- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо е срамно да си девствен/а
За срамно се смята, защото голяма част от малките са безмозъчни идиотчета, без никаква цел или виждане за бъдещете. Мислят се за много умни и отворени, за много големи и прочие глупости. Ето за това се смята за срамно.
Това е най-тъпото нещо, да се срамуваш от девствеността... втф.. на 19 съм и съм девствена, не се срамувам, даже се радвам, че не съм си си дала ценното на някой случаен "минувач" за ден- два и после чао-чао...
Еми да, извинявам се, ама се радвам, че не съм като останалите 11-12 годишни дето са тръгнали да забременяват от кой да е, а аз на тия години си играех пред блока с връстниците ми... Хах...
Аз лично си чакам правилния, ама то и аз от къде да знам, че е той..![]()
Показва, че се задръстен![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първо не съм съпоставяла идването на цикъл с растежа.Второ мисля, че момичето пораства, когато му дойде акъла в главата и не мисли дали е срамно да си девствена. И трето нещо май много се засягаш.. вземи да вникваш в коментарите на другите преди да се правиш на много устата
Преди 20 да си девствен не е срамно. То и след не е, по-скоро е неловко и странно (ама не от хубавото странно).
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще се правя на устата, докато не ми кажеш какво значи да си пораснала. Щото явно си имаш някво мнение "кога им идва акъла", та кажи как определяш точните години за порасналите?
А ти ми прочети мненията от предната тема и тогава ще разбереш, че не съм се засегнала. Просто коментара ти е малоумен, без капка защита на казващото.
Който мисли че да си девствен е срамно значи най-вероятно е неуравновесен !!! Най-голямата глупост, която съм чувал.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Заглавието на темата е грешно .Не трябва да бъде защо е срамно да си девствен/а ,а защо е срамно да НЕ си девствена.Аз съм на 16 и още съм девствен.Съвременото поколение си мисли ,че като се еб* и пуши да нещо повече от останалите ,а не са те са еднакви както всички.Голяма част от момичетата на по 13-14-15 го правят защото техни приятелки са им казали направи го супер яко е .... а тези които не го правят са някакви тъпаци..идиоти... и т.к. Компанията в която съм половината пушат и правят секс , но това ,че те го правят не значи че и ти трябва да го правиш само защото и те го правят това са глупости.Сега се чуда за какво пиша тези глупости като изобщо не трябва да се говори че да си "девствен " е срамно
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Само аз ли не срещам такива, дето се е*ат на по 12-13..
Така де, от познатите ми, не съм чула някой да го е срам, че е девствен, даже и момчета на 16-17 етц.
Откъде ги намирате?!
Come on skinny love just last the year...
Никъде няма такова нещо дали е срамно или не. Всичко си опира до моралните възгледи и така нататък. Но в днешно време май по - скоро опира до това кой и колко пъти са го правили. А девствените са рядкост, което кара тия хора да се срамуват от това, което аз не виждам защо.
При една връзка в който участниците имат ( за момичето главно става на въпрос) навършени 16-17 години и са заедно от повече време, секса е напълно нормално нещо не за да показваш, че не си задръстен, а точно както каза Bozichko , за утвърждаването на връзката, след това нещата наистина стават по-добри и с по-силни чувствата
На 20 съм и изгарям, но се държа...
Девствеността е толкова хубаво нещо! Защо за бога се срамувате от това...Тя е като училището, колкото и да ти трови нервите, като се отървеш, ще ти липсва, нооо връщане няма...Така, че мили тъпи деца, които се рамувате от хубави неща, наслаждавайте се на това което имате..![]()
Обвинявате чалгата,и аз слушам чалга/слушам всичко,което ми харесва/,но не съм започнала да се обличам предизвикателно,нито пък мисля за секс.
Зависи и от акъла на момичето,ако изобщо има такъв.
Според мен пък са виновни родителите на момичето.Когато се прибере и каже"мамо,имам си гадже" и когато майка и баща и научат,че тя е на 13,а той на 15-16 години и нямат против да са заедно,разбира се,че дИтето ще се е*е, с извинение.В България сме в такова положение,че...аз вече съм на мнение,родителите да не позволяват гаджета на момичета си преди 14-15 години,по-големи от тях..
Не,не е срамно да си девствен,какво му е срамното,забога?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Колко преигравате... Според мен в момента се гледа като по-срамно да си правила някога секс. Никой не го интересува дали имаш сексуална култура, дали ти е сериозно гаджето, дали си свястна, ако не си девствена - веднага те зяпат накриво. В моята среда, когато някой каже "цица" се очаква да се изчервиш и да се подхилкваш невинно, за да не излезеш перверзна и нам си каква. При това сме хора на по 19-20. Половината ми познати сега са девствени и този факт никак не ги притеснява. Напротив. Води се забележително качество. Аз пък си мисля, че от един момент нататък не е. Всеки трябва сам да си преценява какво, кога, къде. На девствените след 22-23-24 (там някъде) гледам с почуда не, защото е задължително да си извършвал самия акт, а защото е странно за толкова време да не си харесвал истински човешко същество и да не си намерил такъв, на когото да държиш достатъчно. Много скачат и обясняват как всички са боклуци около тях, но аз не го вярвам. Има свястни хора навсякъде стига да им обърнеш внимание и да не подхождаш от самото начало осъдително към тях.
Много по-рядко виждам някой да се подиграва на друг, защото е девствен, колкото срещам да наричат момиче "к*рва" само, защото се е влюбила и е правила секс с гаджето си. Тогава започват да се развиват теории кой за какъв се имал и колко ли му/и е "пораснала работата". И двете (това и да се подиграваш на някого, защото е девствен) са еднакво тъпи и овчи предразсъдъци.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бе, не ми е долипсвала за толкова време, не вярвам и занапред да се случи.
Какво, по дяволите, й е хубавото на девствеността? В миналото може и да е била едно от най-важните качества, по които да са те характеризирали като годна или не, въпросът е, че тия времена отдавна са отминали и в цивилизованите държави не те убиват с камъни, защото си била интимна с мъж.
Въобще, тая девственост я издигате в култ и някакво върховно благо, а тя е просто някаква си физиологична преграда, нищо не значи. Девствеността символизира по принцип чистота и невинност, а няма как да си развяваш голото дупе по дискотеките, в главата ти само думата "секс" да присъства, да бъркаш в нечии панталони по тоалетни тук и там, и да казваш, че заради наличието на някаква си мембрана, си девствена.
Другата крайност пък, за която спомена Сиси, ме кара да се смея с глас. Никой не може да ме направлява, особено що се касае до личния ми живот, до нещо толкова интимно. Пет пари не давам, че някакви асоциали, които не са имали нормални социални контакти, ме наричат курва само заради това, че си живея живота.