 .Ако може накой който ги разбира да ми напише решението,че не мога да си я обесня
    Задачата:Кола се движи с скорост Vo.Спирачния и път е 80м.Колко метра ще измени колата от натискането на спирачките докато скороста стане Vo:2 .Движиенито е равнозакъснително.

Това е задачата няма нищо друго дадено.Единствено госпожата кажа че отговора е 60м .... Задачата беше от някакъв сборник .. Мерси предварително

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Няма как това да е задача по химия, искаш да кажеш физика.

ДА ПО ФИЗИКА Е ... извинявам се много сън отнесен ...

може би ще се реши чрез система, но сега не ми се решават задачи

Мега фен Аватара на Chacho

Re: Равнозакъснително движение

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Така днеск госпожата по химия зададе следната задача,която никой от класа не реши и аз имам 2 .Ако може накой който ги разбира да ми напише решението,че не мога да си я обесня
    Задачата:Кола се движи с скорост Vo.Спирачния и път е 80м.Колко метра ще измени колата от натискането на спирачките докато скороста стане Vo:2 .Движиенито е равнозакъснително.

Това е задачата няма нищо друго дадено.Единствено госпожата кажа че отговора е 60м .... Задачата беше от някакъв сборник .. Мерси предварително

Нужно е да знаеш две формули. Закон за скоростта и закон за пътя:

1. V=V0-at
    2. S=V0t-at
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мерси много!Формулите ги знам , както и си ги обеснявам , но просто в тази задача много ме обърка , че нямам нито време , нито ускорение и може би за това не я реших.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си