- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Facebook статуси vol. 1
•••Не ме занимавайте, качвам си любов в сърцето! ¦ -------------__| 90% Loading… ¦
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Спрете се вече с тва какъв бил истинския приятел. Не разбрахте ли, че е човек?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
yeyyyyyyyyyyyyy (partyyy) !!!! започна сеееееееееееее :****** ^^ !!!!!! 1-ви договор (pekлама ;p ) !! .... че и хонорарчетооо си го бивааа ♥ ^_____^ ...само ще kaжааа ,че сумичkaта е четирицифрена (suuuuun) ^^ :****** ...благодаря на хората ,вярващии в меен ии ... за тези koито ме мразитееее :ааайде муцkииии ;** ,надъхвайте сеее ..паk имате повоооодD
;****** (sun)
на 14 е м/у.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
^facepalm
''vijte kvvoo, ne mii dreme kffo0 govoritte za mene ; )) i za vashhe svedeniie ,ne summ kyrvva, nitto dyxxam po diskkottekite ; )) prostto takuff mi e stiila ; ))''
Майната им на всички принцесии ... Аз ще ставам мафиотка .. ;D ;D
![]()
![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Tezi, koito nai- mnogo tvyrdqt, che ne sa kyrvi, se okazvat tochno nai- golemite! ;d Jalki ste! phah
![]()
Първоначално написано от DespicableMe
hahaha . Тоя е мн. зле, кво ли не прави за 1 мин. слава![]()
![]()
![]()
Ето на кво попаднах аз.
0bichamm si kosata ii mi e mnogo skupa ,wupreki che ponqkoga me qdosswa♥ ;*
неква друга пак за същото
Iskam dulgaaaaaa kosaaaa ! ;((( ;d
Някои хора са такива съкровища, че направо ти иде да ги заровиш...
Areee u levooo...!Kato ne me uvajavash...nqma da me zaslujavashh !!!!!!!!!!!!!!!
Ако се вярва на лекарите, 100 грама ракия убиват 1 000 000 мозъчни клетки от общо 4 милиарда. По мои елементарни сметки, излиза, че съм назад с 3 мозъка.
Писна ми от тъпите ви любовни и скучни статуси !! имали едно гадже вече ходили 3 дена обичаат се мразят се после искат се скучни сте !!!
На мъжете им е лесно, веднага виждат какви гърди има жената. А жените винаги ги чака изненада.